Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Naira @ 2018 09 11, 18:35)
Kanopienė ir Vitko išėjo. Likau an ledo biggrin.gif nežinau ką čia toliau daryt smile.gif

Ogo. Rimtai cia. Kanopiene, rodos, buvo vedeja. O Vitko ir echoskopuotoja.
Atsakyti

Merginos, kam išoperuotos kiaušides, papasakokit apie operacija, kiek laiko ligoninei laiko? Ka su savim reikia tureti? Kiek laiko buna nedarbingumas? Kaip jautiesi po operacijos( hormonine prasme)?

Neužilgo manes laukia profilaktine operacija del genu mutacijos, beveik prieš metus nustatytas kruties v. Bandau morališkai pasiruošti

Atsakyti
Laba diena, mergaites,
noriu pasiteirauti, ar norint prisijungti prie internetines paciento korteles Santarose reikia butinai keliauti i poliklinika ar galima tai padaryti kitu budu? turi tai padaryti pats ligonis ar gali ir jo giminaitis (pvz. aš smile.gif) ?

Pradejom jau kelione per gydyma - nuo penktadienio laša chemija. Gera žinia - metastazių nerasta, tai vyrui kažkaip smagiau nuo tos žinios pasidarė.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 23 rugsėjo 2018 - 11:35

Mano laikais tai būtinai reikėjo :) Žinant naujausias duomenų apsaugos aktualijas, manau, reiks ir dabar ten apsilankyti. 

Atsakyti
QUOTE(tali3 @ 2018 09 20, 18:35)
<p>Merginos, kam išoperuotos kiaušides, papasakokit apie operacija, kiek laiko ligoninei laiko? Ka su savim reikia tureti? Kiek laiko buna nedarbingumas? Kaip jautiesi po operacijos( hormonine prasme)?</p><p>Neužilgo manes laukia profilaktine operacija del genu mutacijos, beveik prieš metus nustatytas kruties v. Bandau morališkai pasiruošti</p>

Nežinau ar padėsiu, nes man ne visai kiaušides išoperavo. Man šalino gimdą, limfmazgius,vieną kiaušidę, o kitą pakėlė, kad švytinant nesudegintų. Pjūvio nedarė, histeraktomija turbūt vadinasi.
Ligoninėj savaitę gulėjau. Nedarbingumą berods 2 mėn davė po tokios operacijos.
Mane operavo santaruose, lb fainos palatos su planšetiniais, nenorėjau net namo smile.gif

Gydymą baugiau prieš metus. Bet dar užeina karščio bangos iki šiol ir taip negera pasidaro, kad norisi, toks jausmas iš kailio išsinert. Naktį irgi pabundu nuo bangų.

Šiaip gal nuo chemoterapijų ir spindulinio gydymo vis dar greit pavargstu ir noriu miegot. Tai tada būnu laaabai pikta
verysad.gif . Traukiasi man iš kelio namie visi verysad.gif . O yra vaikai, darbas, poilsiui laiko nėra verysad.gif . Tai nežinau ar čia ta nuotaika nuo hormonų, ar nuo nuovargio, bet tampu ragana smile.gif
O blogiau tai lyg nieko ir nesidaro. Gal pradžioj labiau ir verkt vis norėdavosi dėl nieko. Bet vėl nzn ar čia hormonai ar aplamai tokia žinia, bauginantis gydymas ir tt
Atsakyti
Laba diena,
na parvaziavom su vyru po pirmos triju paru chemijos namo.
Diagnoze tokia: osteosarkoma G3 cT2n0m0 IIB st.
Daktaras dziaugesi, kad uzciuopiamas kaulo auglys per tris chemijos paras sumazejo - gal tad svilina ji ta chemija?...

Dabar atsigaudinesim namie iki antrosios.

Linkejimai Jums visoms 4u.gif
Atsakyti

Sveikos. Vakar suėjo vieneri metai po operacijos :) Planuoju suskaičiuoti dar ne vieną dešimtį :)

Klausimas: ar verta skiepytis nuo gripo? Ar mums saugu?

Atsakyti

Sveikinimai :yahoo: 

Žinau, durnas klausimas :D 

Remisijos laikas kaip skaičiuojamas: nuo gydymo pradžios ar nuo gydymo pabaigos? 

Kas vartojat POMI-T? kažkaip susigundžiau, nusipirkau..

Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2018 09 26, 06:28)
<p>Sveikos. Vakar suėjo vieneri metai po operacijos smile.gif Planuoju suskaičiuoti dar ne vieną dešimtį smile.gif</p>
<p>Klausimas: ar verta skiepytis nuo gripo? Ar mums saugu?</p>

Sveika. Gydytojai net pataria skiepytis.
QUOTE(editana @ 2018 09 26, 09:17)
<p>Sveikinimai yahoo.gif </p><p></p><p>Žinau, durnas klausimas biggrin.gif 
</p><p>Remisijos laikas kaip skaičiuojamas: nuo gydymo pradžios ar nuo gydymo pabaigos? </p><p>Kas vartojat POMI-T? kažkaip susigundžiau, nusipirkau..</p>

Nuo gydymo pabaigos
Atsakyti

Sveikinimai :yahoo:

Žinau, durnas klausimas :D

Remisijos laikas kaip skaičiuojamas: nuo gydymo pradžios ar nuo gydymo pabaigos? 

Kas vartojat POMI-T? kažkaip susigundžiau, nusipirkau..

​Aš gėriau Pomi-T trijų mėnesių kursą. Manau, kad tai yra puikus antioksidantų kompleksas.

Gerai, kad priminei, reikėtų vėl užsisakyti.

Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2018 09 26, 08:28)
<p>Sveikos. Vakar suėjo vieneri metai po operacijos smile.gif Planuoju suskaičiuoti dar ne vieną dešimtį smile.gif</p>
<p>Klausimas: ar verta skiepytis nuo gripo? Ar mums saugu?</p>

Aš pernai skiepyjaus, gydytojai patarė. Bet susirgau gripu vistiek smile.gif .Šiemet jau nepasiskiepijau...
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2018 09 26, 10:58)
Sveika. Gydytojai net pataria skiepytis.

QUOTE(Naira @ 2018 09 26, 13:41)
Aš pernai skiepyjaus, gydytojai patarė. Bet susirgau gripu vistiek smile.gif .Šiemet jau nepasiskiepijau...

Savo artimiesiems gydytojai tikrai nepataria skiepytis nuo gripo. cool.gif
Atsakyti