Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Gituks aciu uz geras zinias. As nuosirdziai meldziausi Sv. Tadui Judui, kuris padeda beviltiskose situacijose. Aciu Jam. Sveikatos Undzinkai.

Gituks kokio mitybos plano dabar laikaisi ? Ar dar tebesilaikai keto ?

Pas mane tai dabar viskas untraip :D Esu absoliuti vegan jau 1,5 men. fast mimicking nedarau jau. Ziuresiu, kas cia gausis

Atsakyti
Gituks, o kodel taip nusprendei ? Ar dabar kontroliuoji anglavandenius ar ne ?
As bandau vis fast mimicking, bet ne karto pilnai nepavyko islaikyti koloriju kiekio, mazoka ax.gif . Bet vat nuo pirmadienio vel pradesiu gal si karta pavyks. Dabar gyvename sodyboje ir siemet pilna obuoliu ir slyvu, tai vis neatsilaikau kasdien suvalgau po 3 slyvas ir kelis maziukus obuolius.Tai keto kaip ir pazeidziu.
Atsakyti

Tiesiog megaujuos gyvenimu. Obuoliais vynuogem slyvom. Neskaiciuoju nieko. Na taip. Daug ankstiniu, kad gauciau baltymu, avokadas, aliejai, darzoves. Neatsimenu kada taip sveikai valgiau gyvenau galvojau. Zodziu toks etapas. Ketozes dabar nesiekiu. Bet ir neperduozoju angliavandeniu.

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2018 09 02, 11:38)
</p></div></blockquote><p>Pas mane tai dabar viskas untraip biggrin.gif Esu absoliuti vegan jau 1,5 men. fast mimicking nedarau jau. Ziuresiu, kas cia gausis</p>

Labuka,nenoriu kištis ir reguliuoti,bet aš jau seniai norėjau tau pasiūlyti baigt su keto ir bandyt ką nors kita,nes keto tau nepadėjo,tai kaip ir rodo kad reikia kažką keisti smile.gif 4u.gif

Atsakyti
Patvirtino vyrui žinią - v.
Kaip surinkti save?...
Atsakyti

Mazule, vėžys dar ne štampas ir nuosprendis. Su juo irgi galima gyventi, jį gydyti ir mėgautis gyvenimu. Aišku tai nebus kaip slogos gydymas, gydymas bus ilgas ir sudėtingas. Bet su geru nusiteikimu, gydytojų bei artimųjų pagalba viskas yra įveikiama.

Jeigu reikia psichologinės pagalbos, nebijokite kreiptis pas psichologus. Jei esate vilnietė, pasidomėkite kraujas.lt asociacijos renginiais. Ten savanoriai teikua nemokamą psichologinę konsultaciją onkologiniams ligoniams bei jų artimiesiems. Man asmeniškai seminarų ciklas ten labai padėjo.

Atsakyti

Kai mamai diagnozavo ligą, man save suimti į rankas padėjo tikėjimas. Meldžiausi kiekvieną vakarą. Tai darau iki šiol. Tada kažkur perskaičiau, kad liga įveikiama, kai su ja kovoja gydytojas, pacientas ir jo artimieji. Visur važiavom kartu. Kaip mantrą sau kartojau, kad turim viską įveikti. Padėjo ir aplinkinių palaikymas. Pamačiau, kiek daug žmonių su šia liga susidūrę. Ir kiek daug gerų istorijų aplink. Stiprybės jums :4u:​ 

Atsakyti
Laba diena,
ačiū mergaitės už palaikymą.
Viskas bus gerai - suremsim pečius ir keliausim per ligą.
Jau buvo vyras šiandien Santariškėse pas chemoterapiautą - planas kaip ir aiškus: chemija-operacija-chemija. O dabar dar viso kūno magnetas, išgėrus kažkokių dažų... unsure.gif

Linkėjimai jums visoms -
Atsakyti

Mazule stiprybės ir kantrybės  :4u: 

Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Kas lankotės NVI pas ginekologus pasidalinkit patirtim pas ką lankotės, nes išėjo dvi daktarės iš ten...
Kažin ar ten kas liko dar.

Ir man dar įdomu, o jei pereiti į Santaras , ar priima? Ar daro tyrimus kokius reikia pagal programą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 11 rugsėjo 2018 - 09:59
QUOTE(Naira @ 2018 09 11, 09:58)
Sveiki  4u.gif
Kas lankotės NVI pas ginekologus pasidalinkit patirtim pas ką lankotės, nes išėjo dvi daktarės iš ten...
Kažin ar ten kas liko dar.

Ir man dar įdomu, o jei pereiti į Santaras , ar priima? Ar daro tyrimus kokius reikia pagal programą?

Labas, o kas isejo ? as lankausi pas Vanseviciute.
Atsakyti
QUOTE(Swissgirl @ 2018 09 11, 14:44)
Labas, o kas isejo ? as lankausi pas Vanseviciute.

Kanopienė ir Vitko išėjo. Likau an ledo biggrin.gif nežinau ką čia toliau daryt smile.gif
Atsakyti