Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

liepsnele,o grybai tai antioksidantai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 06 vasario 2017 - 19:13
Fliokse, aš kadaise vartojau kanapių aliejų. Pirkau Olandijoj važiuojant pakeliui į Lietuvą Kalėdoms. Mokėjau 80 eurų berods už mažytį mažytį buteliuką. Kiek naudos jis davė sunku pasakyt, nes liga vistiek plėtėsi pas mane, tik gal ne tokiu greičiu kaip dabar. Plius, aš dar makaluodavau imbierą su medum ir citrina, į šitą košę tai išvis labai įtikėjus buvau biggrin.gif
Nu bet va mano atveju tik chemo kažkiek apstabdo plitimo procesus, taip kad galiu drąsiai sakyti, alternatyvos man jokio stebuklo nedaro. Kaip sirgau taip sergu ax.gif

Atsakyti
Remedy, daug daug sveikatos ir sklandaus gydymosi laikotarpio. Labai palaikau mintimis.

Visiems besigydantiems ir slaugantiems sveikatos ir stiprybės, begalinės kantrybės ir vilties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2017 02 06, 19:12)
liepsnele,o grybai tai antioksidantai?

Tiksliai nepasakysiu, nes ant dėžutės buvo užrašyti, kad antioksidantai, nebent čia kaip priedas prie tų grybų pridėti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2017 02 06, 21:45)
Remedy, daug daug sveikatos ir sklandaus gydymosi laikotarpio. Labai palaikau mintimis.

Visiems besigydantiems ir slaugantiems sveikatos ir stiprybės, begalinės kantrybės ir vilties  4u.gif

Ačiū mieloji bis.gif

O kaip jūs laikotės?
Atsakyti
Babyte Bronislava kaip jus ta silke gaminat pagal Ruolia?
Atsakyti

http://www.slideshar...isavertiskumas2

45 puslapis,tik perku ne metalinese,o is turgaus backu.va ir sian vyras nupirko,o as dar ja ir megstu

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 02 07, 22:05)
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.slideshare.net/verschoore/baltymines-mitybos-visavertiskumas2'>http://www.slideshare.net/verschoore/baltymines-mitybos-visavertiskumas2</a></p><p></p><p>45 puslapis,tik perku ne metalinese,o is turgaus backu.va ir sian vyras nupirko,o as dar ja ir megstu</p>

Na ir kur tamsta slėpei tą lobį. rolleyes.gif Įdomu, kodėl negalima svogūnų su aliejumi pakepinti (gal kad nesugestu, jei tik po kelis gabaliukus reikia valgyti). Silkę taip pat perku su galvomis is kibiru turgelyje. Atradau tokią -jau net mirkyti nereikia.
Pastebėjau, kad pakeitus mityba (ribojant angliavandenius) man uzeina tokie valgymo kazko priepuoliai. Pvz. kai ejo saibom zarnynas ejau is proto del keptu obuoliu biggrin.gif vienu metu valgiau citrinas, spanguoles rijau saujom, kol nugrauzdavo gomuri, dabar atejo silkei laikas-nu negaliu kaip noriu, jau ta pardaveja mane pazista, vos ne kasdien kuciu vakariene lotuliukas.gif
Dar einu is proto del morku-greit oranzine pasidarysiu, prie morku pasidarau tokia gvakamolia, supjaustau juostelem kabinu ta gvakamolia ir balius gaunasi, jei daugiau chebros namuose, tai papjaustau ir kokiu papriku, kalafioro, salieru stiebu.
Gvakamolios receptas: avokadas, citrinos sultys, cesnakas, druska, alyvuogiu aliejus-blenderiu viska sumalu niam niam.
Kai kur nesutikau su Ruolia, kai kur darau kaip ir jis moko. Pvz kasdien vartoju bakterijas ir fermentus(amylase, protease ir daug ten)+ dar geriu maista bakterijoms-cia viskas papildais+Dvitamina+zuvu taukus+vitamina c+antioksidantu bomba, nu vnz pas mane maiselis vitaminu kaip pas pensisninke vaistu biggrin.gif
Kartais su drauge vyniuko raudono pasmaguriaujam. Cia mano foto is tokio smagaus pabuvimo. Akys ziba- tikiuos ilgam cia as.
Atsakyti
Gituks, labai dailiai atrodai 4u.gif Beje ir labai jaunai, o kiek tau iš tikrūjų? Matyt būsiu kažkur praleidus šitą dalį ax.gif

