Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Aciu, si atsakyma ir as jau radau :4u: tikiuosi, kad tik be reikalo sunerimau. Ir apskritai niekuo nesiskundziu, tyrima pasidariau profilaktiskai, is sveikatos draudimo.. Nesitikejau kazko 'aptikti'..

Atsakyti

Labas vakaras. Mano vyro mamytė daugiau nei prieš dvi savaites sužinojo kad skrandyje turi auglį, buvom visi šoke :( ne galvojom, kad mūsų šeimynai taip galėtų nutikti, po truputi susitaikom, ir bandom kovoti su tuo bjauriu vėžiu. Padarė daug tyrimų dėl iš plitimo, šiandien darė laraskopo operacija, tai Ačiū Dievui nėra niekur nėra išplitę, tačiau kaip daktaras pasakė, pats auglys yra "ne šviežias" ir po šios operacijos pirmiau pradės chemija, o poto tik pačio skrandžio opercija. Tik va keista, kad nėra išplitę kitur, bet va skiria pirmiau chemija, o poto tik opercija :/

Atsakyti

Pakartojau tyrima.. rodiklis toks pats.. teks kulniuot pas seimos gyd. Nesitiki, del ko skrandzio vezio zymuo uzkiles, jei juo nesiskundziu..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deraramos: 13 balandžio 2019 - 21:54

Mano anytai jau pradėta leisti chemija, 4seansai, tada operacija ir vėl 4 chemijos seansai. Norėjau paklausti, ar padidėję limfmazgiai reiškia mts? 

Atsakyti
QUOTE(Iewasita @ 2019 04 20, 23:35)
<p>Mano anytai jau pradėta leisti chemija, 4seansai, tada operacija ir vėl 4 chemijos seansai. Norėjau paklausti, ar padidėję limfmazgiai reiškia mts? </p>

Laba diena,
mano vyrui kitas vezys, bet gydymo schema tokia pati: chemija-operacija-chemija. Jau esame link paskutinio etapo pabaigos. Labai sunkus kelias, bet nera kito pasirinkimo, tad sukaupkite jegas ir keliaukite per liga su kuo maziau komplikaciju...
Padideje limfmazgiai tikrai nera mts.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 21 balandžio 2019 - 12:04

Ačiū, kad atsakėte. O koks jūsų vyrui v? Kiek jau laiko praėjo nuo pradžios, iki dabar? Labai noriu padėti anytai, daug skaitau senas temas, taip viskas jautru ir stipru  :heart:  Sveikatos jūsų vyrui.

Atsakyti
QUOTE(Iewasita @ 2019 04 25, 12:33)
<p>Ačiū, kad atsakėte. O koks jūsų vyrui v? Kiek jau laiko praėjo nuo pradžios, iki dabar? Labai noriu padėti anytai, daug skaitau senas temas, taip viskas jautru ir stipru  heart.gif  Sveikatos jūsų vyrui.</p>

Mano vyrui osteosarkoma. Pagavo pirmoje stadijoje, tačiau gydymo planas vis tiek toks pats - trys chemijos nuo rugsėjo mėn., tada operacija gruodžio mėn., ir vėl chemijos (dar nežinau kiek liko - jau sukapsėjo 7, dar liko berods 3 ar 5, jau nebežinau...). Patariu daug neskaityti - ir ligos, ir gydymo eiga labai skirtingos. Mums ir lengvai po chemijų buvo, ir su rimtomis komplikacijomis, tad tikrai nežinia, kada ir kaip organizmas sureaguos.

