Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Dar ne, bet man pasiseke.

Atsakyti

Kastuve, pas ka tu tikriniesi del osteoporozes profilaktiskai?

Atsakyti
laba diena,
gal ką girdėjote apie lonsurf vaistą? bandytos dvejos chemo schemos - netinakmos, snd atsakymai gauti, kad liga progresuoja. skirs geriamas lonsurf tabletes. ga kas ką daugiau apie jas žinote?
Atsakyti

Aš einu į grybo g. klinikinių tyrimų centrą ir dexa scan pasidarau :) siuntimų nereikia, tik kainuoja, bet nedaug, iki 10€. Reikia iš anksto užsirašyt, bet nėra pas juos eilių.

Atsakyti

gituks, mane domina tavo dieta, rasyk viska detaliai nes svoris auga ne dienom, bet valandom :)

Atsakyti

Pusiau bado dieta (fast mimicking diet). Apie ja suzinojau kai jau gavau antros eiles chemo, nors ir primygtinai man siule jos laikytis chemo metu nesiryzau. Net gavau vieno pranesimo mokslinej konf kopija, kad labai efektyvina chemo poveiki. Bet si chemo buvo ziauri mano virskinimo sistemai ir kraujo rodikliams-tai pirkau net bananus ir rijau arba vemiau :D . Visu pirma kodel emiausi jos. teoriskai skamba graziai, praktikoj paaiskes po keliu menesiu. Jos galima laikytis kelis kartus per metus arba visa gyvenima reguliariai kas menesi. 

Pliusai: 1.pagerina ir atnauina imunine sistema

2. naikina priešvėžines/vėžines lasteles.

3.aktyvuoja autofagus.

4.Tirpdo riebalus per ketoze.

5.Sumazina crb ir oksidacini stresa (sito nelabai gilinausi kas yra)

6.Prisideda prie ilgaamziskumo  :blink:

7.Pagerina smegenu veikla.

8. sureguliuoja insulino kieki. 

is principo tai yra keto dieta. 5 dienas per savaite valgom tik veganiskai-jokio gyvulinio maisto. Reikia kad dienos meniu sudarytu 10 proc baltymu, 40 proc angliav ir 50 proc riebalai. 5 dienos per menesi, kitas dienas maitiniesi kaip nori, aisku is kart po dietos neprivalgai tona kugelio su mesa.

tam, kad butu lengviau skaiciuoti parsisiunciau programele FatSecret. Labai patogu is vakaro apgalvodama meniu susivedu produktus ir zinau kieek bus galima suvalgyti. Dabar apie kalorijas. pirma diena galima suvalgyti 1000 kaloriju, kitomis dienomis po 700 kaloriju. veziu sergantiems siuloma pirma diena 700 kaloriju kitomis 2-4 dienomis 300 o penkta diena 450. 300 nepavyko :( tai dziaugiausi, kad istveriau 700  :D

pirma diena buvo nebloga nusprendziau valgyti karta dienoj, nors apie 15 val jau skrandis prase ko nors. islaukiau iki vakarienes- pasitroskinau raugintu kopustu su aliejumi ir vietoj bulviu issiviriau brokoliu koses-nu visai sauniai, dar galejau suvalgyti sauja silauogiu. antra diena pasidariau pupeliu burokeliu salotas-del didelio kaloriju kiekio maisto kiekis buvo kiek mazokas. Kitom dienom jau maista dalinau i dvi dalis -tai buvo troskiniai arba sriubos, kai kuriom dienom kalorijas islaikiau bet angliavandeniu virsijau del uogu :unsure: nedaug kaloriju turi cukinija, rauginti kopustai(jei be cukraus), salotos. Sapnavau kiausiniene :rolleyes: sunkiausia 4 diena. Beje sriubos visai nemazai galima suvalgyti-tik paskui jau bloga vien nuo vaizdo. negalima jokio alkoholio ir kavos tik viena puodeli (as geriau 2) na ir grioviu nelabai iseis kasti.

riebalus gavau is alyvuogiu arba aliejaus, neblogai ir riesutai, bet tik jie labai kaloringi. O avokadas turi 600 kaloriju 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gituks: 05 birželio 2018 - 11:29

Kas mėnesį tai reiškia, kad visą vieną savaitę iš keturių?

Koks buvo poveikis svoriui ir kraujo rodikliams, jei matavai?

gal turi susivedusi visos savaitės meniu? man tie skaičiavimai iki šiol neįveikiami

Atsakyti
Merginos, ar jusu cholesterolis normos ribose? Kai pradejau dometis panasaus pobudzio dietomis, pirmas dalykas kuris uzkliuvo buvo: jei cholesterolis padidejes, tai ne visai tinkama dieta.
Na man taip isaiskino. Nes mano cholesterolis labai padidejes.
Tiesiog domiuosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 05 birželio 2018 - 21:22

mano normalus

Atsakyti

Kas mėnesį tai reiškia, kad visą vieną savaitę iš keturių?

Koks buvo poveikis svoriui ir kraujo rodikliams, jei matavai?

gal turi susivedusi visos savaitės meniu? man tie skaičiavimai iki šiol neįveikiami

5 badauji 25 linksminies. Praktiskai galima paslankioti ta dieta jeI nusimato vakarelis ar panasiai.

Atsakyti

Cholesterolis nera blogai mano naujomis ziniomis. 

Na negaliu laukti kol vel atkrisiu, as ta krw vezi badu numarinsiu.

Atsakyti

po dietos minus 2 kg. sveriau jau 70 -dabar 68. kol kas nesugrizo. Krauja pasidariau pirmą dietos dieną. Nuo filgrastimo neutrofilai ir leukocitai buvo kazkiek sukile, nes jau buvo 6 savaites po chemo, o niekaip negalejau pradeti gerti lynparzos(biologiniu). Taigi ta diena pradejau dieta ir pradejau gerti biologinius. kadangi biologiniai vaistai veikia krauja panasiai kaip chemo, gal ne tiek drastiskai, tai nezinau kokie bus mano kraujo rodikliai birzelio 18, kai vaziuosiu i Santara. Tada darys kr tyrimus, tame tarpe ir vezio zymeni po 3 menesiu  (po 2 menesiu po paskutines chemo). Tos dvi/trys valandos bus didziausias sikimas i kelnes. Antra kart kartosiu dieta jau po joniniu-tada gal nebus tokia chaotiska, gaila tik kad rauginti kopustai mano pasibaige-jie neblogai pasotina-teks grauzti cukinijas. Surasysiu meniu biski veliau.

Atsakyti