Ir smagu kad jūs nebijot savo plikučių galvų parodyt, man vis dar stresas į save be plaukų žiūrėt, todėl visada su kepuryte esu, ar diena ar naktis.
Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2017 02 08, 11:06)
Gituks, labai dailiai atrodai  4u.gif  Beje ir labai jaunai, o kiek tau iš tikrūjų? Matyt būsiu kažkur praleidus šitą dalį  ax.gif

Ir smagu kad jūs nebijot savo plikučių galvų parodyt, man vis dar stresas į save be plaukų žiūrėt, todėl visada su kepuryte esu, ar diena ar naktis.

ax.gif ačiū. Man bus 46 birželį. Namuose visada su "plika" galva vaikstau. Tiesiog nervina visokie dangalai, beria... Kai lekiu i "trasa" uzsirisu medvilnine skarele+kepuriuka.
Vakar tvarkiau rubu spintas, gerai, kad neismeciau "rubu ateiciai kai sukusiu" biggrin.gif. Pasidariau sau pramogą-madu sou. Jez kiek atradimų biggrin.gif
O jei rimtai, visu kunu jauciu kad asistatau-tai kaip ir zadejau pulsiu prie blogo apie savo mityba ir jums pranesiu kaip man sekasi su 12 g. angliavandeniu per para unsure.gif
Atsakyti

toks cia lobis,tik pagooglint reikejon :)as sita recepta per tv girdejau,paskum googlej susiradau.diedas siaip daug tiesos sneka,ir apie malta maista,perku vistikes is ukio,malu,kiausu is pardos jau seniai neperku.reikia eiti krauja pasitikrinti ,koks ten hemaglobinas,o dar ta kompiouterine ant nosies tai siku i kelnes.chemikalu nevartoju.medus citrina,spanguoles ,riesutai,daba dar stipresnio CBD nusipirkau....bliamba rusinis konjakas pigiau kainuoja :)

Atsakyti

Na ir kur tamsta slėpei tą lobį. rolleyes.gifĮdomu, kodėl negalima svogūnų su aliejumi pakepinti (gal kad nesugestu, jei tik po kelis gabaliukus reikia valgyti). Silkę taip pat perku su galvomis is kibiru turgelyje. Atradau tokią -jau net mirkyti nereikia.
Pastebėjau, kad pakeitus mityba (ribojant angliavandenius) man uzeina tokie valgymo kazko priepuoliai. Pvz. kai ejo saibom zarnynas ejau is proto del keptu obuoliu biggrin.gifvienu metu valgiau citrinas, spanguoles rijau saujom, kol nugrauzdavo gomuri, dabar atejo silkei laikas-nu negaliu kaip noriu, jau ta pardaveja mane pazista, vos ne kasdien kuciu vakariene lotuliukas.gif
Dar einu is proto del morku-greit oranzine pasidarysiu, prie morku pasidarau tokia gvakamolia, supjaustau juostelem kabinu ta gvakamolia ir balius gaunasi, jei daugiau chebros namuose, tai papjaustau ir kokiu papriku, kalafioro, salieru stiebu.
Gvakamolios receptas: avokadas, citrinos sultys, cesnakas, druska, alyvuogiu aliejus-blenderiu viska sumalu niam niam.
Kai kur nesutikau su Ruolia, kai kur darau kaip ir jis moko. Pvz kasdien vartoju bakterijas ir fermentus(amylase, protease ir daug ten)+ dar geriu maista bakterijoms-cia viskas papildais+Dvitamina+zuvu taukus+vitamina c+antioksidantu bomba, nu vnz pas mane maiselis vitaminu kaip pas pensisninke vaistu biggrin.gif
Kartais su drauge vyniuko raudono pasmaguriaujam. Cia mano foto is tokio smagaus pabuvimo. Akys ziba- tikiuos ilgam cia as.

kur tu?as raudona reguliariai :)

Atsakyti