Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

grizau is genetiko,turiu BRCA1 mutacija,tikuosi tik i gera,nes tiek genetikas tiek chirurgas patvirtino,kad  turint ta dovanele,geriau pasiduoda viskas gydymui.

Atsakyti
Dėkui Fliokse kad teiraujiesi. Aš nelabai kaip.

Aš jau po gydymo, kaip ir turėčiau džiaugtis ir lakstyt po pievas ir rasas, bet guliu lovoj jau savaitė su gastritu ir dar neaišku kiek gulėsiu. Gyd įtaria kad nuo vaistų. Daug aš jų priliurlinau per šitą gydymą. Šiaip prisistatydavo šitas "gėris" jaunystėj kožną rudenį, tai kaip ir nieko naujo, bet..Atsibodo, skausmai, atsibodo silpnumas, ir tas bejėgiškumas cry.gif
Atsakyti
Mano teciui kraujas blogas. Kas blogai, nezinau. As darbo metu isvaziuot iki ligonines negaliu, dar plius karantinas, tai tik mama pas ji vaziuoja. Ji kiek kalba su medikais, per itampa, stresa nieko konkreciai nepaklausia. Siandien verkia, sako, kas kad paklausiu, as nesigaudau ju terminuose.
Buvo kazkokia gydytoja, kuri krauja ziuri. Sako ar anksciau yra blogas buves. nu ne, nebuvo. Mama jau prisimaste, gal kraujo vezys teciui. Nebezinau ka galvot.verysad.gif
O siaip jo savijauta tai dar silpnokas, aisku su vaikstyne vaiksto po biskiuka po koridoriu ligonineje. Dar tik savaite po operacijos.
Kad nors patartu kaip stiprinti ta krauja. Mama sako, viska taip paslaptingai kalba, kad nieko nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 02 03, 22:42)
Mano teciui kraujas blogas. Kas blogai, nezinau. As darbo metu isvaziuot iki ligonines negaliu, dar plius karantinas, tai tik mama pas ji vaziuoja. Ji kiek kalba su medikais, per itampa, stresa nieko konkreciai nepaklausia. Siandien verkia, sako, kas kad paklausiu, as nesigaudau ju terminuose.
Buvo kazkokia gydytoja, kuri krauja ziuri. Sako ar anksciau yra blogas buves. nu ne, nebuvo. Mama jau prisimaste, gal kraujo vezys teciui. Nebezinau ka galvot.verysad.gif
O siaip jo savijauta tai dar silpnokas, aisku su vaikstyne vaiksto po biskiuka po koridoriu ligonineje. Dar tik savaite po operacijos.
Kad nors patartu kaip stiprinti ta krauja. Mama sako, viska taip paslaptingai kalba, kad nieko nesuprantu.

paprašyk kad mama gautu kraujo tyrimu kopijas, pasitarsi su seimos gydytoja tada arba mums imesi, gal ka suprasim ;)
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 02 04, 13:21)
paprašyk kad mama gautu kraujo tyrimu kopijas, pasitarsi su seimos gydytoja tada arba mums imesi, gal ka suprasim ;)

paprasysiu.
Man jau mistika viskas.
Normaliu komentaru is mediku nera.
Atsakyti
Laba diena
gal turite kokių komentarų apie CyberKnife technologiją?Gal kas buvote Siguldoje?

Nuoroda
Atsakyti
QUOTE(ide @ 2017 02 05, 10:50)
Laba diena
gal turite kokių komentarų apie CyberKnife technologiją?Gal kas buvote Siguldoje?

Nuoroda

Temoje Kruties onkologija, nare Naturali. Gydesi Sigudoje. Parasyk jai, tikrai pakomentuos, arba susirask jos senesnius postus.
Atsakyti
Sveikos,
Nežinau ar čia pataikiau, bet geresnės temos neradau. Žodžiu, truputį panikoj. Esmė, kad draugui rado auglį sėklidėj. Išoperavo. Darė KT, rado du židinėlius - 11 ir 12mm. Nelabai supratau kur, bet lyg ant pilvo sienos, ir dar lyg aorta minėjo, bet dėl šito nesu tikra. Žodžiu, kepenys, plaučiai, kaulai švarūs. Koks auglys, kokios ląstelės - piktybinės ar ne - dar neaišku. Bet vis vien paskyrė chemoterapiją - ir tik praėjus 2sav po operacijos. Man atrodo kad labai jau greitai. Ar yra čia logikos? Bet gydytojas optimistiškas, statistika tokia, kad su šituo vėžiu ir tokiu išplitimu sakė pasveikimas >96%. Bet vis vien, panika ima mane dėl to, kaip draugo organizmas tvarkysis po chemoterapijos. Gal kokių patarimų galit duoti, kaip padėti per patį gydymą, kaip atstatyti organizmą po gydymo? Mama buvo pas Balvočiūtę, gavom arbatų, bet norisi žinoti viską, kuo galiu padėti..
Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 02 03, 14:55)
<p>grizau is genetiko,turiu BRCA1 mutacija,tikuosi tik i gera,nes tiek genetikas tiek chirurgas patvirtino,kad  turint ta dovanele,geriau pasiduoda viskas gydymui.</p>

