Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Faustina2000 @ 2017 01 22, 18:53)
taip, teciui zarnyne. Ten viska pasalino, dabar mato zidinius plauciuose. Dabar ligonineje, ryt/poryt daktaras spaudzia del operacijos. Sunku ka nusprest, labai daug komplikaciju buvo. Stebuklo deka, jis gyvas. Buvo net koma verysad.gif

Jetau laikykites! <3
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2017 01 22, 19:55)
Jetau laikykites! <3

turim laikytis, nors labai sunku.
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2017 01 22, 18:56)
Oi aciu kad teiraujies..
nesijungiau nes pykino nuo pat pirmosios chemo.. nesitikejau kazkaip tokio blogumo, kiek skaiciau kitos net i darbus eina, o man visiskas kapiec.

Antradieniais mano chemo diena, tai treciadieni amen-liulis,  guliu su tempa ir pykina. Geriu Zofrana, jis kazkiek apmalsina bet nepilnai.

Nu ir ant virsaus dar sios savaites gale viduriavimas damuse, kuris nuo spinduliavimo prasidejo.

Zodz silpna, bloga, akyse temsta kai atsistoju, pykina per visus galus.

Bet iki diagnozes as jutau kazkoki spaudima, kuri man tik nuskausminamieji nuimdavo. Tai jo vis maziau jauciu! Matyt nyksta bjaurybe!!! smile.gif

console.gif Jaučiaus taip pat. Tik paskutinę chemiją pavyko įveikti lengviau. Iškęsim. Stiprybės.
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2017 01 22, 18:19)
Swissgirl esi?
As mastau kodel as taip sunkiai atlaikau tas chemo? Skaitau angliskuos forumuos, jos net i darbus vaiksto. Tu irgi rasei viskas ok.. nu as kai lavonas verysad.gif sakes kaip silpna ir bloga..
Ir valgyt baisu viska nes iskankino viduriavimas sios sav gale..
Atkentejau 2 sav jau, ryt 3 prasideda. Gal kokiu patarimu man?
Kiek bendravau su likimo kolegemis ligonineje, visos skirtingai reagavo i cisplatina, vistiek kiekvieno organizmas skirtingas. Chemo diena man budavo pirmad, visa savaite pykindavo, labai skaudedavo galva, maisto skonis pasikeites, gulinedavau namie, turiu maza dukryte, tai neiseidavau su ja i kiema verysad.gif aukle pagamindavo seimai pietus...bet nei karto nevemiau. Savaitgaliais netgi jausdavausi gerai, viska valgydavau, poto pirmad vel viskas is naujo...Nuo svitinimo po 2-3 sav prasidejo viduriavimas, vartojau Loperamid ir gerasias bakterijas, apsitvarke.... tad visumoj galvoju kad buna ir blogiau. Sako, kad vaistai geriau veikia kai labiau bloga smile.gif Laikykis 🎈Patarti galiu tik gerti daug vandens ir kiek gali valgyk krauja gerinancius produktus 🎈
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Swissgirl: 22 sausio 2017 - 23:29
Viduriavimą tvarko sėmenų kisielius. Maždaug šaukštą(gali daugiau) litrui vandens ir pavirti kokias 10 minučių ant silpnos ugnies. Gerti atvėsintą-tada kietina. Dar gerai pavirta (neplikyta) kmynu arbata. Ir bakterijos 3 k dienoj.
Man tai po chemijos dažniausiai tai užkietėdavo(tada tą sėmenų kisielių gerdavau šiltą), tik operacijos tai buvo baisu kaip paleido.
Atsakyti
Moterytes toks klausimas. Ar kuriai yra skirta kaulu stiprinimui (esant metastazems) zoledrono rugties preparatas "Zometa"?
Siandien buva onkologiniam, susileist harmonu svirkstukus. Tai gydytoja paziurejo vezio markerius (buvau pridavus pries 2 savaites). Kruties vezio markeris - normos ribose, o va bendras CEA 31...kai norma iki 5....Spali buvo daryta, tada rezultatas buvo 12...Dave lapeli kartoti po dvieju savaiciu.Kazkaip nuliudau...KT paskirta kontrolei kovo antroje puseje. Kazi man jau cia labai stipriai pradet stresuot, ar dar nelabai....
Atsakyti

gavau skambuti is  genu tyrimo,rado viena mutacija....nzn  cia gerai ar ne....:)

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 01 24, 16:32)
<p>gavau skambuti is  genu tyrimo,rado viena mutacija....nzn  cia gerai ar ne....smile.gif</p>

Reikia eiti pas genetika atsakymo, jis viska paaiskins. Na je rado nors viena mutacija - nera gerau....
Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 01 24, 17:32)
<p>gavau skambuti is  genu tyrimo,rado viena mutacija....nzn  cia gerai ar ne....smile.gif</p>

Nieko baisaus, man yra mutacija BRCA1 gene. Nu ir ką-nieko, vėžį kiaušidėse papjovė- krūtų kontrolė kasmet, netgi rekomendavo mastektomiją. Dar nebuvau pas krutu onkologa, net nezinau pas ka registruotis :/+ visiems giminaičiams iš mano mamos puses genetiko konsultacija.
Papildyta:
Nes mama mire nuo kruties vezio, bet jau rasiau
Atsakyti

kazka skaiciau lyg turint gena,geriau gydymui pasiduoda

Atsakyti
Šiuo metu yra baigti ir aprašyti du perspektyviniai didelių
imčių tyrimai, kurių duomenimis, esant BRCA1/2 genų mutacijų pacienčių
išgyvenimo trukmė yra ilgesnė negu nesant šių genų mutacijų.

cia is Rudaicio disertacijos
Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 01 24, 19:10)
<div>Šiuo metu yra baigti ir aprašyti du perspektyviniai didelių</div><div>imčių tyrimai, kurių duomenimis, esant BRCA1/2 genų mutacijų pacienčių</div><div>išgyvenimo trukmė yra ilgesnė negu nesant šių genų mutacijų.</div><div>
</div><div>
</div><div>cia is Rudaicio disertacijos</div>

assa.gif
Papildyta:
Klausykit merginos, patarkite man i privata ar viesai, kurio mamologo (krutu gydytoju) nerekomenduotumet. Kalba eina apie NVI
Atsakyti