Rekomenduoju Intaitę.🙂
[/quote]
Bet ji nepriima kie žinau. Ar aš ko nežinau??? Labai norėčiau pas ją
Reikia eiti pas ja i skyriu
Rekomenduoju Intaitę.🙂
[/quote]
Bet ji nepriima kie žinau. Ar aš ko nežinau??? Labai norėčiau pas ją
Reikia eiti pas ja i skyriu
yra ir privatus kabinetas netoli santaru https://rekvizitai.v...ijos_kabinetas/
Labas vakaras,
šiandien buvau profilaktiniam patikrinimui, du metai praėjo nuo operacijos... iš apžiūros sakė viskas labai gerai, jokio ligos progresavimo aišku dar reikia sulaukti PAP tyrimo skystoj terpėj atsakymo po savaitės, bet Rudaitis sakė tikrai turėtų būti be pakitimų, labai to ir tikiuosi, ir kita patikra jau tik po metų
Buvau visgi Grybo gatvėj pas Rudaitį... paklausiau ar nebebus jo Santariškėse, tai sakė jau ne, nusprendė užleisti vietą jaunimui... bet rekomendavo Liną Andreiką (jei gerai įsiminiau pavardę), jis buvo jo rezidentas (ar kaip tai vadinasi), ir net ir mano operacijos metu buvo Rudaičio asistentu..
Tai tiek informacijos... Žinoma išliks Babytės paminėtas būdas 7:00 prie kabineto...
Sveikatos visoms
Jei tai tas pats Linas Andreika, tai atsimenu, kai jis dar buvo kūdikis, nes tame pačiame kaime atostogavome pas senelius ir draugavome su jo vyriausiu broliu Jo tėtis irgi gydytojas, berods.
Man gruodį darys pilvo ir dubens MRT, nes jau bus beveik metai po baigto gydymo. Santariškėse atsidarė naujas Affidea padalinys-ten ir užsirašiau, jie turi naujausią įrangą, ten darė galvos MRT rugsėjį, paliko gerą įspūdį. Na, tikiuosi, kad tyrimai bus geri
Mane prižiūri gyd. Intaitė, bet ji pati pasiūlė mane prižiūrėti po gydymo, taigi nežinau, ar galima tiesiog eiti pas ją į skyrių? Dokumentai tvarkome per polikliniką, o paskutinį kartą irgi sutarėme dieną, kai ji konsultavo NVI poliklinikoje.
Į privatų jos kabinetą buvau nusiuntusi draugę, bet laukė eilėje kelis mėnesius. Kiek žinau, rimtesni tyrimai ten lyg nedaromi (MRT).
Tiesa, geriamas estradiolis tabletėmis pilnai išsprendė menopauzės simptomus po švitinimo. Naira, siūlau pasitarti su ginekologe, jei vis dar vargina simptomai. Gyvenimo kokybė labai ženkliai pasikeitė.
Gražaus visoms savaitgalio
O argi VUOI nera tas pats,cia santariskiu 1 .Pasiskaicius jusu forume,pavyko prisiregistruoti pas Rudaiti, konsultacijai,tai dabar nebezinau jeigu visus tyrimus nuvesiu sitam gydytojui, ar as galesiu juos pasimti ,kad nuvezcau kitur. As pati dabar soke, negaliu valgyt, negaliu miegot,po biosijos, iskviete pas onkologa,jinai sako ka dabar zadi daryti, supratau rado vezy, klausiu ar labai pazenges,sako reikia KT MRT, ikiso i rankas kruva lapuku su telefonais,sako skambink per visa Lietuva gal kas priims greiciausiai.Suprantu , ne as pirmoji , bet kai tokioj busenoj galetu issamesne informacija suteikti dabar puldineju i visas puses. Atsiprasau, kad cia dejuoju,bet viskas slysta is po koju, dabar atostogauju, reiks gryzti i darba nebezinau, nuslepti ar viska rezti is karto, vyrui pasisakiau, regavo ramiai. suaugusiam sunui dar nedrysiu.Labai norejau issilieti, nes nerandu sau vietos, protas sako susiimk, kovok, bet kunas neklauso,
Labas
Aš irgi su tokia pačia liga.
Tikio gydytojo nežinau, aš gydausi NVI
Gal kitos ką pakomentuos
Man padare KT plauciu pilvo, ir mazojo dubens nuo tu suleistu vaistu trecia para burnoje vaistu skonis, ir viso kuno kaulu nezmoniskas skausmas, baisausia nakti prabudineju is miego, ar tai negali buti koks nors apnuodijimas, issikviecau GP sako nerviniu pagrindu suleido raminamuju, bet nelabai padeda, gal kam taip yra buve
Man padare KT plauciu pilvo, ir mazojo dubens nuo tu suleistu vaistu trecia para burnoje vaistu skonis, ir viso kuno kaulu nezmoniskas skausmas, baisausia nakti prabudineju is miego, ar tai negali buti koks nors apnuodijimas, issikviecau GP sako nerviniu pagrindu suleido raminamuju, bet nelabai padeda, gal kam taip yra buve
Gerkite daugiau vandens po KT. Min 2 ltr. išgerkite, kad vaistai pasišalintų kuo greičiau iš organizmo.