Kur Jūsų anyta gydysis? mes Santariškėse - galėtume susitikti mirksiukas.gif

Sunki ši liga ne tik ligoniui, bet ir visai šeimai - nuostabu, kad Jūs taip rūpinatės anyta. Aš palikta viena su vyru ligoniu ir vaikais/darbais (kiek gali, padeda mano mama, draugai, o jo tėvai, brolis neprisideda, tik paskambinę telefonu dūsauja, per 7 ligos mėnesius aplankė du kartus... biggrin.gif ), tai tikrai nėra lengva...bet viskas įveikiama - nepasiduokite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 25 balandžio 2019 - 17:37

Mano vyrui osteosarkoma. Pagavo pirmoje stadijoje, tačiau gydymo planas vis tiek toks pats - trys chemijos nuo rugsėjo mėn., tada operacija gruodžio mėn., ir vėl chemijos (dar nežinau kiek liko - jau sukapsėjo 7, dar liko berods 3 ar 5, jau nebežinau...). Patariu daug neskaityti - ir ligos, ir gydymo eiga labai skirtingos. Mums ir lengvai po chemijų buvo, ir su rimtomis komplikacijomis, tad tikrai nežinia, kada ir kaip organizmas sureaguos.

Kur Jūsų anyta gydysis? mes Santariškėse - galėtume susitikti mirksiukas.gif

Sunki ši liga ne tik ligoniui, bet ir visai šeimai - nuostabu, kad Jūs taip rūpinatės anyta. Aš palikta viena su vyru ligoniu ir vaikais/darbais (kiek gali, padeda mano mama, draugai, o jo tėvai, brolis neprisideda, tik paskambinę telefonu dūsauja, per 7 ligos mėnesius aplankė du kartus... biggrin.gif), tai tikrai nėra lengva...bet viskas įveikiama - nepasiduokite 4u.gif

Na kažkaip labai geri ir šilti santykiai tarp mūsų su anyta, tai kažkaip ir gaunasi, kad automatiškai tas rūpinimasis yra ❣️

Mano anyta gydosi NVI. Kažkaip šeimos daktare ja ten nusiuntė.

Tas skaitymas, šiaip labai padeda, labai daug ką gali sužinoti, dėl to dabar skaitau, skaitau ir džiaugiuosi geromis naujienomis 🤗👍bei semiuosi informacija 😊

O kaip jūsų vyras, dabar laikosi? 

Atsakyti
Ačiū, šiuo momentu visai neblogai, tik jau nori kuo greičiau kad būtų pabaiga ir kad galėtų vėl dirbt. Nes tik tai jį palaiko ir man labai baisu, kaip čia viskas bus, ar neparkeliaus greitai liga, ar duos jam laiko atsigauti ir pasidžiaugti tuo...
Bus matyti. Dabar svarbu su kuo mažiau komplikacijų viską pabaigt šiame etape.

Sveikite ir jūs 4u.gif
Atsakyti
Mergaites - turiu štai tokį klausimą. Vyrui į pabaigą antrasis chemijos blokas. Buvo chemija, tada operacija, ir dabar vėl chemija. Po operacijos reabilitacijos nebuvo, nes reikėjo vėl pradėti chemiją - ar po visko jam ji priklausytų? nes iš senų temų pamenu, kad važiuodavot į sanatorijas......kas čia turėtų skirti? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės.
Gal kas gali atsakyti į mano klausimą, ar po radikalios ginekologinės operacijos reikalingas pooperacinis elastinis diržas išvaržų profilaktikai (daryta laparoskopija)? Pamiršau apie tai paklausti gydytojo, o dabar neturiu galimybės su juo susisiekti.
Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulsi: 07 gegužės 2019 - 17:55

Aš diržą dėvėjau nuo pirmos dienos, kai pakilau iš lovos, bet man buvo pjūvis pe pilvo sieną.

Apie išvaržas nebuvo jokių kalbų, bet prilaikė ir pjūvio zoną ir vidaus organus po "persidėliojimo".

Sanatorinio gydymo metu, po kelių savaičių, kinezeterapeutė rekomendavo kuo mažiau dėvėti, nes tuomet nedirba ir silpsta apatiniai nugaros raumenys.

Mazule, sanatorinį gydymą rekomendavo operavusi gydytoja, skyrė reabilitologė, paskutinėm dienom ligoninėje. Siūlau pasitarti su chemoterapeute, turėtų priklausyti po tokio sunkaus gydymo. Man labai padėjo atsigauti po operacijos: ir fiziškai, ir psichologiškai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo +Burbulė+: 08 gegužės 2019 - 08:56