Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 01 24, 17:32)
<p>gavau skambuti is  genu tyrimo,rado viena mutacija....nzn  cia gerai ar ne....smile.gif</p>

Čia turbūt kiek gydytojų, tiek nuomonių, mano onkologė sakė, kad labai gerai, kad nerado tų BRCA genų...Sako mažesnė tikimybė recidyvui, o kaip iš tikrųjų yra, kas čia žino unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 01 24, 16:36)
<p>kazka skaiciau lyg turint gena,geriau gydymui pasiduoda</p>

Girdejau tik, kad skiriamas nemokamas kasmetinis krutu MRT, turint mutacija.
Atsakyti
Šiandien Santariškėse susilašinau 2 doze avastino. Tik įėjus i skyrių pajutau TĄ dezinfekavimo kvapą ir taip pradėjo pykinti, kad beveik visą laiką sėdėjau užsivyniavusi šaliką, pykinimas dar ilgai lydėjo ir kelionės namo metu.Ir dar tie pypsinčios aparatūros garsai... Tik į vakarą nurimo. Kaip paaiškino mano dukra-psichosomatika. Prisiminimai sukėlė pykinimą.
Mano vyresnėlei, kuriai bus 24, rado tą patį gena BRCA1. Ji kol kas sveika, bet vistiek sušikta diena.
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 01 27, 18:05)
Šiandien Santariškėse susilašinau 2 doze avastino. Tik įėjus i skyrių pajutau TĄ dezinfekavimo kvapą ir taip pradėjo pykinti, kad beveik visą laiką sėdėjau užsivyniavusi šaliką, pykinimas dar ilgai lydėjo ir kelionės namo metu.Ir dar tie pypsinčios aparatūros garsai... Tik į vakarą nurimo. Kaip paaiškino mano dukra-psichosomatika. Prisiminimai sukėlė pykinimą.
Mano vyresnėlei, kuriai bus 24, rado tą patį gena BRCA1. Ji kol kas sveika, bet vistiek  sušikta diena.

Mano vyrą irgi labai pykino nei savo nei ligoninės maisto valgyt negalėjo

Faustina, kaip jus?

Kažin ką reiškia žarnos sienelės infiltracija?
Atsakyti
bent jau zinos dukra ko saugotis,ne taip kaip mes-perkunas is giedro dangaus.......o kaip avastina lasina?kaip ir kitus ?ilgai?
Atsakyti
Pirma karta lasino pries chemija 1,5 valandos, antra karta 1 val. visus kitus 0,5 val. Šiandien jau gerai-lapnoju kiaušinienę biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki. Esu šiame skyrelyje naujokė - man labai brangus žmogus serga onkologine liga. Tiksliau, agresyvia limfoma. Paskaitydavau vis šį skyrelį tyliai, nedrįsdavau pasisakyti.
Tačiau...Liga sugrįžo ir nežinia kiek pikta... verysad.gif
Internete randu informacijos apie CBD aliejaus naudą, kai jau tradicinis gydymas nelabai padeda. Bandžiau užklausti, kurie forume pasisako, kad naudoja, iš kur gi jo gauti...? Deja..
Taigi, jei kas galite, atsakykite ar realu to aliejaus gauti Lietuvoje? Ar reikia gabentis iš kažkur? Jei nenorite pasisakyti viešai, parašykite asmeninę žinutę. Būsiu labai dėkinga už bet kokią informaciją...
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2017 01 27, 22:51)
Kažin ką reiškia žarnos sienelės infiltracija?

Kad veziniu lasteliu rasta jau ir pacioje zarnos sieneleje, kitaip tariant jis jau yra siek tiek isplites. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caculė @ 2017 01 30, 12:17)
Internete randu informacijos apie CBD aliejaus naudą, kai jau tradicinis gydymas nelabai padeda. Bandžiau užklausti, kurie forume pasisako, kad naudoja, iš kur gi jo gauti...? Deja..
Taigi, jei kas galite, atsakykite ar realu to aliejaus gauti Lietuvoje? Ar reikia gabentis iš kažkur? Jei nenorite pasisakyti viešai, parašykite asmeninę žinutę. Būsiu labai dėkinga už bet kokią informaciją...

Mane irgi domintų tokia informacija,ačiū 4u.gif Radau tik užsieny,bet nežinau,ar jie siunčia į LT
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2017 01 30, 15:13)
Mane irgi domintų tokia informacija,ačiū 4u.gif Radau tik užsieny,bet nežinau,ar jie siunčia į LT

Panagrinekit cia
https://www.kanapini...anabidiolis-cbd
Atsakyti
Cacule, o kodėl nusprendėt, kad nepadės gydymas?
Kiek domėjausi, tai agresyvi limfomos forma labiau pasiduoda gydymui, nei lėtinė unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas,
dėl kanabinoidų yra svetainės:
satimed.eu parašykit jiems, lietuviai čia man rodos net ir gamina
endoca.com siunčia į Lt

aš kiek ieškojau info apie kanabinoidus neradau kad medicinišai ir moksliškai būtų įrodyta jų nauda, tačiau yra daug straipsnių kurie teigia, jog padeda, daug žmonių istorijų. tai bandysim.
Atsakyti