Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(arune @ 2018 04 27, 11:24)
Laikau, kastuvėli. Tegul viskas būna gerai.

Mieloji, kaip smagu, kad parasei. Retas tu svecias cia. Jei ka, tai as romantike bigsmile.gif
Kaip laikaisi?
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2018 04 27, 05:52)
<p>Nu ką, šiandien didinga diena, eisiu į patikrą. Eilinį kartą prašysiu palaikyt kumščius už mane, nes visai veikia - jau keturi metai po operacijos, 3.5 metų po chemoterapijos ir dar sveika. Užtat nerimas didžiulis nepaleidžia ir vis tiek kiekvieno patikrinimo bijau  unsure.gif </p>

gal jau po laiko,bet vistiek laikau kumščius smile.gif
Atsakyti

Ačiū, kad palaikėt - pavyko patikra. Žymenys ok, echoskopija ok, iki rugsėjo ramu ;) Eisiu tik į NVI dar krūtų tikrintis (nes BRCA2 geną turiu) ir dar sužinojau, kad Kauno klinikose dirba endokrinologė, kuri specializuojasi kaip tik kaulų tankio sumažėjimu dėl onkologinės ligos ar jos pasekmių. Man čia buvo atradimas, jeigu kažkam irgi reikia jos - galiu pasakyt pavardę :) Nes pas mane jau osteopenija :( nesinori, kad toliau kaulai silpnėtų, reikia imtis kažko.

Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2018 04 28, 08:22)
Ačiū, kad palaikėt - pavyko patikra.

Na, ir šaunu, kad viskas ok smile.gif. Gražios tau vasarėlės ok.gif

Papildyta:
QUOTE(Ikulia @ 2018 04 27, 13:34)
Mieloji, kaip smagu, kad parasei. Retas tu svecias cia. Jei ka, tai as romantike bigsmile.gif
Kaip laikaisi?

Labas, smagu tave matyti! Bet kad ir tu retas svečias čia rolleyes.gif . Bet vis neatitrūkstam nuo šios temos - ir norisi, ir nebesinori čia lankytis. Nesenai buvau įlindus į anas temas, kur aktyviai bendravom - tai bėgau lauk, pernelyg skaudu pasidarė. Adis, šilumėlė mūsų, kiek daug forumui davė - tikras išminties šaltinis.

Aš vis dar lankausi kartas nuo karto pas medikus, tikrinuosi, vis dar bijau, vis dar negaliu atsipalaiduoti... Nežinau, ar kada galėsiu gyvent, kaip niekur nieko. O kaip tu? Ar tau pavyksta/pavyko jau palikt tą etapą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 28 balandžio 2018 - 21:16
QUOTE(arune @ 2018 04 28, 21:15)
Labas, smagu tave matyti! Bet kad ir tu retas svečias čia  rolleyes.gif . Bet vis neatitrūkstam nuo šios temos - ir norisi, ir nebesinori čia lankytis. Nesenai buvau įlindus į anas temas, kur aktyviai bendravom - tai bėgau lauk, pernelyg skaudu pasidarė. Adis, šilumėlė mūsų, kiek daug forumui davė - tikras išminties šaltinis.

Aš vis dar lankausi kartas nuo karto pas medikus, tikrinuosi, vis dar bijau, vis dar negaliu atsipalaiduoti... Nežinau, ar kada galėsiu gyvent, kaip niekur nieko. O kaip tu? Ar tau pavyksta/pavyko jau palikt tą etapą?

Na as nuolat skaitau kas rasoma. Kartais dalinuosi savo isgyvenimais ir patirtim. Apie Adis kaip tik vakar galvojau...Tikrai daug ji tuo metu dave mums. Daug buvo diskusiju, nuomoniu, net gincu. Bet ir labai daug geru patarimu, siltu virtualiu "apsikabinimu", dialogu.
As lankausi pas medikus. Stebiu save ir savo pojucius, savo bukle. Manau, kad niekad negalesiu palikti ta etapa-tai svarbus rimtas isgyvenimas buvo. Man net nesinori jo isbraukti. Tai buvo ir tai buvo mano....
Ar apie carvel ka nors zinai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 28 balandžio 2018 - 22:27

Ačiū, kad palaikėt - pavyko patikra. Žymenys ok, echoskopija ok, iki rugsėjo ramu ;) Eisiu tik į NVI dar krūtų tikrintis (nes BRCA2 geną turiu) ir dar sužinojau, kad Kauno klinikose dirba endokrinologė, kuri specializuojasi kaip tik kaulų tankio sumažėjimu dėl onkologinės ligos ar jos pasekmių. Man čia buvo atradimas, jeigu kažkam irgi reikia jos - galiu pasakyt pavardę :) Nes pas mane jau osteopenija :( nesinori, kad toliau kaulai silpnėtų, reikia imtis kažko.

Super, jeee. Tai kokia pavarde tos gydytojos? Is kur zinai, kad tau osteopenija? kaip pas ja registruotis? per sergu.lt?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gituks: 30 balandžio 2018 - 10:21

As kaulų tankio tyrimus darausi reguliariai :) kadangi stabiliai mažėja kaulų tankis, nusprendžiau kreiptis. Reikia šeimos gydytojo siuntimo jai. Pavardė Krasauskienė, dirba Kauno klinikose. Tikriausiai per sergu.lt registruotis, yra onko ligoniams netgi žaliasis koridorius. Bet jau taip man chemoterapeutė minėjo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kastuvas: 30 balandžio 2018 - 11:04
QUOTE(Ikulia @ 2018 04 28, 23:26)
Ar apie carvel ka nors zinai?

Carvel yra užsienyje - jau nebežinau, kurioj šaly, Airijoj, berods... Šaunuolė ji, po ligos sugebėjo pasiimti net 3 vaikus iš vaikų globos namų ir juos užauginti smile.gif Plačios širdies žmogutis. Pasiilgau jos. Reikės pašnekinti per Skype ar FB.
Atsakyti
Sveikatėlės visoms! 4u.gif
Šios dienos turbūt pačios gražiausios metuose,vaiski žaluma,nuostabus sodų žydėjimas.Džiugu visa tai matyti,pajusti.
Babyte Bronislava,kaip jums sekasi?
Kastuvėli,smagios vasaros,šaunuolė!
Atsakyti

Sveikos :)

Grįžau po savaitės atostogų Kretoje stovykloje su mama. Nuostabiai pailsėjau :)

Atsakyti

Labas visoms..

Pas mane liudnos zinios,mamai namie.ivyko priepolis,susuko ranka,ji krito,prasiskele galva.Ligoninej pasake kad galvoje daugybines metastazes.Zodziu viskas griuna,be kokia viltis..Nezinau kaip.elgtis,ka kalbet ka daryt,mama irgi paluzo...Man taip baisu..Kokiais greiciais jai viskas vyksta,kodel..

Atsakyti

Paslaptingoji labai užjaučiu ir linkiu stiprybės abiems  :4u: 

Atsakyti