Žinau, sakė gydytojai, bet nelabai padėdavo, pykindavo kelias dienas, silpna,bet aš galvodavau, gal sukyla prisiminimai chemoterapijų, ar nerviškai, nes lauki to atsakymo visko prisigalvoji, ypač kai įtarė metastazes plaučiuose.
Žinau, sakė gydytojai, bet nelabai padėdavo, pykindavo kelias dienas, silpna,bet aš galvodavau, gal sukyla prisiminimai chemoterapijų, ar nerviškai, nes lauki to atsakymo visko prisigalvoji, ypač kai įtarė metastazes plaučiuose.
Naira, gal galite pasakyti, su tais biuleteniais,po tos kolonizacijos,jus jau nebegryzot idarba ir iskarto operavotes, nes man siuntimas israsytas tik gruodio 11d. dabar dar dirbu vos galiu istvert ir aiskinote ka nors savo vadovams, visi darbe jau pastebejo kad kazkas yra juk visada buvau kaip jie sako sustreke. Ir dar vienas klausimas jeigu as nuvazuosiu i NVi kur prisiregistravau pas Drulia, ar tikslinga dar vazuoti pas Rudaiti privaciai, pas ji tik sauio 8d. Aciu
aš Jūsų atveju dar nieko neaiškinčiau vadovams - na nebent kad turite kažkokių nemalonumų ir viskas. Juolab kad ir pati dar tiksliai nežinote kas ir kaip. Nes jei nieko nebus - tik apsikvailinsite, o jei ir bus - neaišku, ką tiems vadovams sakyti, nes visiškai neaišku, kaip jausitės gydymo metu ir ar dirbsite. Čia mergaitės ir mano vyras su tuo tvarkosi kaip kas sugeba: vienos dirba be jokių sustojimų, kitos ima biuletenius. Maniškis kiek gali, tiek dirba, bet dirba.
Atvažiuosite gruodžio 11 d. į Vilnių ir viską išsiaiškinsite. Juk dar net konizacija nedaryta kaip suprantu...
Jums gal dar šią temą reikėtų paskaityti...
https://www.supermam...?...119&st=1620
Man po konizacijos mėnesį lygtais tęsė biuletenį, aš labai blogai jaučiaus, alpdavau, akyse temo,. Per tą mėnesį,(kai jau sulaukiau konizacijos atsakymo, kad tai vėžys) biuletenio metu pakliuvau pas Rudaitį, per žalią koridorių. Jis greit paskyrė operaciją, išoperavo, ir paaiškėjo, kad mano ne pirma stadija, kaip tikėjosi, o net 2b . Iš karto jis nusiuntė į onkologinį pas radioterapeutę, ten paskyrė spinduliavimą, chemoterapijas ir brachiterapijas.
Man atrodo, kad po konizacijos mėnesį gali tęst biuletenį. Man taip susidėliojo, kad negrižau į darbą po konizacijos. Iš viso biuletenį 6-7 mėn prabuvau, dabar dirbu.
Darbe pasakiau, dabar turiu invalidumą, priklauso atostogų 5 dienom daugiau
Dar galvoju, kiek pamenu, man lyg kažkas sakė taip. Kad kai po konizacijos rado vėžį, kol nepagydo, neuždaro biuletenio. Nebent jeigu pats žmogus nori, tai ir per visą gydymą gali dirbt.
Miela Antoska,
aš Jūsų atveju dar nieko neaiškinčiau vadovams - na nebent kad turite kažkokių nemalonumų ir viskas. Juolab kad ir pati dar tiksliai nežinote kas ir kaip. Nes jei nieko nebus - tik apsikvailinsite, o jei ir bus - neaišku, ką tiems vadovams sakyti, nes visiškai neaišku, kaip jausitės gydymo metu ir ar dirbsite. Čia mergaitės ir mano vyras su tuo tvarkosi kaip kas sugeba: vienos dirba be jokių sustojimų, kitos ima biuletenius. Maniškis kiek gali, tiek dirba, bet dirba.
Atvažiuosite gruodžio 11 d. į Vilnių ir viską išsiaiškinsite. Juk dar net konizacija nedaryta kaip suprantu...
https://www.supermam...?...119&st=1620
Na pas mane darbas pamaininis, fizinis buna ir naktinio,kazkaip neisivaizduoju, ir jeigu biuletenis,tai cia Vilniui duos ar pas savo gydytojus.
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Mazule" data-cid="72285825" data-time="1543948031"><div><p>Miela Antoska,
<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=1022119&st=1620'>https://www.supermama.lt/forumas/index.php?...119&st=1620</a></p></div></blockquote><p>Na pas mane darbas pamaininis, fizinis buna ir naktinio,kazkaip neisivaizduoju, ir jeigu biuletenis,tai cia Vilniui duos ar pas savo gydytojus.
</p>
Duoda visi. Po operacijos Vilnius davė, o toliau tęsė mano miestelio gydytojai. Neturėtų netęst biuletenio, jei dirbat fizinį darbą.
</p>
Man nedarė biopsijos, tik konizaciją
SU jumis kai pabendrauji, lengvau pasidaro, nesijauti tokia viena, ziurejau laida apie Sano, gerai jisai sako, musu visuonenei isisaknyje stereotipai, apie ta liga, tas gailestis akyse,arba kad tu gyvenai netinkamai,todel tai tau ir nutiko. Bet man tai nutiko,ir as niekada jau nebebusiu senoji as kokia ateitis belauktu, turiu kapanotis.Aciu jums
</p>
Laikykitės
O gal dar jum tik pakitimai, gal ne vėžys? O kompiuterinę tomografiją kai darė nepakomentavo nieko?
Man ją darė pasižiūrėt ar nėra metastazių, kokio dtdžio auglys, prieš tą radikalią operaciją. Ir aš iš karto jau buvau užsirašius operacijai.
</p>
Labas rytas,
o tai koks tas biopsijos atsakymas?
nes man biopsija rodė tik CIN3, todėl ir darė konizaciją. Jos atsakymas jau buvo, kad visgi vėžys.
tai gal jums net nedarys tos konizacijos, o iš karto paskirs gydymą, jei biopsiją rodo, kad tai vėžys.
p.s. vakar gavau tepinėlio atsakymą: nėra intraepitelinių ląstelių pokyčių ir piktybinio naviko dabar jau tikrintis tik po metų
o tai koks tas biopsijos atsakymas?
nes man biopsija rodė tik CIN3, todėl ir darė konizaciją. Jos atsakymas jau buvo, kad visgi vėžys.
tai gal jums net nedarys tos konizacijos, o iš karto paskirs gydymą, jei biopsiją rodo, kad tai vėžys.
p.s. vakar gavau tepinėlio atsakymą: nėra intraepitelinių ląstelių pokyčių ir piktybinio naviko dabar jau tikrintis tik po metų
Valiooo
Sėkmės