Sveika prisijungus prie BRCA klubo mirksiukas.gif Žiūrėsim kaip čia su tom statistikom biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(RugiųPieva @ 2017 02 05, 20:50)
Sveikos,
Nežinau ar čia pataikiau, bet geresnės temos neradau. Žodžiu, truputį panikoj. Esmė, kad draugui rado auglį sėklidėj. Išoperavo. Darė KT, rado du židinėlius - 11 ir 12mm. Nelabai supratau kur, bet lyg ant pilvo sienos, ir dar lyg aorta minėjo, bet dėl šito nesu tikra. Žodžiu, kepenys, plaučiai, kaulai švarūs. Koks auglys, kokios ląstelės - piktybinės ar ne - dar neaišku. Bet vis vien paskyrė chemoterapiją - ir tik praėjus 2sav po operacijos. Man atrodo kad labai jau greitai. Ar yra čia logikos? Bet gydytojas optimistiškas, statistika tokia, kad su šituo vėžiu ir tokiu išplitimu sakė pasveikimas >96%. Bet vis vien, panika ima mane dėl to, kaip draugo organizmas tvarkysis po chemoterapijos. Gal kokių patarimų galit duoti, kaip padėti per patį gydymą, kaip atstatyti organizmą po gydymo? Mama buvo pas Balvočiūtę, gavom arbatų, bet norisi žinoti viską, kuo galiu padėti..

Sveika, sunku dalintis patarimais, nes nera vienos tiesos. Visos čia mes skirtingai. Tik su tom arbatom atsargiai-nežinia kaip jos reaguoja su chemija. Kadangi mano chemija ypatingai kirto per žarnyną-juo labiausiai ir rūpinausi. Viriau "klijus" (iš ryžių arba sėmenų) geriau daug probiotikų, fermentų, vartojau įvairius vitaminus kraujui stiprinti (tik ne oksidantus). Jei labai nukrenta neutrofilai-negalima vartoti šviežių vaisių ar daržovių. Šalia manęs per vieną chemiją buvo žmogus su transplantuota širdimi, tai jis pasirašė, kad iš vis nevartos termiškai neapdorotų produktų visą gydymo periodą.
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 02 06, 10:39)
Sveika prisijungus prie BRCA klubo  mirksiukas.gif Žiūrėsim kaip čia su tom statistikom  biggrin.gif
Papildyta:

Sveika, sunku dalintis patarimais, nes nera vienos tiesos. Visos čia mes skirtingai. Tik su tom arbatom atsargiai-nežinia kaip jos reaguoja su chemija. Kadangi mano chemija ypatingai kirto per žarnyną-juo labiausiai ir rūpinausi. Viriau  "klijus" (iš ryžių arba sėmenų) geriau daug probiotikų, fermentų, vartojau įvairius vitaminus kraujui stiprinti (tik ne oksidantus). Jei labai nukrenta neutrofilai-negalima vartoti šviežių vaisių ar daržovių. Šalia manęs per vieną chemiją buvo žmogus su transplantuota širdimi, tai jis pasirašė, kad iš vis nevartos termiškai neapdorotų produktų visą gydymo periodą.

