Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Hedy @ 2018 09 26, 20:58)
Savo artimiesiems gydytojai tikrai nepataria skiepytis nuo gripo. cool.gif

O mano giminaitė medikė barasi, kad nesiskiepiju :)Ir vaikus visada spaudžia skiepyti.
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2018 09 26, 20:07)
O mano giminaitė medikė barasi, kad nesiskiepiju :)Ir vaikus visada spaudžia skiepyti.

Gripo viruso rūšių yra labai daug; skiepija nuo to, kuris labiausiai tikėtinas. Dažniausiai nepataiko. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedy @ 2018 09 26, 21:13)
Gripo viruso rūšių yra labai daug; skiepija nuo to, kuris labiausiai tikėtinas. Dažniausiai nepataiko. rolleyes.gif

Žinau, kad yra visokių rūšių, pernai nepataikė, o užpernai man buvo didžiausias stebuklas, nes vaikai per metus nesusirgo visai,tai matyt pataikė smile.gif
O šiemet nusprendėm kažkaip nesiskiepyt, gal ir negerai padarėm...
Bet nuo erkinio encefalito pasiskiepijom, taip pat daktarai rekomenduoja smile.gif . Aš nvi klausiau gydytojų, kai baiginėjosi gydymas. Atsakė, kad kraują susitvarkyt, ir galiu skiepytis smile.gif (nes nuo chemoterapijų buvo nelabai geras).

Tai ir nuo gripo skiepytis galima, jei kraujas atsistatęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 26 rugsėjo 2018 - 21:40
ASAP
Kas KT ar kitus tyrimus darosi Kauno Klinikose -ar yra kaip perskaityti tyrimo atsakyma / aprasa anksciau nei susitiksim su mediku ji aptarti?
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2018 09 28, 10:32)
ASAP
Kas KT ar kitus tyrimus darosi Kauno Klinikose -ar yra kaip perskaityti tyrimo atsakyma / aprasa anksciau nei susitiksim su mediku ji aptarti?

aš paprašiau ir man davė, ir popierinį variantą, dar reikės diskelį nusipirkti ir įrašę atiduos į rankas
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2018 09 26, 21:35)
Žinau, kad yra visokių rūšių, pernai nepataikė, o užpernai man buvo didžiausias stebuklas, nes vaikai per metus nesusirgo visai,tai matyt pataikė smile.gif
O šiemet nusprendėm kažkaip nesiskiepyt, gal ir negerai padarėm...
Bet nuo erkinio encefalito pasiskiepijom, taip pat daktarai rekomenduoja smile.gif . Aš nvi klausiau gydytojų, kai baiginėjosi gydymas. Atsakė, kad kraują susitvarkyt, ir galiu skiepytis smile.gif (nes nuo chemoterapijų buvo nelabai geras).

Tai ir nuo gripo skiepytis galima, jei kraujas atsistatęs.

Naira, pavyko uzsiregistruoti NVI ? Nusuprantu astunta ryto jau nebuvo nei vieno laisvo laiko sausiui pas gydytoja... ka daryti?
O gal pasikeite menesio diena kada galima registruotis ? Gal kuri zinote ?
Atsakyti
QUOTE(Swissgirl @ 2018 10 01, 22:35)
Naira, pavyko uzsiregistruoti NVI ? Nusuprantu astunta ryto jau nebuvo nei vieno laisvo laiko sausiui pas gydytoja... ka daryti?
O gal pasikeite menesio diena kada galima registruotis ? Gal kuri zinote ?

Labas, nesiregistravau dar... nenoriu... smile.gif
O skambučiu nebandėt registruotis? Bet tai kaip įdomiai, jei nėra vietų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 01 spalio 2018 - 21:17
Laba, mergaites.
Keliaujam su liga tolyn–vyrui pradetas antras chemo blokas.
O kodel si temute tokia tyli patapo? Gal kur kitur bendraujate ar tiesiog ilsites nuo siu reikalu pasveikusios? Butu smagiausia rolleyes.gif
Atsakyti
Pradėjau rašyti ligos dienoraštį. Mintys nuo pat pradžios. Čia vakar vakaro pasvarstymai.
Dar nežinau - gal man būtų lengviau jais kažkur viešoje erdvėje dalintis? gal kažkam ateityje padėčiau? bet nežinau kur ir kaip tai daryti...

2018 spalio 15 d.
Vakar pradėjo kapsėti antras chemijos blokas. Po pirmos buvo šiokių tokių problemų, bet visumoje situacija valdoma. Plaukų nebėra, nuotaikos?... – dar geros, bet po truputuką tampama ligoniu...
Bet šį kartą norėjau pastebėti kitą dalyką. Apie situaciją ligoninėje.
Bendras vaizdas puikus – aplinka, personalas, dėmesys – viskas labai gerai.
Tačiau kelios mintys neduoda ramybės. Apie ligą [...] sužinojo rugsėjo 7 d. Jau nekalbu apie tai, kad vakare ir telefonu. Ar daktarai visada tokie tikri, kad visi pacientai tokią žinią gali atlaikyti išgirdę telefonu? Visi?...
Ligoninėje nuo rugsėjo 21 d. Psichologė į palatą pirmą kartą užėjo spalio 16 d. Jau nekalbu apie pagalbą artimiesiems (jei tokios reikėtų) – niekas net neužsimena, na nebent skelbimų lenta apie nemokamas psichologo konsultacijas kažkada ir kažkur, bet juk visi žinom, kaip su tom lentom būna – ypač kai galva ir mintys taip toli nuo realybės – kas į jas pažiūri?...na gal klystu...Todėl gal tame koridoriuje su minkštasuoliais (mūsų juokingai vadinamu "orouosto laukiamuoju" smile.gif tiek vienišų žmonių? lyg šešėlių.
Jokios informacijos apie gyvenimą su liga, apie maitinimasi – viską susigaudom iš šono ir tiek, kiek patys norim. Žinoma, jei klausi konkrečiai – atsakymą gauni ir iš daktaro, ir iš sesučių, bet visumoje ar taip turėtų būti? Jokių bukletų? jokios info? Net apie POLA kortelę niekas nieko nesakė...
Taip kad visi palikti su savo liga ir bėdom vieni. Todėl taip ten, 9 aukšte, tylu, nes visi užsidarę...

Atsakyti

O kur gydotės?

Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2018 10 16, 22:00)
<p>O kur gydotės?</p>

Santariskiu g. 2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 16 spalio 2018 - 22:02

Tai Nacionaliniame vėžio institute? Ar gavot atsigulę į ligoninę pildyti apklausą su termometru?

Atsakyti