Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Sveika prisijungus prie BRCA klubo mirksiukas.gif Žiūrėsim kaip čia su tom statistikom biggrin.gif

ziuresim man jau KT arteja.Genetikas sako geriausia maitintis Vidurzemio juros dieta,o statistika yra statistikao sekme yra sekme:)ji svarbiausia musu reikale

Atsakyti
QUOTE(Remedy @ 2017 02 03, 15:52)
Dėkui Fliokse kad teiraujiesi. Aš nelabai kaip.

Aš jau po gydymo, kaip ir turėčiau džiaugtis ir lakstyt po pievas ir rasas, bet guliu lovoj jau savaitė su gastritu ir dar neaišku kiek gulėsiu. Gyd įtaria kad nuo vaistų. Daug aš jų priliurlinau per šitą gydymą. Šiaip prisistatydavo šitas "gėris" jaunystėj kožną rudenį, tai kaip ir nieko naujo, bet..Atsibodo, skausmai, atsibodo silpnumas, ir tas bejėgiškumas  cry.gif

Man jūs toks šviesos spindulys šioje temoje smile.gif kiek beskaityčiau senu temų vis einat į priekį su viltimi ir tikėjimu mirksiukas.gif

Aš visdar blaškaus tu canabinoidu labirintuose, sutikau tokių žmoniu, kurie labai, labai prieš chemiją, bet vienas niuansas, kad patys neserga, nežinau ką kalbėtu jeigu ši liga juos ištiktų, kuo toliau tuo labiau tikiu, kad jie veiksmingi tik vienas rupestis tinka ar ne su chemoterapija unsure.gif

Faustina kaip tėčio kraujas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flioksė: 06 vasario 2017 - 15:24
Labuka, sveikatos visom/iem 4u.gif

Aš su tokiu klausimu: ar nieko tokio, jei po chemijos organizmą atstatinėsim su antioksidantais? Tiksliau grybų kapsulėm? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2017 02 06, 15:14)
Labuka, sveikatos visom/iem  4u.gif

Aš su tokiu klausimu: ar nieko tokio, jei po chemijos organizmą atstatinėsim su antioksidantais? Tiksliau grybų kapsulėm?  unsure.gif

Liepsnele, čia niekas 100 proc. jums to nepasakys, yra tokia bendra nuostata, kad antioksidantai skatina vėžines lasteles daugintis, taip gautusi kad jus turit but garantuota kad ju neliko organizme, bet niekas to nepatvirtins , aš dabar jau taip esu susimaišius, kad nežinau kas kada tinka ir kas netinka, skaitai vieną atrodo to negalima , skaitai kita, kaip tik anas padeda
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2017 02 06, 15:23)
Liepsnele, čia niekas 100 proc. jums to nepasakys, yra tokia bendra nuostata, kad antioksidantai skatina vėžines lasteles daugintis, taip gautusi kad jus turit but garantuota kad ju neliko organizme, bet niekas to nepatvirtins , aš dabar jau taip esu susimaišius, kad nežinau kas kada tinka ir kas netinka, skaitai vieną atrodo to negalima , skaitai kita, kaip tik anas padeda

Oho, pasiskaitinėjau straipsnius, tikrai, kasmet atrandama teorija, paneigianti prieš tai buvusią doh.gif Bandysiu atimt smile.gif
Atsakyti
Aš praėjus 3 savaitėms po visų chemiju pradėjau vartoti antioksidantus, vien maistu kraujas neatsistatys, bent mano. Aš vadovaujuosi tokia logika, stiprus imunitetas neleidžia tam "gaidžiui" atsigauti. Tiesiog taip pasirinkau. :/
Atsakyti
Bet iš tikro, tai taip pagalvoji, kai gydytojai chemijos metu neleidžia stiprinti imuniteto natūraliais būdais, vitaminais ir t.t., tai negi koks grybas ar oksidantas, gali veikti prieš TOOOKĮĮ organizmo alintoją ir stiprų atkirtį ligai, kaip chemija ax.gif
Atsakyti
O kokius grybus turit minty? Gal shiitaki?

Dėl kanapių. Čia apie aliejų kalba eina? Kaip man pasakojo skirtingos rūšies vėžiams (ne apie lokacijos vietą kalba eina, o ar hormoninis(?)/nehormoninis) skirtingos dalys to augalėlio yra reikalingos. Ar nusišneku? Kiek žinau jis labai gerai organizmo atstatymui, bet ar gydo, tai nežinau..
Atsakyti
QUOTE(RugiųPieva @ 2017 02 06, 17:16)
O kokius grybus turit minty? Gal shiitaki?

Taip, shiitaki
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2017 02 06, 17:34)
Bet iš tikro, tai taip pagalvoji, kai gydytojai chemijos metu neleidžia stiprinti imuniteto natūraliais būdais, vitaminais ir t.t., tai negi koks grybas ar oksidantas, gali veikti prieš TOOOKĮĮ organizmo alintoją ir stiprų atkirtį ligai, kaip chemija  ax.gif

Flioksė teisingai sakė, kad čia turi pats nuspręsti. Visame pasaulyje vyksta diskusijos ar vartoti antioksidantus chemoterapijos metu ar ne. Lietuvių medikai ir pats Ruolia nerekomenduoja antioksidantų gydymo metu. Aš iš pradžių vartojau, paskui paskaičiau lietuviškus straipsnius, paskui išplaukiau i pasaulinį google biggrin.gif Kadangi visi straipsniai vertė abejoti, t.y. niekas 100 proc negarantavo-tai nutraukiau, bet po viso to pragaro vel pradejau vartoti. Cia mano sprendimas ir nieko neskatinu elgtis taip kaip aš. Kaip ir ketoninė dieta, gal ji man nieko nepadės, gal padeda tik tikėjimas kaip placebas. Gal ir gailesiuos, kad visus ledus dabar valgau tik sapne.
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 02 06, 18:51)
Flioksė teisingai sakė, kad čia turi pats nuspręsti. Visame pasaulyje vyksta diskusijos ar vartoti antioksidantus chemoterapijos metu ar ne. Lietuvių medikai ir pats Ruolia nerekomenduoja antioksidantų gydymo metu. Aš iš pradžių vartojau, paskui paskaičiau lietuviškus straipsnius, paskui išplaukiau i pasaulinį google biggrin.gif Kadangi visi straipsniai vertė abejoti, t.y. niekas 100 proc negarantavo-tai nutraukiau, bet po viso to pragaro vel pradejau vartoti. Cia mano sprendimas ir nieko neskatinu elgtis taip kaip aš. Kaip ir ketoninė dieta, gal ji man nieko nepadės, gal padeda tik tikėjimas kaip placebas. Gal ir gailesiuos, kad visus ledus dabar valgau tik sapne.

Tai žinoma, juk kiekvieno žmogaus organizmas vis kitoks, nesi garantuotas kaip sureaguos smile.gif
Atsakyti
Teciui pradejo leisti vit C. Gydytojas pasake, kad taip stiprins organizma.
Del kraujo tai sake,kad pagerejo rodikliai. Tik pats toks miegantis. Ligoninej istisai snaudzia. Pavaiksto biski po koridoriu ir vel miegucio.
Plauciai dar valosi. Dar vis bega kraujingas skystis.
Del Ruolios. Zinokit,visokiu nuomoniu apie ji yra. Drauges mamai iki jo zoliu geriau buvo. Pradejo jo gydyma ir viskas kosminiu greiciu blogejo....
Atsakyti