Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Oi, brangioji, apkabinu.

Atsakyti

Paslaptingoji, stiprybės.

Atsakyti

Prasau parasykit ka nors uz.ko.galeciau isikabinti..na kad ji gyvens dar nors pora metu..kodel jai taip greitai viskas..Mama sako jie manes klausia (radiologai)kodel jums nedare galvos KT?Dieve mama sako ar as turiu atsakyti i sita klausima,jai.neskyre onkologe.Metastazes buvo tik dubens raumenyse..atrode kad turim dar laiko...

Mama dar eina.i darba,pasilpus.bet ji eina gyvena.juokiasi,nesuprantu kas vyksta toks.jausmas kad nebesu ant zemes,nenoriu jai skambint,nezinau kaip man elgtis.O.koks.nurasymas ligoninej ypac Klaipedos universitetinej..kaip baisu buvo..ji taip tikejo..kaip uzgeso jos zvilgsnis.

Ka.man daryti? kur dar ieskot.pagalbos?

Atsakyti

Gal.jus uzmatet kur galima pasiskaityti diskusijas apie radiochirurgija latvijoj tais gama.peiliais? Mamai.pasiule.du variantus-spinduliavima vietoje arba latvijoj gama peilius 10000euru.Bet kai.paklause.mama kokie skirtumai ir rezultati,nepasake.Kaip ji gali apssispresti toki dalyka?Sako as net nezinau ar isvis verta spinduliuot..gal verta kokybiskai pagyventi be nieko...o cia siulo tarsi vilti ir dar pinigais tokiais,bet mama sako man.nereikia tusciu vilciu ir isterisko pinigu metymo...

Mergaites,gal zinot pati paciausia radiologa?Reikia zmogaus kuris sudetu tadkus ant i.Mes jau nesugebam...

Mama.isejo darytis manikiuro..ji.nori pagyvent kokybiskai,pilna sirdim taip kaip ir gyveno kai.buvo sveika...

o as kaukiu.kiaura diena...

Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2018 05 08, 10:34)
<p>Gal.jus uzmatet kur galima pasiskaityti diskusijas apie radiochirurgija latvijoj tais gama.peiliais? Mamai.pasiule.du variantus-spinduliavima vietoje arba latvijoj gama peilius 10000euru.Bet kai.paklause.mama kokie skirtumai ir rezultati,nepasake.Kaip ji gali apssispresti toki dalyka?Sako as net nezinau ar isvis verta spinduliuot..gal verta kokybiskai pagyventi be nieko...o cia siulo tarsi vilti ir dar pinigais tokiais,bet mama sako man.nereikia tusciu vilciu ir isterisko pinigu metymo...</p><p>Mergaites,gal zinot pati paciausia radiologa?Reikia zmogaus kuris sudetu tadkus ant i.Mes jau nesugebam...</p><p>Mama.isejo darytis manikiuro..ji.nori pagyvent kokybiskai,pilna sirdim taip kaip ir gyveno kai.buvo sveika...</p><p>o as kaukiu.kiaura diena...</p>

Paslaptingoji, uzjauciu jus, laikykites, nepaluzkite, vilties yra visada ir reikia tiketi...
Nare "naturali" gali suteikti informacijos apie gydyma Siguldoje Latvijoje, ji ten vaziavo. Mes del savo mamos galimybes gydytis tais peiliais konsultavomes Vilniuje Baltijos Amerikos klinikoje pas gyd radiologa Dariu Norku, kuris bent anksciau konsultuodavo pacientus Siguldoje. Musu atveju gydymas Cyber knife netiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo farnese: 08 gegužės 2018 - 13:31

aciu jums labai uz atsakyma,pabandysiu nares paieskoti ir uz gyd pavarde aciu...

Atsakyti
Noriu paklaust, kuom pasireiškia metastazės galvoje?
Man pastoviai skauda galvą, o nuo vakar vaizdai lietis pradėjo verysad.gif
Chemoterapija baigta rugpjūtį, jau negalėtų būt nuo jos turbūt...
Atsakyti

Noriu paklaust, kuom pasireiškia metastazės galvoje?
Man pastoviai skauda galvą, o nuo vakar vaizdai lietis pradėjo verysad.gif
Chemoterapija baigta rugpjūtį, jau negalėtų būt nuo jos turbūt.

Mama trpty pametydavo i sonus,nestipriai,bet susvyruodavo.Vis manem kad nuo vaistu ar nuo chemijos.Galvos neskaudejo.Tada istiko tas priepolis...susuko ranka,ja.visiskai ateme...ji griuvo ir turim ka turim.Niekas netikrino ne.minciu nebuvo.

Turit but.budrios..bet galvos skausmas cia ne pozymis..cia visiems skauda.

Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2018 05 08, 18:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Naira" data-cid="72094905" data-time="1525791163"><div><p>Noriu paklaust, kuom pasireiškia metastazės galvoje?
Man pastoviai skauda galvą, o nuo vakar vaizdai lietis pradėjo vartotojo įkelta nuotrauka
Chemoterapija baigta rugpjūtį, jau negalėtų būt nuo jos turbūt.</p></div></blockquote><p>Mama trpty pametydavo i sonus,nestipriai,bet susvyruodavo.Vis manem kad nuo vaistu ar nuo chemijos.Galvos neskaudejo.Tada istiko tas priepolis...susuko ranka,ja.visiskai ateme...ji griuvo ir turim ka turim.Niekas netikrino ne.minciu nebuvo.</p><p>Turit but.budrios..bet galvos skausmas cia ne pozymis..cia visiems skauda.</p>

Dėkui, laikykitės it jūs 4u.gif
Nežinau kas man darosi... baimė ima. Akyse liejasi, svaigsta galva. Gal su saule spinduliavimas taip reguoja. Bet spinduliavo liepą...
Visą gyvenimą nemėgau saulės...gal perkaitau
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2018 05 08, 11:34)
Mergaites, gal zinot pati paciausia radiologa?
[right][snapback]72094574[/snapback][/right]

Gydytoja - radiologė dr. Jūratė Dementavičienė ("Santaros klinikos").
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2018 05 08, 19:19)
Dėkui, laikykitės it jūs  4u.gif
Nežinau kas man darosi... baimė ima. Akyse liejasi, svaigsta galva. Gal su saule spinduliavimas taip reguoja. Bet spinduliavo liepą...
Visą gyvenimą nemėgau saulės...gal perkaitau

dar sergant glaukoma gali būti mirguliavimai akyse, neaiškus vaizdas, galvos skausmas, pykinimas...
Atsakyti

Labas,

ir man savaitė laiko kaip galva pasvaigsta. Atrodo lyg 100gr išgėrus būčiau. Bet ne nuolat - užeina ir praeina.Neturiu ko pasiklaust - gydytoja atostogauja. Paskaičiau, kad nuo tamoksifen ir zoladex gali svaigti galva, pykinti. bet vieną naudoju jau 2m, o kitą 1 metus, nelabai tikiu, kad šalutiniai po tiek laiko galėtų išlysti.. :huh2:​ 

Atsakyti