Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Faustina2000 @ 2017 02 18, 18:11)
Kur geriausia tas visas seklas pirkti ?

Paieskokit ekologiskiu prekiu parduotuvese arba uzsakykit internetu. As iki siol ryte po sauksta suvalgau.
Atsakyti
QUOTE(RugiųPieva @ 2017 02 18, 20:17)
Mes dabar sveriam vienodai biggrin.gif O jis aukštas.. Bijau pagalvot kas bus po paskutinės chemo savaitės:///
O kiek jūs kg numetėt per tą laiką? Mes šiandien paskaičiavom, kad jau 10kg dingo..

Chemo gavo praeitą savaitę visas 5 dienas, ir šią savaitę pirmadienį. Pats dar turi leistis kažkokius antinavikinius kiekvieną dieną, kai namuose, filgrastim berods vadinas. Ateinantį pirmadienį vėl lašins. Ir paskui ciklas toks pats kartosis dar du kartus. Žodžiu iš 9savaičių dar tik 2 praėjo

Mano kursas kiek kitoks buvo 6 chemijos kas trys savaites+dar isiterpe operacija, nu vnz numečiau iš viso 17 kg nuo rugsėjo.
Papildyta:
QUOTE(gituks @ 2017 02 18, 22:00)
Mano kursas kiek kitoks buvo 6 chemijos kas trys savaites+dar isiterpe operacija, nu vnz numečiau iš viso 17 kg nuo rugsėjo.

Bet jo-daugiausiai numečiau po pirmos chemo.
Atsakyti
Dėkui už pasidalinimą patirtimi smile.gif Mistika kaip tas organizmas veikia chemoterapijos metu, o dar ir skirtingai pas visus matyt.
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2017 02 17, 13:00)
Aš vartojau Zofraną, bet leidžiamą, lyg ir tabletėm yra. Tik bėda va įsitikinimai, vaistus nuo pykinimo vartoti būtina ir pagal poreikį gerti BŪTINAI.

Aciu! Nupirkau sias tables, lyg ir geriau pasidare. Prasviesejo. Bet vakar vakare neisgere, nes geriau jautesi bet nakti sake vel bloga buvo. Vakare uzvalge normaliai. Pramuse matyt. Padariau salotu lapiniu su avokadu, zuvies. Arbatos isgere. Beje diena dar naturalias sultis spaudziam: burokeliu, morku, spanguoliu. Avieciu ar obuoli imaisom. Puodeli isgeria. Nupirkau rekomendavo viena moteryte dar nutricion toks geralas kai nieko nevalgo ji duoda po operaciju gert ar irgi sako po chemijos gerai. Bet kai vakar kazka uzvalge tai neliepiau gerti. Bet beda turime kad lyg ir geria po truputi sultis, vandeni, arbata bet nesislapina. Kaip tuos skyscius isvaryti? Ka Jus naudojat? Sako toks jausmas kad viskas atgal eina per burna. Svoris pradejo kristi. Kojos suplonejo. Nors siaip apkuni moteraite yra...
Aciu Jums uz patarimus ir visoms sveikatytes ir stiprybes!
Atsakyti

RugiųPieva, o gal draugui nuo vėžio kažkur skysčiai kaupėsi ar dabar po chemo jų mažėja? Nes man visiškai kosmosas, kad 10 kg per 2 sav. numesta, tada tikrai jau badaut reikėtų, o jūs sakot kad valgo... Arba juda mažiau ir raumenų masė mažėja :) 

Atsakyti
pas mane po pilvines chemijos buvo skysciai uzsilaike,tai kai pradejo issivaiksciot tai baugu kaip svoris krito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 02 19, 13:06)
pas mane po pilvines chemijos buvo skysciai uzsilaike,tai kai pradejo issivaiksciot tai baugu kaip svoris krito biggrin.gif

o ka geret kad pradeti slapintis?
Atsakyti
Aš tai geriau TRIFĄ bet tik vienos tabletes užteko ir tai ne del to, kad nesišlapinčiau, o tiesiog, kad greičiau pradėtų skystis nuo pilvo išsivaikščioti, nes buvau iškankinta ascito ir buvo pof šalutinis poveikis, net gydytojai nesakiau.
Šiaip vandens reikia gerti 2 litrus mažiausiai.
Atsakyti
Sakykit, o valgote dziovintus vaisius ? Kokie riesutai tinka ?
Atsakyti
Aš valgau riešutus tik po nedaug.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 02 19, 15:23)
Sakykit, o valgote dziovintus vaisius ? Kokie riesutai tinka ?

As valgau mamos sode uzaugintus kraikinius riesutus, po 5vnt I diena.
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2017 02 19, 10:51)
<p>RugiųPieva, o gal draugui nuo vėžio kažkur skysčiai kaupėsi ar dabar po chemo jų mažėja? Nes man visiškai kosmosas, kad 10 kg per 2 sav. numesta, tada tikrai jau badaut reikėtų, o jūs sakot kad valgo... Arba juda mažiau ir raumenų masė mažėja smile.gif </p>

Na kai chemo buvo 5dienas iš eilės, tai ligoninėj gulėjo, niekur neprivaikščiosi, net iš skyriaus neišleidžia į koridorių išeit. O valgo tikrai daug. Pvz šiandien pusryčiams grikiai su aliejum užpiltu ir saulėgrąžom. Grįžom iš miesto, vakarykštę žuvį dar suvalgė. Pietums vištiena su ryžiais, žaliom salotom ir keptais pastarnokais ir cukinija su klevų sirupu. Vakarienei moliųgų ir pomidorų trinta sriuba su moliūgų ir sezamų sėklom. Užkandžiams riešutų/džiovintų vaisių pyrago keli gabaliukai. Prieš miegą kepti obuoliai bus, turbūt su varške ir džiovintom slyvom. Ir taip maždaug visada, pavarijuoju, bet produktai maždaug tokie. KALORINGA. O liko kudutis verysad.gif

Dėl riešutų, tai mes kaip rašiau pyragą kepam, tai naudojam migdolus ir pekano riešutus.
Atsakyti