Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Naira @ 2018 05 10, 17:19)
Dar taip nesujaudinkit, manau. Gal echoskopas nemato kiaušidžių. Jos gi mažytės. O ten šešėlių mokslas smile.gif man nieko nesakė apie kiaušides. Inkstus ir tt apžiūrinėjo.
O po spinduliavimo dar ne daug laiko, gal dar atsistatys. Man po viso gydymo jau 9 mėn praėjo. Man tikrai jau gerėja tos bangos. Išpila prakaitas jau tik kelis kartus per dieną, bet ne taip baisiai kaip buvo. Silpnėja tikrai. O aš tik su 1 kiaušide ir ta pakelta smile.gif nežinau kodėl man tą vieną išėmė smile.gif

Mano pakeltu kiausidziu irgi nemate praeita karta. Si karta echoskopuotojas kitas buvo, mate viena , kitos nemate. Tai matyt tikrai taip gali buti.
Atsakyti

Laba diena.musu mylimam seneliui (77m linksmas energingas niekad rimtai nesirges )  rado vezi zarnyne.isoperavo ir 3 stadija :( kaunas skyre chemoterapija 6 kursus.vis stebejo sake viskas gerai.pries 2 savaites pakilo temperatura.kaune patikrino plaucius metastazes :( dar chemijos metu.nebežinom ka galvot.matosi kad ten nesvarbu sako pavarysim daugiau.galvojam gal nuvesti  i vilniaus vezio instituta pas trakyma .jau skaitau visur ir viska.norisi kazka daryt .dar kokia nuomone isgirst.senelis jau nuleides rankas o taip norisi dar ikvept :( ((((((

Atsakyti

Sėkmės, Jolita :4u: 

Rytoj einu pas gyd. Ališauską, paprašysiu, kad ir jis pažiūrėtų kiaušides echoskopu, taip pat pasikalbėsiu dėl mano gydymosi estradioliu proceso.

Naira, yra tam tikri dalykai, mano atveju-kiaušidės, kurie gavę spindulių dozę nebesiregeneruoja. Susidūriau su gydytojais, kurie pūtė miglą, kad viskas atsistatys (daugumoj radiologai), bet labiau pasidomėjus sužinojau, kad tai netiesa :( Telieka išsiaiškinti, kaip su tuo gyventi kiek įmanoma kokybiškesnį gyvenimą.

Beje, nusipirkau bilietus į Maltą už mėnesio :)

Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2018 05 15, 07:28)
<p>Sėkmės, Jolita 4u.gif <b></b><i></i><u></u><sub></sub><sup></sup><strike></strike>
</p><p>Rytoj einu pas gyd. Ališauską, paprašysiu, kad ir jis pažiūrėtų kiaušides echoskopu, taip pat pasikalbėsiu dėl mano gydymosi estradioliu proceso.
</p><p>Naira, yra tam tikri dalykai, mano atveju-kiaušidės, kurie gavę spindulių dozę nebesiregeneruoja. Susidūriau su gydytojais, kurie pūtė miglą, kad viskas atsistatys (daugumoj radiologai), bet labiau pasidomėjus sužinojau, kad tai netiesa verysad.gif Telieka išsiaiškinti, kaip su tuo gyventi kiek įmanoma kokybiškesnį gyvenimą.
</p><p>Beje, nusipirkau bilietus į Maltą už mėnesio smile.gif
</p>

Tai, ir man radiologė sakė, kad atsistatys. O kam tada jas pakelia, operuojant?
Sėkmės Maltoje 4u.gif
Aš neatlaikyčiau karščių smile.gif jau dabar karštas dienas vos ištvėriau verysad.gif noriu žiemos smile.gif
Atsakyti

Sveiki, jau kuris laikas mausdavo šoną, pas gyn, senai bebuvau, padidėjo skausmas, tai užeina tai sumažėja, būna dažnai ant to šono nepamiegu, buvo toks didelis skausmas, kad galvojau greitukės prireiks, vakar apsilankiau pas gyn ir rado nemažą cistą, dar įtaria miomą,  skysčio gimdoje, ir siunčia vėžinį atlikti ir tada spręs ką daryti, labai neramu, simptomai kiek suprantu atitinka kiaušidžių vėžį, gal kas susidurėt, gal bereikalo nerimauju, mama mirė nuo žarnyno vėžio, tai darausi prieš metus vėžinį žarnyno, viskas gerai buvo :(

Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2018 05 15, 11:30)
<p>Sveiki, jau kuris laikas mausdavo šoną, pas gyn, senai bebuvau, padidėjo skausmas, tai užeina tai sumažėja, būna dažnai ant to šono nepamiegu, buvo toks didelis skausmas, kad galvojau greitukės prireiks, vakar apsilankiau pas gyn ir rado nemažą cistą, dar įtaria miomą,  skysčio gimdoje, ir siunčia vėžinį atlikti ir tada spręs ką daryti, labai neramu, simptomai kiek suprantu atitinka kiaušidžių vėžį, gal kas susidurėt, gal bereikalo nerimauju, mama mirė nuo žarnyno vėžio, tai darausi prieš metus vėžinį žarnyno, viskas gerai buvo verysad.gif</p>

