Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Buvau radus ir aš šitą,užsakinėsiu mamai,vėliau
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 02 14, 16:46)
paziurejau yra vaistiniu, kur akcija. uz 42 tabl apie 24 eur, tai nera jau labai daug. Gerti gi nereikia po daug ju. Lyg po 1 i diena , tai cia pusantro menesio pakanka.

Labas. Aš praeitą savaitę pirkau internetu camelijoje, buvo po 22 su kažkiek. Tik manau, kad savarankiškai pradėti gerti nereikėtų, vis tik pasitarti su Ruolia geriau.
Atsakyti
Gal dar kas neklause.
Labai siulau paklausyti 4u.gif
Vienos nares pasiulymu pasikuiciau ir radau dietu temoje  "priešvėžinė mityba", mityba ir veziniai susirgimai

http://www.sveikata....lietuviu-kalba/
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2017 02 15, 10:43)
Labas. Aš praeitą savaitę pirkau internetu camelijoje, buvo po 22 su kažkiek. Tik manau, kad savarankiškai pradėti gerti nereikėtų, vis tik pasitarti su Ruolia geriau.

O Jus konsultavotes su juo ?
As kazkaip maniau kad pas ji vaziuot reikia, kai visa plana preparatu vartojimo sudaro jis , kartu su zoliniais preparatais.
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2017 02 15, 09:43)

Sita vieninteli preparata rekomenduoja onkologai po ogresyvaus gydymo. Na bent jau man labkstinuka onkologe dave kai paklasiau ka vartoti organizmui stiprinti. Tam, kad ji vartot tikrai nereikia vaziuot pas Ruolia.
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2017 02 15, 14:25)
Gal dar kas neklause.
Labai siulau paklausyti  4u.gif
Vienos nares pasiulymu pasikuiciau ir radau dietu temoje  "priešvėžinė mityba", mityba ir veziniai susirgimai
http://www.sveikata....lietuviu-kalba/

Dieta visiškai priešinga tai kurios aš laikaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 02 15, 14:43)
Dieta visiškai priešinga tai kurios aš laikaus rolleyes.gif

Gal galit nors trumpai nupasakoti ka valgoti ir ko vengti.
Maniskis toks pasimetes.
Nezino ka valgyti.

Aisku atsisakem, miltiniu visu patiekalu, duonos, makaronu, cukraus.

Bet vienur skaiciau, bulviu negalima, ryziu negalima, mesos negalima biggrin.gif

O vdeo sako galima ryzius su mesa..
bulves irgi.

Tai nezinau ka saviskiui ir beduoti.

Gal kuri trumpai pasakys ka valgote, ko geriau vengti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2017 02 15, 18:43)
Gal galit nors trumpai nupasakoti ka valgoti ir ko vengti.
Maniskis toks pasimetes.
Nezino ka valgyti.

Aisku atsisakem, miltiniu visu patiekalu, duonos, makaronu, cukraus.
Bet vienur skaiciau, bulviu negalima, ryziu negalima, mesos negalima  biggrin.gif

O vdeo sako galima ryzius su mesa..
bulves irgi.

Tai nezinau ka saviskiui ir beduoti.

Gal kuri trumpai pasakys ka valgote, ko geriau vengti  4u.gif

Jei paklaustum mediku, jie pasakys, valgyk ka nori. vieni klauso Ruolios kiti tiesiog sveikiau gyvena, dar kiti tampa vegetarais arba badauja. Aš laikausi ketonines dietos. Priešingai nei gydytojas is to video rekomenduoja-valgau riebalus, aliejus, mesa, darzoves, kiausinius, nevalgau jokiu kruopu, kartais valgau koki suri, bet pieno tai ne. Na cia ilgai pasakoti. Kartais suvalgydavau koki vaisiu, bet dabar tai visiskai atsisakau, nebent nusiperku kokiu uogu, kai jau visai lauzo kaulus biggrin.gif dau info jei surenki "cancer and ketogenic diet", dabar kai jau atsigaunu po visu chemo pragaro verciuosi knyga, kuria parsisiunciau is amazon uk, ir naudojuosi receptais. As tuo tikiu, gal del to man tai ir padeda. As galesiu patarti jei isgyvensiu ilgiau nei numatyta statistikoj. va tos knygos nuoroda https://www.amazon.c...=ketogenic diet
Atsakyti
Gituks, pasakyk is kur semiesi optimizmo ir stiprybes ?
Zaviuosi Tavim 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tikra tiesa, medikai sake valgyt viska ka nori, nekeisti jokiu maitinimosi iprociu.
Is tiesu tai zmogu palieka tokioj busenoj, kad turi pats ieskotis info.
O tos info daug ir labai skirtingos. Mazdaug viskas kas nesusije su ju gydymu, tai tavo reikalas.
Liudna man, kad Lt taip yra.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 02 16, 16:32)
Gituks, pasakyk is kur semiesi optimizmo ir stiprybes ?
Zaviuosi Tavim  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tikra tiesa, medikai sake valgyt viska ka nori, nekeisti jokiu maitinimosi iprociu.
Is tiesu tai zmogu palieka tokioj busenoj, kad turi pats ieskotis info.
O tos info daug ir labai skirtingos. Mazdaug viskas kas nesusije su ju gydymu, tai tavo reikalas.
Liudna man, kad Lt taip yra.

