Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

http://paranormal.lt...2016-07-19-1544

gal kas geriat?
Atsakyti
oi kas liečia klausimus ir žmonių nusisukimus, tai siaubas. kiek yra netaktiškų žmonių, manęs ne vienas klausė tai kiek jam liko? kitas per fc iš pletkų sužinojęs parašė, tegul nemiršta iki kalėdų, nes aš grįžtu į Lt, suprast reikėjo kaip juoką, tada atrodo visus negražiai asakysiu, bet taip ir norisi pasiūsti nac....(atsiprašau). kolegės darbe visos žino, visos tyli, ok, bet ***** važiavom savanoriaut su kolektyvu į vaikučių onkologinį, ir paskui prie manęs visos kalba, ką tos mamos turi išgyvent, kai žino, kad jų vaikas tuoj mirs. tada jau neišlaikiau ir sakau, nė viena jų negalvoja, kad jų vaikiukas mirs, visos tiki ir kovoja ir tie vaikiukai pasveiks.siaubas, koks yra neišprusimas, netaktas ir kokie gali būti žiaurūs žmonės. mano vyras jaunas, draugų turėjom, kad durys neužsidarydavo namų ištisus metus. kai taip atsitiko....jos kartais prasiveria, dabar jau dažniau, seniems ištikimiems, bet yra pora draugų, su kuriais nuo vaikystės draugavo, kartu pirmas meilės išgyveno, kartu kaip sakau pas "mergas" ėjo ir nė karto nepaskambina,nepasiteirauja, tai čia irgi nerandu paaiškinimo.
aš tai kalbu labai drąsiai apie tai, nieko neslepiu, o tas, kas man nepatinka - parodau jų vietą. šią ligą priimu kaip pamoką savo šeimai, kurios metu ne tik daug nerimo, išgyvenimo ir skausmo, bet taip pat nemažai ir gerų dalykų. išmokom vertinti tai ką turim, šeimą, santykius, buvimą kartu ir pagaliau išmokau pasakyti "ne", nebeleidžiu visiems lipti ant galvų.
turėjau projektą su nuostabia mergina, jauna, kovoja su krūties vėžiu. pasakojo savo išgyvenimus, apie vyro palaikymą ir buvimą šalia ir labiausiai kas įstrigo jos žodžiuose, tai, kad jiedu su vyru, sužinoję diagnozę ir viso gydymosi etape į ligą žiūrėjo ne kaip į nuosprendį, o paprasčiausiai kaip į gripą - tai praeis. dabar ir aš šitą ligą traktuoju kaip gripą su komplikacijomis, kuris praeis. moteris trykšta optimizmu, žavesiu, noru gyventi, planais apie ateitį ir planuoja kūdikį, ir aš labai tikiu, kad visa tai įvyks ir labai nuoširdžiai linkiu visa to jos šeimai.
daug kas priklauso nuo mūsų pačių požiūrio, Dievo malonės, tikėjimo ir artimo palaikymo.
merginos, dar noriu paklausti apie kanabinoidus, turiu dvi firmas, kurios siūlo preparatą, nelabai suprantu sudėčių, o kaina didelė,norėtųsi geriausio. gal kuri galite patarti, kas su tuo susidūrę arba gal galite rekomenduoti kur kreiptis, kad kažkas patartų?
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2017 01 19, 10:55)
oi kas liečia klausimus ir žmonių nusisukimus, tai siaubas. kiek yra netaktiškų žmonių, manęs ne vienas klausė tai kiek jam liko? kitas per fc iš pletkų sužinojęs parašė, tegul nemiršta iki kalėdų, nes aš grįžtu į Lt, suprast reikėjo kaip juoką, tada atrodo visus negražiai asakysiu, bet taip ir norisi pasiūsti nac....(atsiprašau). kolegės darbe visos žino, visos tyli, ok, bet ***** važiavom savanoriaut su kolektyvu į vaikučių onkologinį, ir paskui prie manęs visos kalba, ką tos mamos turi išgyvent, kai žino, kad jų vaikas tuoj mirs. tada jau neišlaikiau  ir sakau, nė viena jų negalvoja, kad jų vaikiukas mirs, visos tiki ir kovoja ir tie vaikiukai pasveiks.siaubas, koks yra neišprusimas, netaktas ir kokie gali būti žiaurūs žmonės. mano vyras jaunas, draugų turėjom, kad durys neužsidarydavo namų ištisus metus. kai taip atsitiko....jos kartais prasiveria, dabar jau dažniau, seniems ištikimiems, bet yra pora draugų, su kuriais nuo vaikystės draugavo, kartu pirmas meilės išgyveno, kartu kaip sakau pas "mergas" ėjo ir nė karto nepaskambina,nepasiteirauja, tai čia irgi nerandu paaiškinimo.
aš tai kalbu labai drąsiai apie tai, nieko neslepiu, o tas, kas man nepatinka - parodau jų vietą. šią ligą priimu kaip pamoką savo šeimai, kurios metu ne tik daug nerimo, išgyvenimo ir skausmo, bet taip pat nemažai ir gerų dalykų. išmokom vertinti tai ką turim, šeimą, santykius, buvimą kartu ir pagaliau išmokau pasakyti "ne", nebeleidžiu visiems lipti ant galvų.
turėjau projektą su nuostabia mergina, jauna, kovoja su krūties vėžiu. pasakojo savo išgyvenimus, apie vyro palaikymą ir buvimą šalia ir labiausiai kas įstrigo jos žodžiuose, tai, kad jiedu su vyru, sužinoję diagnozę ir viso gydymosi etape į ligą žiūrėjo ne kaip į nuosprendį, o paprasčiausiai kaip į gripą - tai praeis. dabar ir aš šitą ligą traktuoju kaip gripą su komplikacijomis, kuris praeis. moteris trykšta optimizmu, žavesiu, noru gyventi, planais apie ateitį ir planuoja kūdikį, ir aš labai tikiu, kad visa tai įvyks ir labai nuoširdžiai linkiu visa to jos šeimai.
daug kas priklauso nuo mūsų pačių požiūrio, Dievo malonės, tikėjimo ir artimo palaikymo.
merginos, dar noriu paklausti apie kanabinoidus, turiu dvi firmas, kurios siūlo preparatą, nelabai suprantu sudėčių, o kaina didelė,norėtųsi geriausio. gal kuri galite patarti, kas su tuo susidūrę arba gal galite rekomenduoti kur kreiptis, kad kažkas patartų?

