Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Rekomenduoju Intaitę.🙂

[/quote]
Bet ji nepriima kie žinau. Ar aš ko nežinau??? Labai norėčiau pas ją

Reikia eiti pas ja i skyriu :mirksiukas:

Atsakyti

yra ir privatus kabinetas netoli santaru https://rekvizitai.v...ijos_kabinetas/

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2018 11 29, 09:10)
<p>yra ir privatus kabinetas netoli santaru <a data-ipb='nomediaparse' href='https://rekvizitai.vz.lt/en/company/b_intaites_ginekologijos_kabinetas/'>https://rekvizitai.vz.lt/en/company/b_intaites_ginekologijos_kabinetas/</a></p>

Dėkoju, galvoju, gal tikrai pas ją į kabinetą privatų užsirašyt. įdomu kiek kainuoja tos apžiūros ir visokie mr ar kt tyrimai.

pvz norit pas ją lankytis reikia turbūt tyrimus visus iš NVI pasiimti? kokiu būdu tai padaryt, gal pasakytumėt? Labai jau jie neduoda net pasiskaityt koridoriuj gavus kortelę smile.gif . stveria iš rankų tiesiog smile.gif . Kažkaip keistai pasirodė, kad apie save negali žinoti...

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 29 lapkričio 2018 - 10:24

Labas vakaras,

šiandien buvau profilaktiniam patikrinimui, du metai praėjo nuo operacijos... iš apžiūros sakė viskas labai gerai, jokio ligos progresavimo smile.gifaišku dar reikia ax.gifsulaukti PAP tyrimo skystoj terpėj atsakymo po savaitės, bet Rudaitis sakė tikrai turėtų būti be pakitimų, labai to ir tikiuosi, ir kita patikra jau tik po metų

Buvau visgi Grybo gatvėj pas Rudaitį... paklausiau ar nebebus jo Santariškėse, tai sakė jau ne, nusprendė užleisti vietą jaunimui... bet rekomendavo Liną Andreiką (jei gerai įsiminiau pavardę), jis buvo jo rezidentas (ar kaip tai vadinasi), ir net ir mano operacijos metu buvo Rudaičio asistentu..
Tai tiek informacijos... Žinoma išliks Babytės paminėtas būdas 7:00 prie kabineto...
Sveikatos visoms 4u.gif

Jei tai tas pats Linas Andreika, tai atsimenu, kai jis dar buvo kūdikis, nes tame pačiame kaime atostogavome pas senelius ir draugavome su jo vyriausiu broliu :) Jo tėtis irgi gydytojas, berods.

​Man gruodį darys pilvo ir dubens MRT, nes jau bus beveik metai po baigto gydymo. Santariškėse atsidarė naujas Affidea padalinys-ten ir užsirašiau, jie turi naujausią įrangą, ten darė galvos MRT rugsėjį, paliko gerą įspūdį. Na, tikiuosi, kad tyrimai bus geri :)

​Mane prižiūri gyd. Intaitė, bet ji pati pasiūlė mane prižiūrėti po gydymo, taigi nežinau, ar galima tiesiog eiti pas ją į skyrių? Dokumentai tvarkome per polikliniką, o paskutinį kartą irgi sutarėme dieną, kai ji konsultavo NVI poliklinikoje.

​Į privatų jos kabinetą buvau nusiuntusi draugę, bet laukė eilėje kelis mėnesius. Kiek žinau, rimtesni tyrimai ten lyg nedaromi (MRT).

Tiesa, geriamas estradiolis tabletėmis pilnai išsprendė menopauzės simptomus po švitinimo. Naira, siūlau pasitarti su ginekologe, jei vis dar vargina simptomai. Gyvenimo kokybė labai ženkliai pasikeitė.

​Gražaus visoms savaitgalio :)

Atsakyti

Sveikos , esu nauja  jusu temoje, pas mane rado gimdos kaklelio vezy tik kokia st,nezinau siuncia i santariskes, prisiregistravo pas drule ar drulia, gal kas zinote kas tai per gydytojas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astoska46: 01 gruodžio 2018 - 00:40
QUOTE(Astoska46 @ 2018 12 01, 02:39)
<p>Sveikos , esu nauja  jusu temoje, pas mane rado gimdos kaklelio vezy tik kokia st,nezinau siuncia i santariskes, prisiregistravo pas drule ar drulia, gal kas zinote kas tai per gydytojas</p>

