Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Paslaptingoji @ 2018 05 23, 20:20)
<p>Gera vakara visoms</p>
<p> </p>
<p>Kreipiuosi kito zmogaus prasymu i jus 4u.gif</p>
<p>Drauges mamai kiausidziu.vezys.Isplites jau gydytas pora metu..Pries mazdaug metus atliktas hipec.Dabar jau pora men drauges mama vemia.Daryta dar pora operaciju,istatyta stoma,zarnyne metastazes.Ligoninej gulejo gal pora savaiciu gal trpty ilgiau...kaip veme taip veme.Israse is ligonines pasake kad nieko cia nebepakeisi.Dabar ji tai namie tai reabilitacijos ligoninej or vis vemia...Valgyt nori,daugiau jokiu tytimu nei gydymo neskiria,nors zmogus ir kalba ir juda ir valgyt nori bet non stop vemia.Gyd sako ko jus.norit metastazes zarnyne...Bet as nesuorantu ar taip gali buti??Kodel nesiuncia i Vilniu,kodel neiesko kito bukles palengvinimo..ar gali taip zmogu numesti..vemk mazdaug gi vistiek nepagysi.Ji juk neguli mirties patale..o sprendimo jokio...</p>
<p>Gal kas turit koki patarima?gal pastebejima?gal girdejot kam taip buvo..ir seip ka darytumet budami tokioj situacijo...mes pasimetusios..ar tikrai zmogus va taip ir paliekamas...</p>
<p>As kartais jau skaudziai juokauju,kad nuvaziuotum i ligonine prasiskeles galva ir kai gyd suzinotu pagrindine diagnoze,tai sakytu aaa nu cia jau viskas..ko noret tokia liga...nebegydysim  angel_sadangel.gif  </p>

tai gal padare tyrimus ir mato, kad zarnu spindis vietomis susiaurejes iki minimumo? tai jei taip yra, kur tam maistui daugiau detis? minimaliai praeina, kitkas ''lipa per virsu'' unsure.gif
Atsakyti

tai gal padare tyrimus ir mato, kad zarnu spindis vietomis susiaurejes iki minimumo? tai jei taip yra, kur tam maistui daugiau detis? minimaliai praeina, kitkas ''lipa per virsu'' unsure.gif

nezinau ar dare,bet stoma vede nes zarnu nepraeinamumas buvo...Tiesiog nesuprantama kaip taip..vemti tris menesius...zmogus nusibaigs ne nuo pacios ligos o nuo liekamuju reiskiniu...gal dar gyventu dar kazkiek temptu..o cia.Nezinau.bandom griebtis siaudo,bet niekas nepadeda...

Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2018 05 23, 20:47)
nezinau ar dare,bet stoma vede nes zarnu nepraeinamumas buvo...Tiesiog nesuprantama kaip taip..vemti tris menesius...zmogus nusibaigs ne nuo pacios ligos o nuo liekamuju reiskiniu...gal dar gyventu dar kazkiek temptu..o cia.Nezinau.bandom griebtis siaudo,bet niekas nepadeda...

tai stoma gi storzarne isvesta... o kur visas plonasis zarnynas, didzioji dalis storosios?
kas jums nesuprantama? jei paimsit 5cm skersmens vamzdi ir keliose vietose susiaurinsit ji iki keliu mm, kiek pro ji pratekes? kur desis perteklius?
cia ne liekamieji reiskiniai, cia liga ir vis matyt zengianti i prieki unsure.gif kagi cia bepadarysi?
gal gali gerti? gal po truputi galima girdyti specialiais koloringais misiniais?
svoris stipriai krenta/nukrites? gal galima pasidometi parenterines mitybos taikymu?
Atsakyti

Paslaptingoji, aš tai siūlyčiau skubiai per žaliąjį kanalą registruotis į Santaros klinikas konsultacijai. Rekomenduoju gydytoją Tulytę, nors visi jie geri ir profesionalūs. Tegul surenka visus dokus su darytais tyrimais ir vyksta pasikonsuluoti  MTS irgi yra gydomos. Šiuo metu mano gydymas yra skirtas MTS gydymui. Tulytės paskirtas gydymas duoda żenklius rezultatus. CEA sumažėjo nuo 2000 iki 58, o CE19.9 nuo 1700 iki 38 po 8 chemijų. Laukia dar 1 chemija ir po to pagrindinio naviko operacija preliminariai 06.18.

Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2018 05 23, 22:03)
Paslaptingoji, aš tai siūlyčiau skubiai per žaliąjį kanalą registruotis į Santaros klinikas konsultacijai.

siulykit, o tuo tarpu pasidomekit, zalieji koridoriai galioja tik pacientams, kuriems PIRMA KARTA diagnozuotas vezys 4u.gif besigydantiems negalioja smile.gif
Atsakyti
Na tada ne per žalią kolidorių registruotis.
Atsakyti

aciu ir milaaa ir agnuzeb uz atsakymus :4u:

Atsakyti

Gintare, užjaučiu dėl mamos.

Dėl PHT-kokius vaistus ir kokį kiekį naudoji?

Naudojau Divigel geliukus po 1 mg estradiolio dozę-nepadėjo, dabar vartoju Lenzette po 3 papurškimus (1 papurškime-1.53 mg estradiolio), bet gydytojas sakė, kad per odą ne visa dozė pasisavina, nors "apeina" kepenis". Svarstau išbandyti tabletėmis, kai baigsiu purškiamą, po 2 mg.

Dėl PHT labai rekomenduoju apsilankyti pas gyd. J. Ališauską, jis šios srities guru. Beje, jis rado mano kiaušides :), nors ir apnykusias. Labai puikiai paaiškina visą kiaušidžių veikimo principą, PHT poveikį ir šiaip moka labai emociškai motyvuoti.

Naira, pasidaryk kraujo tyrimą FSH, jis iškart parodys, ar kiaušidės funkcionuoja. Mano rodiklis viršiją normą 3 kartus. Net jei pojūčiai nestiprūs, poveikis organizmui gali būti žalojantis.

Man irgi rado kiaušides, tik jos teisingai - sunykusios. Naudojau Divigel - 1 mg - man gerai buvo, o dabar Lenzette - 1 papurškimas, tai gal ir mažokai...bet sako, jei nėra labai prastai, tai geriau kuo mažiau :) Tai kol kas bandausi, nes tik 2 mėn. dar Lanzette vartoju.

Atsakyti

Gintare, džiaugiuosi, kad tau užtenka maženių dozių, man - ne :( Jau tris dienas naudoju tabletėmis, pagerėjimą jaučiu.

Atsakyti

Sveikos merginos, pagaliau ja po 6 savaiciu atsistate kraujas ir pradejau vartoti biologini vaista Lynparza. Kol kas salutiniu nejauciu. Megaujuos gyvenimu ir paskutinem biuletenio dienomis. Jauciuos kaip per atostogas, kurias uzsitarnavau. Po 3 savaiciu pirmas v zymens patikrinimas po 3 men tarpo. Sveikatos visoms. Ai ,isbandziau "fast mimicking diet".imanoma.5vegan pusiau bado dienos per men. Dabar keliauju porai dienu I sostine. Jei bus idomu kaip sekesi laikytis dietos-parasysiu kai grisiu

Atsakyti

Gintare, džiaugiuosi, kad tau užtenka maženių dozių, man - ne :( Jau tris dienas naudoju tabletėmis, pagerėjimą jaučiu.

Manau kiekvienam individualiai veikia. Svarbiausia, kad veikia :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintare Budriene: 28 gegužės 2018 - 21:14

Gituks, o jau kompensuoja Lynparzą? 

Atsakyti