Mieloji, kaip smagu, kad parasei. Retas tu svecias cia. Jei ka, tai as romantike
Kaip laikaisi?
Ačiū, kad palaikėt - pavyko patikra. Žymenys ok, echoskopija ok, iki rugsėjo ramu ;) Eisiu tik į NVI dar krūtų tikrintis (nes BRCA2 geną turiu) ir dar sužinojau, kad Kauno klinikose dirba endokrinologė, kuri specializuojasi kaip tik kaulų tankio sumažėjimu dėl onkologinės ligos ar jos pasekmių. Man čia buvo atradimas, jeigu kažkam irgi reikia jos - galiu pasakyt pavardę Nes pas mane jau osteopenija nesinori, kad toliau kaulai silpnėtų, reikia imtis kažko.
Ačiū, kad palaikėt - pavyko patikra. Žymenys ok, echoskopija ok, iki rugsėjo ramu ;) Eisiu tik į NVI dar krūtų tikrintis (nes BRCA2 geną turiu) ir dar sužinojau, kad Kauno klinikose dirba endokrinologė, kuri specializuojasi kaip tik kaulų tankio sumažėjimu dėl onkologinės ligos ar jos pasekmių. Man čia buvo atradimas, jeigu kažkam irgi reikia jos - galiu pasakyt pavardę Nes pas mane jau osteopenija nesinori, kad toliau kaulai silpnėtų, reikia imtis kažko.
Super, jeee. Tai kokia pavarde tos gydytojos? Is kur zinai, kad tau osteopenija? kaip pas ja registruotis? per sergu.lt?
As kaulų tankio tyrimus darausi reguliariai kadangi stabiliai mažėja kaulų tankis, nusprendžiau kreiptis. Reikia šeimos gydytojo siuntimo jai. Pavardė Krasauskienė, dirba Kauno klinikose. Tikriausiai per sergu.lt registruotis, yra onko ligoniams netgi žaliasis koridorius. Bet jau taip man chemoterapeutė minėjo.
Labas visoms..
Pas mane liudnos zinios,mamai namie.ivyko priepolis,susuko ranka,ji krito,prasiskele galva.Ligoninej pasake kad galvoje daugybines metastazes.Zodziu viskas griuna,be kokia viltis..Nezinau kaip.elgtis,ka kalbet ka daryt,mama irgi paluzo...Man taip baisu..Kokiais greiciais jai viskas vyksta,kodel..