Na arbata viena atsigauti po operacijos (nors jau dabar atrodo sveikut sveikutėlis), o kita arbata kepenims valyti per chemo. Kodėl netinka oksidantai? Aš kaip tik pakuotę jų nupirkau, bet dar nevartojo. Daviau tik daug daržovių valgyt, burokėlių sulčių. Pasirodo ir tas gali būt kenksminga unsure.gif Dar va mėsą pakeitėm į žuvį - jūros ešerį, upėtakį arba skumbrę. Garuose troškinam, arba keptuvėj, tik aišku odos jau nevalgo.
Žodžiu susibalamutinau visai, noriu padėt, o taip išeina kad dar labiau galiu pakenkt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(RugiųPieva @ 2017 02 06, 12:39)
Na arbata viena atsigauti po operacijos (nors jau dabar atrodo sveikut sveikutėlis), o kita arbata kepenims valyti per chemo. Kodėl netinka oksidantai? Aš kaip tik pakuotę jų nupirkau, bet dar nevartojo. Daviau tik daug daržovių valgyt, burokėlių sulčių. Pasirodo ir tas gali būt kenksminga  unsure.gif Dar va mėsą pakeitėm į žuvį - jūros ešerį, upėtakį arba skumbrę. Garuose troškinam, arba keptuvėj, tik aišku odos jau nevalgo.
Žodžiu susibalamutinau visai, noriu padėt, o taip išeina kad dar labiau galiu pakenkt verysad.gif

Na yra tokia teorija, bet kaip ir visos 50/50. Nori tiki nori ne. Man chemogydytoja sake, kad kol vyksta gydymas chemija, jokiu antioksidantu, nes jie nettik stiprina organizma, bet ir apsaugo vezi. Darzoviu/vaisiu svieziu reikia vengti, jei nukrenta neutrofilai (iki 0,5)-ta gali matyti is bendro kraujo tyrimo(as pas seimos gydytoja darydavau mazdaug savaite po chem), paskui jau pats pradedi jausti. Paukstiena galite valgyti, tik reikia ieskoti auginamu kaime, "ant zoles". Darzoves as ir dabar kartasi kartu su zuvim ant garu verdu. Tiesa, vitamina C visgi vartojau, nors jis irgi yra antioksidantas. Zuvi tik ne is Kursiu mariu. Labai vertinga yra lasisa, tik reikia ieskoti ekologiskos. Labai brangi velnias.
Papildyta:
+ labai daug daug vandens, kai bus jau nuo jo bloga galima citrinos sulciu ispausti, ar kokia arbata, bet labai daug.
Papildyta:
neutrofilai kovoja su ivairiomis infekcijomis, jei ju mazai galima lengvai uzsikresti belekuo. Rankas daznai plauti, apatinius kasdien keisti, nu vnz super higiena. citrinu sultis parasiau ten i vandeni spausti-lengviau vanduo geriasi biggrin.gif Geriau toki siltesni, nes tokiu oru nuo salto vandens dar gerkles uzdegima gausit.
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 02 06, 12:37)
Na yra tokia teorija, bet kaip ir visos 50/50. Nori tiki nori ne. Man chemogydytoja sake, kad kol vyksta gydymas chemija, jokiu antioksidantu, nes jie nettik stiprina organizma, bet ir apsaugo vezi. Darzoviu/vaisiu svieziu reikia vengti, jei nukrenta neutrofilai (iki 0,5)-ta gali matyti is bendro kraujo tyrimo(as pas seimos gydytoja darydavau mazdaug savaite po chem), paskui jau pats pradedi jausti. Paukstiena galite valgyti, tik reikia ieskoti auginamu kaime, "ant zoles". Darzoves as ir dabar kartasi kartu su zuvim ant garu verdu. Tiesa, vitamina C visgi vartojau, nors jis irgi yra antioksidantas. Zuvi tik ne is Kursiu mariu. Labai vertinga yra lasisa, tik reikia ieskoti ekologiskos. Labai brangi velnias.
Papildyta:
+ labai daug daug vandens, kai bus jau nuo jo bloga galima citrinos sulciu ispausti, ar kokia arbata, bet labai daug.
Papildyta:
neutrofilai kovoja su ivairiomis infekcijomis, jei ju mazai galima lengvai uzsikresti belekuo. Rankas daznai plauti, apatinius kasdien keisti, nu vnz super higiena. citrinu sultis parasiau ten i vandeni spausti-lengviau vanduo geriasi biggrin.gif Geriau toki siltesni, nes tokiu oru nuo salto vandens dar gerkles uzdegima gausit.

Reikės į ligoninę pristatyt citrinų pačioką biggrin.gif Šiaip kas rytą liepdavau gert vandens su citrina, dabar liepsiu pastoviai vandenį su ja pliurint biggrin.gif Labai labai ačiū už informaciją!
Atsakyti