Nebūtunai 4u.gif
Aš apalpau nuo kairio šono skausmo, man buvo gimdos kaklelio vėžys . Bet gal jums tik cista, pagydys ją ir viskas 4u.gif
Nes man vėžio su tokiais simptomais net neieškojo daktarai smile.gif pati po kelių mėn pasidariau onkocitoliginį įtardama...
Atsakyti

Naira, kiaušides pakelia, nes tikisi, kad nepateks į švitinimo lauką, bet kiekvienas gydytojas turi savo būdą, net echoskopuojant klausia, kas operavo, tada žino, kurioje vietoje ieškoti kiaušidžių. Mano buvo virš klubų. Fizikai irgi, matyt, individualiai skaičiuoja švitinimo laukus, gal irgi persistengė.

Dėl atsistatymo: tiek onkologė, tiek, echoskopuotoja, tiek ginekologas sakė, kad kiaušidės neatsistato :(

Dėl karščio: man šiluma kaulų nelaužo :) Kretoje buvo nuostabu. Pirtyje irgi jaučiuosi gerai. Dalyvajau bėgimo varžybose sekmadienį Trakuose, o buvo pakankamai karšta-irgi ok :) Sportuojant irgi netrukdo. Sakyčiau, blogiau kai sumažėja aktyvumas.

Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2018 05 16, 12:45)
<p>Naira, kiaušides pakelia, nes tikisi, kad nepateks į švitinimo lauką, bet kiekvienas gydytojas turi savo būdą, net echoskopuojant klausia, kas operavo, tada žino, kurioje vietoje ieškoti kiaušidžių. Mano buvo virš klubų. Fizikai irgi, matyt, individualiai skaičiuoja švitinimo laukus, gal irgi persistengė.
</p><p>Dėl atsistatymo: tiek onkologė, tiek, echoskopuotoja, tiek ginekologas sakė, kad kiaušidės neatsistato verysad.gif
</p><p>Dėl karščio: man šiluma kaulų nelaužo smile.gif Kretoje buvo nuostabu. Pirtyje irgi jaučiuosi gerai. Dalyvajau bėgimo varžybose sekmadienį Trakuose, o buvo pakankamai karšta-irgi ok smile.gif Sportuojant irgi netrukdo. Sakyčiau, blogiau kai sumažėja aktyvumas.
</p>

Aišku. Įdomiai dėl kiaušidžių. Aš vis tikėjau. Bet man tikrai palengvėjo. Mažiau kamuoja bangos. Ir viena narė sakė kad po pusę metų jai atsistatė. Ai, bus matyt, vistiek jau nieko nesugrąžinsiu smile.gif
Aš pirmad važiuoju kompiuterinei tomografijai. Bijau smile.gif jei viskas gerai, bent į Palangą nuvažiuosiu per atostogas smile.gif šiltų kraštų bijau, kad neatlaukysiu .
Sportuot nepajėgčiau po darbo jau. Vos paršliaužiu, nors ir sėdimą darbą dirbu. Vos vaikus išruošiu mokyklon... mane karštis labai alina.
Atsakyti

Sveiki, gavau tyrimų atsakymus, GERAS  :yahoo: , po mmm pas gyd, turiu apsilankyti ir turbūt spręs ką darys, šoną užeina skausmai, bet žinau nuo ko, manęs paklausė  dukterėčia, jei bus blogas tyrimas, kas tada, nu sakau turbūt išsižliumbsiu gerai, tada nosį į viršų ir kovosiu už gyvenimą, visoms stiprybės ir neprarasti vilties  :)  :mirksiukas:​ 

Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2018 05 17, 16:57)
<p>Sveiki, gavau tyrimų atsakymus, GERAS  yahoo.gif , po mmm pas gyd, turiu apsilankyti ir turbūt spręs ką darys, šoną užeina skausmai, bet žinau nuo ko, manęs paklausė  dukterėčia, jei bus blogas tyrimas, kas tada, nu sakau turbūt išsižliumbsiu gerai, tada nosį į viršų ir kovosiu už gyvenimą, visoms stiprybės ir neprarasti vilties  smile.gif  mirksiukas.gif​ </p>

Super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2018 05 15, 07:28)

</p><p>Beje, nusipirkau bilietus į Maltą už mėnesio smile.gif
</p>

Gal per Jonines būsite Maltoje?
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2018 05 17, 16:57)
<p>Sveiki, gavau tyrimų atsakymus, GERAS  yahoo.gif , po mmm pas gyd, turiu apsilankyti ir turbūt spręs ką darys, šoną užeina skausmai, bet žinau nuo ko, manęs paklausė  dukterėčia, jei bus blogas tyrimas, kas tada, nu sakau turbūt išsižliumbsiu gerai, tada nosį į viršų ir kovosiu už gyvenimą, visoms stiprybės ir neprarasti vilties  smile.gif  mirksiukas.gif </p>

Saulyte2, o kokio tyrimo atsakymas geras?Kokius tyrimus Jums atliko? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo farnese: 18 gegužės 2018 - 11:48