Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Kaip gaila Undzinkos , tegul ilsisi ramybeje . Uzuojauta artimiesiems. As taip tikejausi kad jai pageres. Nuostabi kovotoja buvo.

Atsakyti
Man irgi labai gaila, kad pabegta i uzdara grupe fb. Prasytis ten net nenoriu, nes tai jau uzdaro rato, draugiu,
artimai sutarianciu zmoniu bendravimas, o butent cia buvo dalinimasis informacija, kuri aukso vertes naujokems.
Taciau labai daug senu temu–galima jas skaityti.

Atsakyti

Sveikos mergičkos. Aš vis užklystu pasižiūrėti, kas čia vyksta, kaip jūsų gyvenimai. Kol kas man viskas puiku, gaunu lynparza(labai brangų biologinį vaistą), mėgaujuosi remisija, prieš kiekvieną patikrą šiku į kelnes, nors neatsimenu, kada taaaaip gerai jaučiaus. Lynparza veikia mano leukocitus ir neutrofilus panašiai kaip chemo, teko jau kartą susileisti į pilvuką filgrastimo. 3 mėnesiai esu veganė ir tuo mėgaujuos. Kiekvienu kąsniu. Visiškai nesikankinu. Lapkričio 5 vėl tikrinsiuos vėžio žymenį, ech. Bus jau 6 mėnesiai po chemo. Į kompą lįsiu tik tada, jei jis žvėriškai pakils. Tikiu, kad šį kartą ilgai ir laimingai. Kas pusę metų vis tikrinuosi krūtis NVI pas Stakionį (jis man primena Mažylį, kuris atrado nepriklausomybės deklaracija :D )  Jos nėra tobulos, yra cistelių, bet nieko pikto neranda. Tikrinuosi, dėl to nelemto brca geno. Vis dar pykina nuo vanilės kvapo, bent mano organizmui atrodo, kad Santaros 9a tulikai taip kvepia/smirda. Nuo Vilniaus jau nepykina. Vasarą dar teko mano vyrui kelis kartus sustoti, kad galėčiau ramiai pakvėpuoti :D Linkėjimai visoms sveikatytės didžiausios, stiprybės ir tikėjimo.

Dirbu pilnu pjėgumu beje ;)

Atsakyti
Labas vakaras,

vis seku kaip jums/mums sekasi, džiaugiuosi, kam gerai, liūdžiu kam blogai verysad.gif
man viskas kol kas kaip ir ok, bet lapkričio pabaigoj/gruodžio pradžioj turėtų būti patikrinimas...
klausimas toms kas lankosi/lankėsi pas Rudaitį, dabar Santariškėse rašo, kad jis pacientų šiuo metu nepriima (o aš pas jį nuo pradžių lankausi, jis ir operavo)
pas ką jūs tada lankotės, ar eiti pas jį privačiai? ačiū už atsakymus, sveikatos mums visoms smile.gif
Atsakyti

Ylang-ylang, aš tiesiog pas chemoterapeutę einu, pas operavusį gydytoją išvis nesilankiau ir nesilankau 🙄 

Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2018 11 06, 07:28)
<p>Ylang-ylang, aš tiesiog pas chemoterapeutę einu, pas operavusį gydytoją išvis nesilankiau ir nesilankau 🙄 </p>

Mano gydymas buvo tik operacija, todėl pas jį lankausi smile.gif
Atsakyti

Labas vakaras,

vis seku kaip jums/mums sekasi, džiaugiuosi, kam gerai, liūdžiu kam blogai verysad.gif
man viskas kol kas kaip ir ok, bet lapkričio pabaigoj/gruodžio pradžioj turėtų būti patikrinimas...
klausimas toms kas lankosi/lankėsi pas Rudaitį, dabar Santariškėse rašo, kad jis pacientų šiuo metu nepriima (o aš pas jį nuo pradžių lankausi, jis ir operavo)
pas ką jūs tada lankotės, ar eiti pas jį privačiai? ačiū už atsakymus, sveikatos mums visoms smile.gif

yra vienas budas 7.00 prie jo kabineto.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 06 lapkričio 2018 - 09:51
Laba diena, mielosios,
šturmuoja maniškis trečią chemijos bloką - 4 paros to gėrio...
Bet sugebėjo jis dar prieš šį kartą iki Lenkijos (darbo) suskraidyti - nieko nesakiau, nes tokioje situacijoje manau nieko žmogui nebegalima nurodinėti biggrin.gif - tai ir suskraidė puikiai - sakė servisas oro uostuose buvo nerealus pamačius jo pliką galvą, ramentus ir "namordniką" - apsimoka taip keliauti biggrin.gif

Bet svorio va numetė jau nemažai - 13 kg. unsure.gif
Jei viskas tvarkoje - po 4 savaičių operacija.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 06 lapkričio 2018 - 19:10

Ylang-ylang, jei nėra vietų aš būna, kad skambinu gydytojui ir įsiprašau.

Mazule, sėkmės ir toliau jūsų vyrui. Aš besigydydama šiemet ir Londoną, ir Paryžių, ir Romą aplankiau. Tad jei tik yra noro ir jėgų, visada pirmyn. O dėl svorio. Pas mane pradžioje irgi labai nukrito, bet vėliau po truputį augo ir kaip dbr juokiuos, esu pasiekusi idealų išsvajotą svorį :-)

Na o aš esu po kontrolinio KT. Rezultatai jau aiškūs. Drebėjau kaip epušė vakar ipk atsidariusi ir širdis į kulnus krito. Bet rezultatai buvo teigiamu. Stebimos mts kepenyse sumažėjo dar 37%, o operuotoje tiesiojoje žarnoje recidyvo nėra, naujų židinių taip pat. Taip kad dar vienas mūšis laimėtas, tęsiam kovą toliau. Kadangi atsakas yra, tai tikriausiai paliks tą pačią schemą: capecetabinas + Avastinas. Nors dar paklausiu onkologų ką mano apie kepenų operaciją ir termoabliaciją.

Visoms sėkmės!

Atsakyti

Sveiki Gituks. Kaip papulti oas jus i uzdara grupe facebuke?

Atsakyti

Gal kas galėtu paprotinti, kokius tyrimus del kaulu reikia pasidaryti kai išoperuoji kiaušides?

Atsakyti

Kaulų tankį išsitirti ;) 

Atsakyti