Labas 4u.gif
Aš irgi su tokia pačia liga.
Tikio gydytojo nežinau, aš gydausi NVI 4u.gif
Gal kitos ką pakomentuos
Atsakyti

O argi VUOI nera tas pats,cia santariskiu 1 .Pasiskaicius jusu forume,pavyko prisiregistruoti pas Rudaiti, konsultacijai,tai dabar nebezinau jeigu visus tyrimus  nuvesiu sitam gydytojui, ar as galesiu juos pasimti ,kad nuvezcau kitur. As pati  dabar soke, negaliu valgyt, negaliu miegot,po biosijos, iskviete pas onkologa,jinai  sako ka dabar zadi daryti, supratau rado vezy, klausiu ar labai pazenges,sako reikia KT MRT,  ikiso i rankas kruva lapuku su telefonais,sako skambink per visa Lietuva gal kas priims greiciausiai.Suprantu , ne as pirmoji , bet kai tokioj busenoj galetu issamesne informacija suteikti dabar puldineju i visas puses. Atsiprasau, kad cia dejuoju,bet viskas slysta is po koju, dabar atostogauju, reiks gryzti i darba nebezinau, nuslepti ar viska rezti is karto, vyrui pasisakiau, regavo ramiai. suaugusiam sunui dar nedrysiu.Labai norejau issilieti, nes nerandu sau vietos, protas sako susiimk, kovok, bet kunas neklauso,

Labas 4u.gif
Aš irgi su tokia pačia liga.
Tikio gydytojo nežinau, aš gydausi NVI 4u.gif
Gal kitos ką pakomentuos

Atsakyti
Antoska - jei naujiena labai sviezia, tai tokia Jusu reakcija labai normali. Dabar raskite jegu visu pirma atlikti visus tyrimus, suzinoti gydymo plana ir stoti i kova. Gal dar ten pas jus viskas nera labai blogai...

Su tuo "sakyti-nesakyti" - labai individualu. Darykite, kaip jauciate, kad Jums geriausia. Mano vyras visiems sake ir sako, neslepia to ir visai nejaucia kazkokio noro sleptis ar pan.

Mergaites cia suabejojo del santariskiu todel, kad onko ligos gydomos santariskiu 1 (vezio institute) ir santariskiu 2 - kitoje gatves puseje, 9 aukst. Vyras butent cia, o Jus matyt institute...o Jus pati is kokio miesto?

Stiprybes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 01 gruodžio 2018 - 22:48

As is Panevezio, kaip ir  provincija.

Atsakyti

Man padare KT plauciu pilvo, ir mazojo dubens nuo tu suleistu vaistu trecia para burnoje vaistu skonis, ir viso kuno kaulu nezmoniskas skausmas, baisausia nakti prabudineju is miego, ar tai negali buti koks nors apnuodijimas, issikviecau GP sako nerviniu pagrindu suleido raminamuju, bet nelabai padeda, gal kam taip yra buve

Atsakyti
QUOTE(Astoska46 @ 2018 12 03, 13:04)
<p>Man padare KT plauciu pilvo, ir mazojo dubens nuo tu suleistu vaistu trecia para burnoje vaistu skonis, ir viso kuno kaulu nezmoniskas skausmas, baisausia nakti prabudineju is miego, ar tai negali buti koks nors apnuodijimas, issikviecau GP sako nerviniu pagrindu suleido raminamuju, bet nelabai padeda, gal kam taip yra buve</p>

Man žinokit irgi po KT būna kelias dienas labai negera. Aš vis galvodavau, kad psichologiškai... Bet kaip iš tikro nežinau...
Pasakiau gydytojai, sakė daugiau vandens gert.
Bet aš po chemospindulinio gydymo ir po operacijos, gal dar nuo to visokie negerumai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 03 gruodžio 2018 - 13:50

Man padare KT plauciu pilvo, ir mazojo dubens nuo tu suleistu vaistu trecia para burnoje vaistu skonis, ir viso kuno kaulu nezmoniskas skausmas, baisausia nakti prabudineju is miego, ar tai negali buti koks nors apnuodijimas, issikviecau GP sako nerviniu pagrindu suleido raminamuju, bet nelabai padeda, gal kam taip yra buve

Gerkite daugiau vandens po KT. Min 2 ltr. išgerkite, kad vaistai pasišalintų kuo greičiau iš organizmo.

Atsakyti