Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Naira kaip jums sekasi?

Atsakyti
QUOTE(Astoska46 @ 2019 01 02, 23:55)
<p>Naira kaip jums sekasi?
</p>

Man viskas gerai kol kas smile.gif
O jums kaip? Gydymą paskyrė? Ar tik operaciją?
Atsakyti

Paskirs nuo sausio 15 pagal visus kol kas tyrimus nustate 1b bet juk is savo patirties zinai, kad gali viskas keistis po operacijos tada ir paaskes viskas. Mane domina vienas klausimas, jeigu daro operacija tai ji buna dvejopa, kai daromas pjuvis per pilva ir kitas neprisimenu kaip vadinasi, tai skatinejant man susidare ispudis kad daro moterys ta radikalia  ar ji patikimesne ar as ko nesuprantu? :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astoska46: 03 sausio 2019 - 11:14
QUOTE(Astoska46 @ 2019 01 03, 12:14)
<p>Paskirs nuo sausio 15 pagal visus kol kas tyrimus nustate 1b bet juk is savo patirties zinai, kad gali viskas keistis po operacijos tada ir paaskes viskas. Mane domina vienas klausimas, jeigu daro operacija tai ji buna dvejopa, kai daromas pjuvis per pilva ir kitas neprisimenu kaip vadinasi, tai skatinejant man susidare ispudis kad daro moterys ta radikalia  ar ji patikimesne ar as ko nesuprantu? hmm.gif</p>

Man darė be pjūvio, skylutes pilve kelias tik padarė, dabar jos sugijo ir kaip nieko nebūta. Nežinau net kaip geriau. Daug kam daro pjūvius, nvi gal net nedaro histeraktomijos (lygtai taip vadinasi) . Man Santaruose darė daktaras Rudaitis. Sunkiau ir ilgiau gyja pjūvis, bet gal labiau matosi viskas.
O jum magnetinį darė? Jau užmiršau, jei rašėt...
Magnetinis geriau viską parodo.
Atsakyti

Magnetinis parode kad yra gimdos kaklelio navikines infiltracijos salygoti pakitimai- pagal TNM nedaugiau kaip T1bN0Mx gydytojas dar padare pakartotine biopsija,vaizdziai nupaise kaip atrodo,sake kad yra negylus, plotis lygtai 3cm ar mm dabar neprisimenu. Man tai atrodo, kad operacijos vienos mazoka, nezinia kas kur gali dar islysti,bet cia turbut gydytojai sprendzia gydimo taktika, tai va laukiu ka nuspres kad tik greiciau, nervai nelaiko kai reikia laukti nezinia ko.

Atsakyti
QUOTE(Astoska46 @ 2019 01 04, 11:14)
<p>Magnetinis parode kad yra gimdos kaklelio navikines infiltracijos salygoti pakitimai- pagal TNM nedaugiau kaip T1bN0Mx gydytojas dar padare pakartotine biopsija,vaizdziai nupaise kaip atrodo,sake kad yra negylus, plotis lygtai 3cm ar mm dabar neprisimenu. Man tai atrodo, kad operacijos vienos mazoka, nezinia kas kur gali dar islysti,bet cia turbut gydytojai sprendzia gydimo taktika, tai va laukiu ka nuspres kad tik greiciau, nervai nelaiko kai reikia laukti nezinia ko.
</p>

Laibai gerai žinau tą laukimą 4u.gif
Manau, ką parodė mrt, blogiau nebus. Paskirs gydymą, ir bus viskas tvarkoj 4u.gif
Atsakyti

Man NVI darė radikalią histerektomiją su gimdos kaklelio T1B1, N0, M0. Po operacijos, atlikus audinių histologinius tyrimus, rado limfovaskulinią invaziją, todėl dar papildomai taikė spindulinę terapiją.

Atsakyti
Pasiūlykite prašau, GAL ŽINOTE unsure.gif gerą Kauno klinikose nefrologą dėl darinio nustatymo inkste..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ++--: 07 sausio 2019 - 16:57

Sveikos, 

Kiek gulejau klinikose, galiu pasakyt iš patirties, kad be reikalo nepjausto, daugumai daro laparaskopines operacijas, t.y.4 skylutes, jeigu operuoja kakleli, tai gal ir tų skylučių nereik. O jei jį operuoja prie 1stadijos, daugiau gydymo neskiria, tik stebejimą, turbūt pasitaiko išimčių, bet šiaip ne.

Aš pradéjau vakar brachiterapiją, nieko ten baisaus nebuvo, kiek buvau prisiklausius :) o šiaip atgavineju jėjas po tų visų chemijų ir ligoninių :) 

Nesuprantu kodeljau gerą savaitę pabundu su skaudančia galva, paskui praeina, nžn kam suverst kaltę  :hmm: 

Atsakyti

Manau, kad gydytojai remiasi tam tikrais standartais ir metodikomis, kokį gydymą taikyti, kaip operuoti, kokių tolimesnių veiksmų imtis. Man prieš operaciją iškart sakė, kad 1B1 stadijoje taikoma atviro pjūvio operacija, nes jos metu taip pat ir vizualiai vertinamas išplitimas. Pasitikiu tokiu sprendimu. Dėl papildomo gydymo su pirma stadija - jis dažnas ir tai ne išimtis.

Atsakyti
Laba mergaites,
kaip jus visos laikotes? Labai tylu cia....tikiuosi keliaujate tuo keliu, kuris veda link sveikimo.
Mano vyrui buvo trys chemijos kursai, operacija, vel pirmasis chemijos kursas is planuojamu 6. I ji ziuredama nelabai tikiu, kad atlaikys, nes su kiekvienu vis sunkiau atsigauna, is lovos nepakyla.....
Siaip operacijos rezultatai geri, bet va kad silpsta ant akiu tai tikrai. Labai sunku tai matyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 17 sausio 2019 - 08:49
Mazule,turėkite daugiau vilties,juk chemija gauna,ne sultis.Gydymo metu ne visi gerai jaučiasi,netgi į darbus vaikšto.Daug yra ir iš lovos neišlipančių,o ir prieš operaciją dar chemiją gavo.Gydytojai bùklę stebi,jeigu żmogus tikrai silpnas,tikrai leis pailsėt.Operacijos rezultatai juk geri,tikrai viskas bus gerai,nugalėsit,tik vz pastangų tikrai daug reikia.Aš irgi neatlaikiau visų chemijų,kažkaip pati jaučiau,kad viskas,daugiau nebegaliu,tai gydytoja sutiko nutraukt,matyt užteko.Na o po gydymo tikrai sustiprėsit,tik labai tuo tikėkit!Stiprybės vyrui ir jums! bigsmile.gif
Atsakyti