Na jau smile.gif Daugelis valgo viską, nes netiki jokiais stebuklingais papildais ar dietom, medikai yra teisūs tai sakydami, nes jie yra mokomi, kad ne maistas sukelia vėžį, yra milijonas priežasčių, kodėl kažkam išsivystė vėžys, bet tas pats vėžys gali išsivystyti dviem pvz. žmonėms, kurių vienas iš jų valgė viską, kitas gi buvo vegetaras, veganas ar dar kas nors.

Mano tai paprastas patarimas visiems, ką tik susidūrusiems su liga - klausykite gydytojo, nekeiskite kardinaliai mitybos, nepradėkit gert stebuklingų piliulių, vėžį visų pirma gydo - operacija, chemija, švytinimas, šiuo metu mes turim gana pažangius gydymo metodus, todėl nereikia išradinėt dviračio iš naujo. Naudojant daug papildų gydymo metu galite suvaryti inkstus, kepenis, jie net nuo arbatų pareina netinkamai jas dozuojant. O tada jau niekas nebepadės.

Visoms ir visų artimiesiems sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 02 14, 21:46)
Aciu  4u.gif
kaip supratau, ta vaistine nesiuncia. Pas juos Vilniuje pirkt reikia. verysad.gif
ivetacom, ar dar ka nors mama vartojo ?

Mama laikosi ir dabar tik ne tap greztai ketonines dietos. Dar gere kordicepsa, kates naga, selena.
Papildyta:
QUOTE(Deganti @ 2017 02 16, 16:36)
Na jau smile.gif Daugelis valgo viską, nes netiki jokiais stebuklingais papildais ar dietom, medikai yra teisūs tai sakydami, nes jie yra mokomi, kad ne maistas sukelia vėžį, yra milijonas priežasčių, kodėl kažkam išsivystė vėžys, bet tas pats vėžys gali išsivystyti dviem pvz. žmonėms, kurių vienas iš jų valgė viską, kitas gi buvo vegetaras, veganas ar dar kas nors.

Mano tai paprastas patarimas visiems, ką tik susidūrusiems su liga - klausykite gydytojo, nekeiskite kardinaliai mitybos, nepradėkit gert stebuklingų piliulių, vėžį visų pirma gydo - operacija, chemija, švytinimas, šiuo metu mes turim gana pažangius gydymo metodus, todėl nereikia išradinėt dviračio iš naujo. Naudojant daug papildų gydymo metu galite suvaryti inkstus, kepenis, jie net nuo arbatų pareina netinkamai jas dozuojant. O tada jau niekas nebepadės.

Visoms ir visų artimiesiems sveikatos  4u.gif

Pritariu, is pradziu viska, ka siulo medicina, o jau po tradicinio gydymo reikia palaikyti imuniteta. O mityba labai svarbi, tik vieniems, su anaboliniu nukrypimu, tinka vegetaryste, o su kataboliniu tik paspartins ligos eiga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 16 vasario 2017 - 17:09
QUOTE(Deganti @ 2017 02 16, 17:36)

Visoms ir visų artimiesiems sveikatos  4u.gif

Nebutinai netinkamai vartojant. Drauges mama visa istino ir issipute nuo Ruolios arbatu. Vartojo tinkamai. Deja,pradejus jas gerti,bukle eme bloget. As sakau, kad tai sutapimas. Drauge sako,kad tos zoles mama prazude.
Atsakyti