Faustina, jus ne vln?
QUOTE(pacuks @ 2017 01 22, 11:18)
<p>Sveikutes,</p>
<p>norejau paklausti Jusu ar pokycius (pvz.metastazes) plauciuose parodo ir paparastas rentgenas, ar tik kompiuterine tomografija?</p>
<p> </p>
<p>norejau paklausti Jusu ar pokycius (pvz.metastazes) plauciuose parodo ir paparastas rentgenas, ar tik kompiuterine tomografija?</p>
<p> </p>
Man pvz. plauciu bukle (kad yra mazi zidinukai ir metastazes ant pleuros) tai parodė kompiuterinė tomografija, rentgeno pries tai neturejau.
Mano pazistama tai seimos gydytojas su rentgenu isgasdino-plauciu vezys, bet KT atmete sia teorija-mazgeliai nepiktybiniai, bet nuolat ataugantys. Tai laukia jau antra operacija.
Teti nori ryt ar poryt operuot.
Kalbejom su viena plauciu gydytoja,ji stebisi,kad nori operuot nelaukdami biopsijos atsakymu.
Tetis verkia. Operacijos labai bijo.
Kalbejom su viena plauciu gydytoja,ji stebisi,kad nori operuot nelaukdami biopsijos atsakymu.
Tetis verkia. Operacijos labai bijo.
QUOTE(pacuks @ 2017 01 22, 10:18)
<p>Sveikutes,</p>
<p> </p>
<p> </p>
Man nerode nei patologiniu luziu, nei metastaziu plauciuose. Juos tik scintigrafija ir komiuterine tomografija parode.
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 01 14, 12:56)
Abzoryte, kaip tu ?
Oi aciu kad teiraujies..
nesijungiau nes pykino nuo pat pirmosios chemo.. nesitikejau kazkaip tokio blogumo, kiek skaiciau kitos net i darbus eina, o man visiskas kapiec.
Antradieniais mano chemo diena, tai treciadieni amen-liulis, guliu su tempa ir pykina. Geriu Zofrana, jis kazkiek apmalsina bet nepilnai.
Nu ir ant virsaus dar sios savaites gale viduriavimas damuse, kuris nuo spinduliavimo prasidejo.
Zodz silpna, bloga, akyse temsta kai atsistoju, pykina per visus galus.
Bet iki diagnozes as jutau kazkoki spaudima, kuri man tik nuskausminamieji nuimdavo. Tai jo vis maziau jauciu! Matyt nyksta bjaurybe!!!
QUOTE(abzoryte @ 2017 01 22, 18:56)
Oi aciu kad teiraujies..
nesijungiau nes pykino nuo pat pirmosios chemo.. nesitikejau kazkaip tokio blogumo, kiek skaiciau kitos net i darbus eina, o man visiskas kapiec.
Antradieniais mano chemo diena, tai treciadieni amen-liulis, guliu su tempa ir pykina. Geriu Zofrana, jis kazkiek apmalsina bet nepilnai.
Nu ir ant virsaus dar sios savaites gale viduriavimas damuse, kuris nuo spinduliavimo prasidejo.
Bet iki diagnozes as jutau kazkoki spaudima, kuri man tik nuskausminamieji nuimdavo. Tai jo vis maziau jauciu! Matyt nyksta bjaurybe!!!
Laikykis Iveiksi ta bjaurybe
QUOTE(Swissgirl @ 2016 12 29, 17:20)
Taip, ta pati schema ;) man poto dar buvo 4 brachiterapijos po karta per savaite. Plaukai nenuslinko. As viska gana neblogai atlaikiau, linkiu ir tau kuo lengviau ;)
Swissgirl esi?
As mastau kodel as taip sunkiai atlaikau tas chemo? Skaitau angliskuos forumuos, jos net i darbus vaiksto. Tu irgi rasei viskas ok.. nu as kai lavonas sakes kaip silpna ir bloga..
Ir valgyt baisu viska nes iskankino viduriavimas sios sav gale..
Atkentejau 2 sav jau, ryt 3 prasideda. Gal kokiu patarimu man?
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 01 22, 18:01)
Laikykis Iveiksi ta bjaurybe
Aciuka! Uzmusim mes juos!
***** pries 10 metu mokejau atmintinai kaip sypseneles deti, nebepamenu nieko
QUOTE(abzoryte @ 2017 01 22, 19:19)
pries 10 metu as iki isnaktu sededavau MUSU temoj.....Tokie man geri prisiminimai is ten
Laikykis. Viskas bus OK.
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 01 22, 18:31)
pries 10 metu as iki isnaktu sededavau MUSU temoj.....Tokie man geri prisiminimai is ten
Laikykis. Viskas bus OK.
Laikykis. Viskas bus OK.
Aga ir man geri neblogai ten pazvengaliodavom
O tavo tetukas gydosi kaip suprantu ane?
QUOTE(abzoryte @ 2017 01 22, 19:51)
Aga ir man geri neblogai ten pazvengaliodavom
taip, teciui zarnyne. Ten viska pasalino, dabar mato zidinius plauciuose. Dabar ligonineje, ryt/poryt daktaras spaudzia del operacijos. Sunku ka nusprest, labai daug komplikaciju buvo. Stebuklo deka, jis gyvas. Buvo net koma