Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Naira, tavo išraše turi būti nurodyta, kiek grėjų gavai. Man buvo skirti 45. Dvigubai mažesnis. Be to, netaikė brachiterapijos.

Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2018 12 06, 13:22)
<p>Naira, tavo išraše turi būti nurodyta, kiek grėjų gavai. Man buvo skirti 45. Dvigubai mažesnis. Be to, netaikė brachiterapijos.
</p>

Pamenu, kad viskas buvo surašyta, bet atidaviau daktarei tada ir viskas smile.gif .
Vat už tat ir patariu kitiems, kad kopijas gerai turėt visų dokumentų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 06 gruodžio 2018 - 13:34

Merginos, o kodel jus operavo, jei vistiek taike spindulini gydyma? 

Man aiskinino, kad nera prasmes operuotis tai butu dvuguba zala organizmui, laukti kol sugis ir tt, sako operuotume tik tuo atveju, jei manytume, kad to pakaks, bet jei didesnis navikas paprastai jau nera garantijos, todel man paskirtas chemospindulinis gydymas sake duos pati geriausia efekta, kiek yra imanoma.

P. S. Plokščiosios ląstetes irgi yr gerai, jeigu galima taip pavadinti, nes yra populiariausias tipas, gydymas žinomas ir prognozuojamas. 

Atsakyti
QUOTE(Šarangė @ 2018 12 06, 19:34)
<p>Merginos, o kodel jus operavo, jei vistiek taike spindulini gydyma? </p><p>Man aiskinino, kad nera prasmes operuotis tai butu dvuguba zala organizmui, laukti kol sugis ir tt, sako operuotume tik tuo atveju, jei manytume, kad to pakaks, bet jei didesnis navikas paprastai jau nera garantijos, todel man paskirtas chemospindulinis gydymas sake duos pati geriausia efekta, kiek yra imanoma.</p><p>P. S. Plokščiosios ląstetes irgi yr gerai, jeigu galima taip pavadinti, nes yra populiariausias tipas, gydymas žinomas ir prognozuojamas. </p>

Mane operavo, nes buvo diagnizuota 1 stadija. Su pirma operuoja, o su antra jau ne, kiek žinau. Bet kai išoperavo, histologinis tyrimas parodė, kad antra stadija... dėl to ir paskyrė dar tą chemospindulinį gydymą verysad.gif . Atkentėjau daugiau nei priklauso verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarangė @ 2018 12 06, 18:34)
<p>Merginos, o kodel jus operavo, jei vistiek taike spindulini gydyma? </p><p>Man aiskinino, kad nera prasmes operuotis tai butu dvuguba zala organizmui, laukti kol sugis ir tt, sako operuotume tik tuo atveju, jei manytume, kad to pakaks, bet jei didesnis navikas paprastai jau nera garantijos, todel man paskirtas chemospindulinis gydymas sake duos pati geriausia efekta, kiek yra imanoma.</p><p>P. S. Plokščiosios ląstetes irgi yr gerai, jeigu galima taip pavadinti, nes yra populiariausias tipas, gydymas žinomas ir prognozuojamas. </p>

mane operavo, nes po konizacijos buvo IB1 stadija (kt jokiu mts nerode). Operacijos metu pasalino ir 25 limfmazgius, I rsake, kad jei ten bent vienam kazka ras, tada tikriausiai reiktu svitint, bet aciu dievui, ten nieko nerado ir mano gydymas ir buvo tik operacija.
Papildyta:
QUOTE(Naira @ 2018 12 06, 20:51)
Mane operavo, nes buvo diagnizuota 1 stadija. Su pirma operuoja, o su antra jau ne, kiek žinau. Bet kai išoperavo, histologinis tyrimas parodė, kad antra stadija... dėl to ir paskyrė dar tą chemospindulinį gydymą verysad.gif . Atkentėjau daugiau nei priklauso verysad.gif

Labas, o kada tau dabar patikrinimas? kaip siaip savijauta? 4u.gif
Atsakyti

Pas mane irgi buvo I stadija, todėl atliko operaciją, bet dėl LVI papildomai švitino-apsidraudimui.