Skaitau ir negaliu patikėti. Žiaurūs žmonės.
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 01 19, 12:00)
Skaitau ir negaliu patikėti. Žiaurūs žmonės.

Ne visada tai yra neisprusimas ar zmoniu ziaurumas. KAikurie zmones bijo paklaust, nemoka tinkamai isreikst jausmu, kaikuriems atrodo, kad geriau neklausti ir neskaudinti uzkabinahnt ir taip sudetinga tema. Atrodo neklausi tai zmogui nepriminsi ir jam nebus taip skaudu, ypac artimiesiems. As ir pati esu is tu zmoniu, kur niekad nepaguosiu ir nepaklausiu. Bet ir nekenciu kai manes klausineja kaip jauciuos kai bando raminti, guosti ir pan.
Kai buvau po sudetingos operacijos, gulejau reanimacijoj, po to 4men.truko ilgas gydymas. Ir as nenorejau nei , kad manes lankytui nei , kad klausinetu. Ir tie kasdieniai "kaip jauties" vede is proto. Ir mano daznai atsakymas buna "dar gyva". Ir tokiam zmogui tikrai yra sudetinga guost kita ar paklaust kaip jis jauciasi, kai pats to nemegsti.
Atsakyti
Man mamos liga labai gerai parodė žmones, nuo kurių reikia atsiriboti.Tiesiog atsirenki palaipsniui, kam tikrai rūpi, o kas tik for fun taip sakant...
Sausio 31 dieną mama gulasi į Klinikas operacijai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 19 sausio 2017 - 11:52
Aš kol kas nieko nežinau dėl tėčio, tai ir nerašau. Daro tyrimus.
Ar operuos dar neaišku.
Atsakyti
Šiandien bandžiau prisiminti googlej kur yra šlapimo pusle, lotuliukas.gif nu ***** nejaučiu visiškai dar po operacijos unsure.gif
Atsakyti
Sveikos.
Nežinau ką pasakyt dėl tėčio. Darė bronchoskopiją, viduje nieko nemato, židinukai išorėje 2 nedideli, paėmė mėginius. Kas tai ? Daktaras sako GAL metastazės, nes juk buvo darinys žarnyne. Na pasakymas GAL.... unsure.gif
Klausimas ką daryt ? Atsakymas - operacija.
Ar tikslinga ? Traukymas pečiais. Ar reikalinga ji aplamai ? Tas pats traukimas pečiais, manome, kad ji geriausias variantas.
Tėtis sako aš senas, širdis jau streikuoja. Sako, na manau, kad atlaikysit operaciją.
Nežinau ką galvot. Man tai žiauriai nepatinka. O tėtis sako aš nieko nesidarysiu.
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2017 01 19, 09:55)
oi kas liečia klausimus ir žmonių nusisukimus,

