Niu,Astoska,vis tik apspjovei mane savo virusiuku.Guliu snargleta ir su temperatura
Sveikos merginos pagaliau ir as pradejau gydytis, skirtas gydymas tik spinduliai ir veliau brachiterapija,operacijos nedarys,bet prie spinduliu neskyre ir chemijos, kas man labai keista stadija pas mane 1b1. Spinduliavimui kiausidziu nekele, sake pagal amziu nebeverta, tai kokios pasekmes neisivaizduoju. Man tai keista kad po spinduliu neoperuos, kai neispjaus, tai is kur zinos ka ten uzdegino.Ir dar iskilo klausimas jeigu jau gygytojai nesistengia issaugoti kiausidziu ir jos praras savo funkcija, tai kodel ju visai nepasalina?
Reikalauciau operacijos!
Sveikos,
Aš baigiau gydymą. Sako, kad sekmingai. Vienok džiugu, iš kitos puses neramu, dar tas 3men laukimas, paskui pirmų metų ir tt. Jégų nerdaugiausiai, maudžia nugarą, tiksliau liemenį, kamuoja gausios išskyros, nors gydytojas sake, kad tai normalu tai kenčiu.
Astoska, del operacijų. Šiais laikais, niekas nieko nebešalina be priežasties, jeigu kiaušides yra sveikos, nera prasmes ju šalint, lygiai taip pat su kakleliu, jeigu praeisi visą kursą spindulių, nebebus ką ten operuot. Dažnai mums atrodo vienaip, tačiau gydytojai, manau, geriau žino, kiekvienas atvejis individualus. Man irgi iš pradžių atrode, kad geriau tegu ima viska ir ramu, tačiau gydytojas paaiškino kodel taip ir taip daroma. Be to kiek domejausi gimdos kaklelio vežys dažniausiai plinta į pilvo sieną, šlapimo puslę, į plaučius ar kepenis ir pan. Juk neatspesi visko ir iš anksto visko nepašalinsi. Žinoma, nereikia apie tai galvot, viskas bus gerai. Sveikatos ir stiprybes.
Man irgi netikėtas sprendimas, kad su 1b1 neatlieka chirurginės operacijos. Iš patirties galiu pasakyti, kad visos komplikacijos susijusios būtent su spinduliniu gydymu, nors gavau tik išorinius spindulius, ir tik pusę dozės. O kiaušidės, nors ir buvo pakeltos, pateko į švitinimo zoną, tai kirto menopauzė visu pajėgumu, teko pradėti vartoti PHT. Tačiau konsultavausi su ginekologu dėl tų pačių dvejonių, kodėl visai nepašalina, bet man paaiškino, kad hormonai, kuriuos gamina kiaušidžių branduolys, gaminasi toliau, net praradus dalinę kiaušidžių funkciją po švitinimo, berods androgenai, ir jie yra labai svarbūs moters organizmui.
Svarbiausia, jei pasitiki gydytoja, nesiblaškyk. Visi atvejai individualūs.
Šiaip paskutinę (nors visiškai tokią pačią) chemiją atlaikė labai sunkiai - turėjo rimtrų širdies problemų, nes "išsiplovė" visas kalis, dar iki šiol sunkiai vaikšo, silpnas, tai to trečiadienio bijau kažkaip...
Sveikos,
Burbule, o kaip jus sužinojot, kad kiaušides apsišvitino?
Ar yra čia kurioms buvo taikoma brachiterapija?
Man taikė brachiterapiją
Sveiki, rasau ieskodama pagalbos, gal kas susiduret ir galit pasidalint savo patirtim .. Situacija tokia, kad teciui nustatytas stemples distalines dalies ir iskrandzio navikas. (cT3N2M1) su mts i kepenys. Gydomes NVI paskirta paliatyvi chemija. Gal zinot kur dar bandyti kreiptis, pas koki gydytoja, gabut imanomas dar koks gydimas .. Aciu uz bet kokia pagalba ..
Man taikė brachiterapiją
Gal galit papasakot kaip jautetes po visko? Ir po kiek laiko atsigavot fiziškai?
Aš jau savaite po visko. Lyg ir buvo viskas super, bet pradejo skaudet nugaros apačia, tempa laikosi apie 37, naktį suprakaituoju. Logiškai mastau, kad tai nuo vidinių uždegimų. Tepliojimas/valymasis gan gausus ir nemalonus...
Dar noriu paklaust, ar praktiškai daug kur panaudojat POLA kortelę kas turit?