Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

[quote=troliuke,2017 02 17, 14:32]

ir PSA 7,14

Su tokiu PSA nelabai gali buti metastazes kaulose. Mano vyras irgi sirgo ( isdrysiu taip parasyti) prostatos veziu. PSA ligos pradzioje buvo panasus. Buvo operuotas , metastaziu niekur nerado. Operacija praejo sklandziai. Bet po mazdaug 6 menesiu PSA vel pradejo augti, tada konsultavomes pas 3 gydy-tojus , galu gale nusprende svytinti. Po to praejo beveik 6 metai ir (tfu,tfu,tfu) -viskas gerai. O buvo ir asaru, ir panikos ir viskuo daug. Dabar tikrinuosi PSA kiekvinais metais. Viskas bus gerai pas jus.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 02 17, 14:41)
Pas mane buvo 2a stadija kruties vezio. Po 2,5 metu bac ir daygybines metastazes kauluose ir kelios plauciuose. Taip, kad cia labai sunku ka nuspet ir suprast. Ypac, kai gydytojai nelabai daug kalba. Is saviskes vos ne per jega istraukiau, tai kaip dabar pas mane yra su ta stadija, tai isstenejo, jei atsiranda metastazes, tada is kart skaitoma, kad tai 4 stadija.

Ir mes laukiam kartu su JUmis. Butinai parasykit, ka sake gydytojai.
O vaaiksciojimas kaip sapne...Cia visis ta praeina...Tiek ligoniai, tiek slaugantys...

Undzinka, o Jums dabar ka nors daro ?
Kalbejome su Jumis, bet per ta sapno busena, jau nepamenu kam ka skyre verysad.gif
Metastazes - tai 4 stadija ? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faustina2000: 17 vasario 2017 - 14:16
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 02 17, 14:11)
Undzinka, o Jums dabar ka nors daro ?
Kalbejome su Jumis, bet per ta sapno busena, jau nepamenu kam ka skyre verysad.gif
Metastazes - tai 4 stadija ?  blink.gif

Po chemijos (6 ciklu) ir nedidelio kiekio spinduliu (5 spinduliai i klubus, kad nuimti skausma) dabar gaunu vaistus stipriniancius kaulus - Zoledrono rugsti (vaistas Zometa) ir dar vietoj tamoksifeno ir aromasino gaunu leidziama harmona. Zometa lasina o harmona leidzia i raumenis. Abu preparatai karta i menesi dienos stacionare. Ir dar butinai turiu gerti kalcio preparata. Nes prie Zometos jis butinas.
Deja taip, metastazes lygu 4 stadija verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 02 17, 15:22)

paskaiciau dabar interrnete.
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
taip liudna pasidare....
O juk pries metus buvo tik 2 ir jokio isplytimo niekur nemate verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 02 17, 14:33)
paskaiciau dabar interrnete.
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
taip liudna pasidare....
O juk pries metus buvo tik 2 ir jokio isplytimo niekur nemate verysad.gif

Na matyt tada nieko ir nebuvo, jei nemate. Nors mano vyras labai karingai nusiteikes ir vos ne i teisma siulo paduot gydytoja. Nes na ir as nelabai tikiu, kad per 4 menesius (pries tiek laiko iki metastaziu atradimo buvo daryta plauciu nuotrauka ir joje nieko nemate nei plauciuose nei kauluose) issivysto daugubines metastazes ir patologiniai luziai. Labai tikiuosi, kad Zometa sustabdys savaiminius luzius, nes nesinori kazkaip atsidurti neigaliojo vezymelyje dar...
Bet...zinot, gal as mazumele nenormali, bet as netikiu, kad man taip blogai...Nu netikiu ir viskas...Nors darbingumo nustatymo konisija nusprende, kad man laaabai negerai ir paliko tik 15 procentu darbinguma, Tiesa yra dar papildomu ligu ir ligeliu...
Atsakyti
Nepergyvenkit taip dėl tų stadijų, būna, kad žmogų su II st liga suvalgo per 9 mėn. , o va žinau kelis atvejus kaip su 4 st. gyvena dabar jau 3 ir 4 metai. Labai visiems individualiai, va mano vyrui rugpjūtį buvo jau dingę nuo gydymo visos mts , o gruodį vėl jų priaugo
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2017 02 17, 14:40)
Nepergyvenkit taip dėl tų stadijų, būna, kad žmogų su II st liga suvalgo per 9 mėn. , o va žinau kelis atvejus kaip su 4 st. gyvena dabar jau 3 ir 4 metai. Labai visiems individualiai, va mano vyrui rugpjūtį buvo jau dingę nuo gydymo visos mts , o gruodį vėl jų priaugo

