Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Pasidalinkit patirtim kokias kapsules naudojat? Gal nereceptinių būna? Man ir kažkas panašaus buvo kaip jum, bet lyg ir praėjo...

Siūlau profilaktiškai retkarčiais Flugenil pavartoti

Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2018 07 02, 23:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Naira" data-cid="72144042" data-time="1530544659"><div><p>Pasidalinkit patirtim kokias kapsules naudojat? Gal nereceptinių būna? Man ir kažkas panašaus buvo kaip jum, bet lyg ir praėjo...</p></div></blockquote><p>Siūlau profilaktiškai retkarčiais Flugenil pavartoti</p>

Ačiū 4u.gif bandysiu 4u.gif
Atsakyti

Na ką, keliausiu pirmadienį pas gyd. periodinei apžiūrai.

Atsakyti
gituks, as jus visada pasiskaitau, labai dekinga uz visa informacija ir dziaugiuosi kad rasot. Del jusu dietos tik nelabai suisgaudau, ar jos laikotes ir ligos rizikai sumazint ir tam kad svoris nedidetu? vyras kaip tik noretu svorio priaugti bet nesiseka. Apetitas labai didelis, daug valgo o svoris stovi vietoje. Gal per greitai tikimes to svorio didejimo? arba gal kazko nesuprantu, gal ne taip ka darom?
gituks priminkit, ar po chemijos vartojot kokius nors Ruolios papildus, arbatas, grybu papildus, ar dar ka nors .
Atsakyti

Sekmės  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2018 07 05, 16:03)
<p>Na ką, keliausiu pirmadienį pas gyd. periodinei apžiūrai.
</p>

Sėkmės 4u.gif
Pasipasakokit grįžus 4u.gif
Atsakyti

Sveikos.mano vyro sesei nustatė stemplės vėžį ir taip pat kepenyse :( :( 4stadija,mes visi šoke....pirmadienį pradės chemijas,nes kaip suprantu dėl išplitimo operuoti negali,gal patarsit kaip jai padėti ištverti tas chemijas tiek psichologiškai tiek fiziškai

ačiū!

Atsakyti
Mano pažįstamai prieš 2 metus nustatė 4 stadijos krūties vėžį, aišku chemijos, operacijos,ne tik krūtį, bet ir šonkaulį turėjo išimti.ir kauluose židiniai... buvo ir švitinimai, kaip priklauso. Viską praėjo ir ji dalyvavo šiais metais dainų šventėj.daug repeticijų... Ir veikia ką nori ir viską valgo, tad aukštyn galvas.
Atsakyti

Labas Irish. Dietos laikausi del abieju priezasciu. Po keturiu-penkiu kartu ji turetu ijungti imunine sistema dirbti, na tipo Striogos variantas nemokamai  :D arba neijungs. Betkokiu atveju sveika nors 5 dienas nevalgyti gyvulinio maisto, kad ir neribojant kaloriju. Tik nezinau ar badauciau jei buciau per daug liekna Na as su svoriu problemu neturiu, tiksliau jei nekontroliuociau tapciau storka. Nezinau ar cia sutapimas, bet po chemo praejus 6 savaitem pradejau vartoti biologini+pirm karta pabandziauta dieta. Na gal ne taip grieztai ziurejau proporciju riebalu/baltymu/angliav. Jau rasiau kad zymuo nukrito daaar gerokai zemiau, nors nuo sausio ir taip laikesi ties 7. O gal cia viso gydymo pasekme. Turiu tik problema su bendro kraujo rodikliais, kol kas truksta leukocitu ir neutrofilu, bet tas biologinis vaistas kerta per juos. Bet jei nesidaryciau tyrimu, net nejusciau. Nes tokia sveika neprisimenu kada jauciaus. Po dvieju menesiu vel zymens kontrole ir vel nervinsiuos. Ech ...

Ailima, man ir 4 stadija buvo diagnozuota pries beveik 2 metus ir dalyvauciau sokiu dienoje, jei meska ausies nebutu numynus :D​ 

gituks, as jus visada pasiskaitau, labai dekinga uz visa informacija ir dziaugiuosi kad rasot. Del jusu dietos tik nelabai suisgaudau, ar jos laikotes ir ligos rizikai sumazint ir tam kad svoris nedidetu? vyras kaip tik noretu svorio priaugti bet nesiseka. Apetitas labai didelis, daug valgo o svoris stovi vietoje. Gal per greitai tikimes to svorio didejimo? arba gal kazko nesuprantu, gal ne taip ka darom?
gituks priminkit, ar po chemijos vartojot kokius nors Ruolios papildus, arbatas, grybu papildus, ar dar ka nors .

Atsakyti

Sekmes, parasyk kai suzinosi  :4u:​ 

Atsakyti

Perskaičiau šią temutę visą, jūs šaunuolė gituks!! Ir kiek daug merginų kurios pilnos tikėjimo ir vilties,net į darbus eina,nu super!!!

Mano vyro sesė beveik nieko negali valgyti,vemia,dabar viską blenderiuojam ir valgo po l. mažai, be raminamųjų, nuo pykknimo ir tramadolio jau nebegali, matau kaip ji prarado tikėjmą.

šiandien pradėjo chemiją Cisplatin ir Mannitol

gal žinot kodėl nevisada taikomas kartu su chemija ir biologinis gydymas Avastinu? Ar tiesiog mes nemokėjom prašyti? :( 

Ailima, man ir 4 stadija buvo diagnozuota pries beveik 2 metus ir dalyvauciau sokiu dienoje, jei meska ausies nebutu numynus :D 

Atsakyti

Sveikos, apžiūra praėjo sėkmingai. Tikrino tik ant ginekologinės kėdės šį kartą: bigė gerai sugijusi, be sukietėjimų, gleivinė neparaudusi, dubuo laisvas. Žinoma, švitinimo komplikacijos niekur nedingusios, bet pagal mano diagnozę ir taikymą gydymo būdą viskas ok. Kai sueis metai nuo gydymo pabaigos (gruodžio pab.), atliks MRT ir KT. Užrašys į eilę kito apsilankymo spalį metu. Dėl šventos ramybės, penktadienį privačiai eisiu atlikti vidaus organų echo (NVI darė prieš 2 mėn., bet ten toks konvejeris, kad antra nuomonė nepamaišys).

Nuo pirmadienio atostogaujame :)

Sveikatos ir geros nuotaikos visoms :)

Atsakyti