Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(editana @ 2018 05 09, 08:29)
<p>Labas,</p><p></p><p>ir man savaitė laiko kaip galva pasvaigsta. Atrodo lyg 100gr išgėrus būčiau. Bet ne nuolat - užeina ir praeina.Neturiu ko pasiklaust - gydytoja atostogauja. Paskaičiau, kad nuo tamoksifen ir zoladex gali svaigti galva, pykinti. bet vieną naudoju jau 2m, o kitą 1 metus, nelabai tikiu, kad šalutiniai po tiek laiko galėtų išlysti.. huh.gif​ </p>

Aš jokių vaistų nenaudoju. Vakar net užmesdavo. Su vaikais pamokų negėjau daryt, raidės sukosi. Jau galvojau bus kažkas, eilinį kart save palaidojau, bet atsikėlus ryte, geriau jau buvo..dar ne visai gerai jaučiuos, bet nieko.
Įtariu virusas koks... nes dar gerklę suiminėja
Atsakyti
Paslaptingoji, parašiau Tau savo numerį į AŽ. Pasuk - papasakosiu apie Siguldà: kuo skiriasi nuo švitinimo čia ir kad kaina ne 10.000, o 7500 ir kaip jà dar pasimažinti. Važiuoti VERTA 4u.gif
Atsakyti

Kažko nepasicitavo, atsakymas buvo į Paslaptingoji žinutę.

Jeigu mamai reikia galvos smegenų tyrimo dėl įtariamų metastazių, tai reikia ne KT (jis bus labai menkai informatyvus), o MRT tyrimo.

Stiprių neuroradiologų Vilniuje keli (kituose miestuose nežinau), jeigu reikia pavardžių – parašykite asmeninę žinutę.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zomša: 09 gegužės 2018 - 22:36

Aš šiandien po planinės echo NVI. Iš principo, viskas gerai. Gaktos srityje, kaip jau minėjau, yra limfostazė dėl švitinimo, todėl limfmazgiai "pariebėję", nes sutrikęs pralaidumas, bet gyd. sakė, kad nereikia nerimauti, nes tai ligos pasekmė, o ne pati liga. Kepenyse yra dvi cistos, bet turėjau ir anksčiau, tik sulyginsiu rezultatus. O kiaušidės - atskira isorija. Jų net nesimato, nes greičiausiai nuo švitinimo jos sunyko. Pikta, nes kiaušidės buvo pakeltos, matyt, papuoliau pas fiziką dvejetukininką, kuris švitinimo planą sudarė. Be estradiolio neištempčiau :(

Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2018 05 10, 12:57)
<p>Aš šiandien po planinės echo NVI. Iš principo, viskas gerai. Gaktos srityje, kaip jau minėjau, yra limfostazė dėl švitinimo, todėl limfmazgiai "pariebėję", nes sutrikęs pralaidumas, bet gyd. sakė, kad nereikia nerimauti, nes tai ligos pasekmė, o ne pati liga. Kepenyse yra dvi cistos, bet turėjau ir anksčiau, tik sulyginsiu rezultatus. O kiaušidės - atskira isorija. Jų net nesimato, nes greičiausiai nuo švitinimo jos sunyko. Pikta, nes kiaušidės buvo pakeltos, matyt, papuoliau pas fiziką dvejetukininką, kuris švitinimo planą sudarė. Be estradiolio neištempčiau verysad.gif
</p>

Dar taip nesujaudinkit, manau. Gal echoskopas nemato kiaušidžių. Jos gi mažytės. O ten šešėlių mokslas smile.gif man nieko nesakė apie kiaušides. Inkstus ir tt apžiūrinėjo.
O po spinduliavimo dar ne daug laiko, gal dar atsistatys. Man po viso gydymo jau 9 mėn praėjo. Man tikrai jau gerėja tos bangos. Išpila prakaitas jau tik kelis kartus per dieną, bet ne taip baisiai kaip buvo. Silpnėja tikrai. O aš tik su 1 kiaušide ir ta pakelta smile.gif nežinau kodėl man tą vieną išėmė smile.gif
Atsakyti

Naira dėl kiaušidžių siūlau nueiti kur nors privačiai  :mirksiukas: 

Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2018 05 10, 20:26)
<p>Naira dėl kiaušidžių siūlau nueiti kur nors privačiai  mirksiukas.gif </p>

O kodėll siūlot eit? Aš galvoju, kad man gerėja savijauta. Pas mane gimdos kaklelio vėžys
Atsakyti

Naira, dėl kiaušidžių, gal kitas tuose šešėliuose ką geriau ras  :mirksiukas: 

Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2018 05 10, 17:19)
Dar taip nesujaudinkit, manau. Gal echoskopas nemato kiaušidžių. Jos gi mažytės. O ten šešėlių mokslas smile.gif man nieko nesakė apie kiaušides. Inkstus ir tt apžiūrinėjo.
O po spinduliavimo dar ne daug laiko, gal dar atsistatys. Man po viso gydymo jau 9 mėn praėjo. Man tikrai jau gerėja tos bangos. Išpila prakaitas jau tik kelis kartus per dieną, bet ne taip baisiai kaip buvo. Silpnėja tikrai. O aš tik su 1 kiaušide ir ta pakelta smile.gif nežinau kodėl man tą vieną išėmė smile.gif

Echoskopijos nedrisciau ivardinti kaip seseliu mokslo, tai gydytojo profesionalumo lygis greiciau nei seseliu mokslas - kiausides tikrai nera tokios mazos, kad gyd echoskopuotojas ju neiziuretu echoskopijos metu, tiesiog vieni gyd nieko "nemato", o kiti aiskiai mato tai kas yra ir aiskiai tai ivardija... :4u:Tai profesionalumas, o ne seseliu mokslas mano nuomone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo farnese: 10 gegužės 2018 - 21:01
QUOTE(ingriga @ 2018 05 10, 21:56)
<p>Naira, dėl kiaušidžių, gal kitas tuose šešėliuose ką geriau ras  mirksiukas.gif </p>

O sakote, kad dažnai pereina į kiaušides? Laabai nenoriu ieškotis ligų... į onkiloginį kai važiuoju, tai tokiu ligoniu tampu... neleidžia užsimiršt smile.gif ką gydytoja skiria, tą darau. Nusprendžiau neieškot ligų, nebent jei blogai jausiuos.

Nesiginčiju dėl echoskopo, tik taip išsivaizdavau. Nes girdėjau įvairių atvejų smile.gif

Atsakyti

Naira jus manes nesupratot  :ax: ne ligu siulau ieskoti, o kiausidziu  :mirksiukas:​ 

Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2018 05 11, 08:02)
<p>Naira jus manes nesupratot  ax.gif ne ligu siulau ieskoti, o kiausidziu  mirksiukas.gif​ </p>

Supratau 4u.gif
Atsakyti