Tai as nelabai ir pergyvenu kazkodel, nes tiesiog netikiu:)
O blyn...kaip cia taip...ir kas dabar ? Vel chemija?
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 02 17, 15:39)
Na matyt tada nieko ir nebuvo, jei nemate. Nors mano vyras labai karingai nusiteikes ir vos ne i teisma siulo paduot gydytoja. Nes na ir as nelabai tikiu, kad per 4 menesius (pries tiek laiko iki metastaziu atradimo buvo daryta plauciu nuotrauka ir joje nieko nemate nei plauciuose nei kauluose) issivysto daugubines metastazes ir patologiniai luziai. Labai tikiuosi, kad Zometa sustabdys savaiminius luzius, nes nesinori kazkaip atsidurti neigaliojo vezymelyje dar...
Bet...zinot, gal as mazumele nenormali, bet as netikiu, kad man taip blogai...Nu netikiu ir viskas...Nors darbingumo nustatymo konisija nusprende, kad man laaabai negerai ir paliko tik 15 procentu darbinguma, Tiesa yra dar papildomu ligu ir ligeliu...

mano teciui plauciu nuotrauku N pridaryta ir per paskutinius 4 menesius gal du kartus.
Nieko nemate. Sako viskas pagal amziu normalu. Buve bronchitu, tai ir matosi. Tik KT ir parode zidinius.
Sedziu internete ir skaitineju....
Gerai, kad straipsnius senokus randu, tai viltis yra, kad iki dabar viskas pazenge i prieki....
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 02 17, 14:43)
Tai as nelabai ir pergyvenu kazkodel, nes tiesiog netikiu:)
O blyn...kaip cia taip...ir kas dabar ? Vel chemija?

taip, darė operacija ir vel chemija tik dabar dažnesnė, kas dvi savaitės
Atsakyti

Po chemijos (6 ciklu) ir nedidelio kiekio spinduliu (5 spinduliai i klubus, kad nuimti skausma) dabar gaunu vaistus stipriniancius kaulus - Zoledrono rugsti (vaistas Zometa) ir dar vietoj tamoksifeno ir aromasino gaunu leidziama harmona. Zometa lasina o harmona leidzia i raumenis. Abu preparatai karta i menesi dienos stacionare. Ir dar butinai turiu gerti kalcio preparata. Nes prie Zometos jis butinas.

reikia ziureti konkretu atveji,kiausidziu vezio atveju,4 stadija skaitosi kai yra tolimos mts,isplitimas i pilva laikoma 3.

Atsakyti
Babyte Bronislava, mano teciui zarnyne pradzia. O dabar metastazes plauciuose. verysad.gif

Atsakyti
Sveikos(kaip butu gerai tiesiogine prasme)Uzeinu as cia daznai,vargelis mano tas pats,laikausi isikibus,nors gydymas kruties vezio visiskai neefektyvus,nebuvo jokios remisijos ,sugrizo.
QUOTE(Undzinka @ 2017 02 17, 12:39)

Noriu pasakyti,kad realu grizti v ir metastazuoti ir per savaite.Atkrycio pozymiai ,kaip dabar galvoju,islindo po nauju,o ktomografija buvo lapkricio pab. svari.Cirkuliuoja lasteles ,kol vel randa kur prilipti ir daugintis,tokiu mazu met net uzfiksuot negali .Rentgenas isvis nejautrus.Man kita sav PET tyrimas.
Atsakyti