Atsakyti
QUOTE(ylang-ylang @ 2018 12 06, 23:46)
mane operavo, nes po konizacijos buvo IB1 stadija (kt jokiu mts nerode). Operacijos metu pasalino ir 25 limfmazgius, I rsake, kad jei ten bent vienam kazka ras, tada tikriausiai reiktu svitint, bet aciu dievui, ten nieko nerado ir mano gydymas ir buvo tik operacija.
Papildyta:
Labas, o kada tau dabar patikrinimas? kaip siaip savijauta?  4u.gif

Labas 4u.gif

savijauta nieko, tik , kad greičiau pavargstu. Jau 7 vakaro galėčiau eit miegot smile.gif . Nuo ilgesnio sėdėjimo nugarą pusiau paskausta. Bet gal aš per daug noriu. Gyvenu, kaip seniau, gyvenimas mano - maratonas smile.gif . Darbas - namai, vaikai, vaikų būreliai, varžybos, nieko nepakeičiau smile.gif . Kaip laksčiau, taip lakstau visur, tik, kad sunkiau, ir būnu pikta, kai vakare jėgų nėra smile.gif .
O kaip tau? Kaip su jėgom, ar irgi taip, ar man čia kokių ligų dėl to ieškoti? smile.gif Bet manau, kad taip turi būt.
[COLOR=yellow] Tikrintis nevažiuoju smile.gif neturiu laiko smile.gif.
Atsakyti

Sveikos, 

Nu matai, kokios visų situacijos skirtingos...

O tie pašaliniai poveikiai ir nuovargis kiek laiko po gydymo reiškiasi, kiek domejausi, tai organizmas per pora menesiu turetų atsistatyt, ar aš per daug naivuole? :) 

Atsakyti
QUOTE(Šarangė @ 2018 12 07, 15:27)
<p>Sveikos, </p><p></p><p>Nu matai, kokios visų situacijos skirtingos...</p><p>O tie pašaliniai poveikiai ir nuovargis kiek laiko po gydymo reiškiasi, kiek domejausi, tai organizmas per pora menesiu turetų atsistatyt, ar aš per daug naivuole? smile.gif </p>

Nežinau... man operacija daryta, man gal nuo jos sunkiau. Aš gydymą baigiau 2017m rugpjūty.
Atsakyti

sarande, tu kaip ka tik pradejus gydytis,ziuriu jau daug zinai apie liga, man tie visi medicininiai terminai tai tamsus miskas, negyvenau sveikuoliskai, tai kai suzinojau apie liga, nebezinau ka deti i burna, kazkur skaiciau, kad gydimo metu ligoniai maitinasi padidinto koloringumo maistu, kad nenusilptu  organizmas, ka  patii maitiniesi belekaip, ar gydytojai, kazkokias rekomendacijas duoda.

Atsakyti

sarande, tu kaip ka tik pradejus gydytis,ziuriu jau daug zinai apie liga, man tie visi medicininiai terminai tai tamsus miskas, negyvenau sveikuoliskai, tai kai suzinojau apie liga, nebezinau ka deti i burna, kazkur skaiciau, kad gydimo metu ligoniai maitinasi padidinto koloringumo maistu, kad nenusilptu  organizmas, ka  patii maitiniesi belekaip, ar gydytojai, kazkokias rekomendacijas duoda.

Na, aš jau gerą menesį gydausi, tai dabar kol kas nieko nedarau, apetito nera didelio, jausmas panašiai kaip neščios, vieną dieną kažko nori, kită jau negaliu žiūret. Labai sunku prisiverst kažką valgyt ko nenori, stengiuos sveikai ir paprastai, nevalgau nieko saldaus, miltinio ir rukytų. Daug visokių patarimų ir pasiulymų gaunu, bet kiek domejaus ir gydytojų klausiau imuniteto dabar neprovokuoju ir nestiprinu niekaip papildomai, sako organizmui ir taip šokas, nereikia papildomai užkurinet imuniteto, reikia dabar pabut ir silpnai, kad nugalet ligą. Kai baigsis gydymas tada imsiuos burtų :) 

Atsakyti

Gal galit  paaiskinti kuo skiriasi,spindulinis gydimas nuo brachiterapijos ir cemoterapijos,ar visus tuos budus ir pritaiko jeigu yra didesne stadija?

Atsakyti