Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Jei gaus carboplatina, tai po gydymo yra tikimybe gauti biologinius vaistus (geguzes men turi patvirtinti), jei dar turi brca ir G3, jei gerai pamenu jai kiausidziu v?

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2018 04 19, 10:04)
<p>Jei gaus carboplatina, tai po gydymo yra tikimybe gauti biologinius vaistus (geguzes men turi patvirtinti), jei dar turi brca ir G3, jei gerai pamenu jai kiausidziu v?
</p>

Netinka jai biologiniai ir cia aplamai jau paskutine chemija, visos jau isbandytos. Taip kiausidziu.
Atsakyti

Biologinių vaistų ne viena rūšis yra :) taip kad pasiklauskit onkologo, gal mamai tiktų olaparib. 

Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2018 04 20, 05:59)
<p>Biologinių vaistų ne viena rūšis yra smile.gif taip kad pasiklauskit onkologo, gal mamai tiktų olaparib. </p>

Zinom, kad tikrai cia jau paskutiniai unsure.gif
Aciu uz rupesti 4u.gif
Atsakyti

Kiek laiko mama kovoja su v?

Kiek supratau, bandete dideles vitamino c dozes?

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2018 04 20, 08:55)
<p>Kiek laiko mama kovoja su v?
</p><p>Kiek supratau, bandete dideles vitamino c dozes?
</p>

9 metus. Zadejo, bet nebande jokio vitamino c.
Atsakyti
Gituks, kaip jauciates, ar neskaudena kur nors po visu chemiju, kaip nuotaika?
kaip laikosi, kaip jauciasi musu supermoteris Undzinka? gal irgi jau pabaige chemijos kursa?
B. Bronislava, kaip jus? kiek chemijos jums paskyre.
Mano vyrui atidejo chemija nes neutrofilai per mazi, kiti kraujo rodikliai geri. galvoju dabar kaip sustiprint tuos neutrofilus kad vel galetu testi chemija.
Atsakyti

Aciu Irish. Kraujas mano kaip visada sureagavo-taip pat visko dar labai mazai. Jau nepykina, net pagalvojus apie Santara :) Jegu turiu nedaug, gal tiksliau jos greitai baigiasi, bet jau kasiau savo lysves, sejau. Aisku labai pamazu. Si ketvirtadieni vel pasitikrinsiu krauja-dar turiu likusia ampule, jei ka. Pats geriausias jausmas-kai NIEKO NESKAUDA. Absoliuciai nieko. Geguzes3 diena keliauju Vilniun konsultacijai pas Strioga del imunoterapijos, ant rytojaus pas onko-suzinosiu, kada gausiu ta biologini vaista Lynparza. Kiek zinau ji galesiu gerti kai visiskai atsistatys kraujas, t.y. pasieks norma. Bus kaip tik trys savaites po chemo, tai labai abejoju ar bus norma, bet laiko turiu ;) Nes lynparza reikia gerti praejus po chemo ne maziau kaip 8 sav. Nezinau kaip kitoms/kitiems atsistato taip greitai kraujas, na man niekas nepadeda is liaudies priemoniu, niekas :/

Ai nezinau ar kazka reiskia, bet neseniai seimos gyd padare kr tyrimus +crb-tai vapirma karta per du metus gydymo crb-2,1(buvo nukrites tik iki 20). Tai va lb dziaugiuos :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gituks: 23 balandžio 2018 - 07:38
gituks, pavasaris po truputi duos jegu, mazi lauko darbeliai suteiks nuotaikos, kraujas palaipsniui pageres. Kiek pati domejausi, kraujui pagerinti nieko greito lyg ir nera. O vyrui taip reiketu sparciau atsigaut. Svarbiausia kad jums gituks, praejo sunkiausias gydymas, kraujui atsistatyti turit laiko, nereik niekur labai skubet. Linkiu sekmingai toliau sveikti. Pasisakykit kada bus jums imunoterapija, kaip seksis po jos. esu girdejusi, kad po to skiepo sukyla temperatura. Bet gal ne visiems.
Atsakyti

Nu ką, šiandien didinga diena, eisiu į patikrą. Eilinį kartą prašysiu palaikyt kumščius už mane, nes visai veikia - jau keturi metai po operacijos, 3.5 metų po chemoterapijos ir dar sveika. Užtat nerimas didžiulis nepaleidžia ir vis tiek kiekvieno patikrinimo bijau  :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2018 04 27, 05:52)
<p>Nu ką, šiandien didinga diena, eisiu į patikrą. Eilinį kartą prašysiu palaikyt kumščius už mane, nes visai veikia - jau keturi metai po operacijos, 3.5 metų po chemoterapijos ir dar sveika. Užtat nerimas didžiulis nepaleidžia ir vis tiek kiekvieno patikrinimo bijau  unsure.gif </p>

Apkabinu, laikau sipriai stipriai ir laikau kumscius!!! Viskas bus gerai! PAmatysi! PAtikra praeis, kaip iprasta normaliai ir teisingai! Laukima ziniu!!!
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2018 04 27, 06:52)
<p>Nu ką, šiandien didinga diena, eisiu į patikrą. Eilinį kartą prašysiu palaikyt kumščius už mane, nes visai veikia - jau keturi metai po operacijos, 3.5 metų po chemoterapijos ir dar sveika. Užtat nerimas didžiulis nepaleidžia ir vis tiek kiekvieno patikrinimo bijau  unsure.gif </p>

Laikau, kastuvėli. Tegul viskas būna gerai.
Atsakyti