visa tai tiesa, bet aš stengiuosi nekreipt dėmesio ir neskaudint nei sau nei tuo labiau sergančiam artimam žmogui širdies, kad va tas ir anas, kur seniau kai sveiki buvom baliavodavo pasmus pastoviai ir vos ne gyvendavo, susirgus ir nebegalint tiek svečiu priimt net nepaskambina paklaust kaip tu , negalvoju apie juos, tegul , negi dar aš turiu pirma skambint ir atsiskaityt kas ir kaip, kai iš ju puses nera jokio elementaraus pasidomejimo, niekas nežinom kam ir kiek skirta, gal tie kurie įsivaizduoja save sveikais ir amžinais, jau ryt bus kaip žmones sako "ant lentos"

Faustina, pas mus tas pats, anakart priminiau vyrui apie dar viena galimybę, šiuo metu dar mums neišnaudotą, kilo toks pasipiktinimas, ašaros ir t.t. kadmesnorim tik kuo greičiau su visais savo bandymais jį i kapus nuvaryt ir aplamai nieko nesuprantam, kad jam visa tai pernešt reikia... nu žodžiu ,sake kiek duos dievas tiek bus gana

Faustina o nera budų, na kokia laparoskopija pvz kad nereiktu narkozes tuos židinius pašalint?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flioksė: 20 sausio 2017 - 11:43
QUOTE(Flioksė @ 2017 01 20, 12:42)

Faustina o nera budų, na kokia laparoskopija pvz kad nereiktu narkozes tuos židinius pašalint?

tik su krūtinės ląstos atidarymu.
Mano tėtis aplamai toks nepasitikintis daug kuo, tai sako, man jausmas, kad jiems reikia mane operuoti, kad pinigų gauti.
Ir dar išgirdo ligoninėje iš vienos moters, kad jai tas gydytojas nepatiko. Jai jis darė operaciją. Aišku, tai man nieko nesako. Tai moteriai daug operacijų daryta, o to gydytojo buvo pirmoji.
Tėtis sako, gal tai nuo sirgtų bronchitų, jis jų turėjęs begalę. Klausia gydytojo, gal tai tuberkuliozė.
Atsakymas " greičiausiai metastazės, nes jau turėjot darinį žarnyne".
Na toks spėliojimų variantas....Ar taip galima ? unsure.gif
Atsakyti
aš suprantu ir tuos daktarus, gi jei irgi ne dievai, ką jie žino nuo ko ir koks būtent tas darinys, o kai išims ir matys, kaip ir mums save dėl vž diagnozes, patikimiausia yra ne jokios biopsijos, markeriai, o kai ištiria po operacijos darinį

o kokios prognozes jei nesioperuos?
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2017 01 20, 13:42)
aš suprantu ir tuos daktarus, gi jei irgi ne dievai, ką jie žino nuo ko ir koks būtent tas darinys, o kai išims ir matys, kaip ir mums save dėl vž diagnozes, patikimiausia yra ne jokios biopsijos, markeriai, o kai ištiria po operacijos darinį

o kokios prognozes jei nesioperuos?

nieko nesako jie daugiau. Tiksliau JIS. Vienas daktaras.
Megini jam dabar eme, bet kad nori operuot nelauke atsakymo. Tas irgi stebina.
Atsakyti