Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Undzinka @ 2018 03 30, 19:21)
Kai gaunate pirma biuleteni, jis isduodamas tam tikram laikui, paskui tesiamas. Tai tereikia viena karta uzpildyti internete forma ir viskas. Paskui kiek bebutu biuleteniu jie bus apmokami automatiskai.
Del gydymo. Ka jis sau galvoja, pazeisti 3 limmazgiai!!! Didelis piktybiskumas!  Itraukta kraujagysle. Cia jam ka juokas????
O del mitybos, tai ne zolese esme. O mitybos pakeitime. Bet jei jis nenori, Jus turit uzsiimti ir gaminti taip, kad negautu cukraus, krakmolu, miltu. Skaitykit domekites, kluskit. O ne taip, kad atsisakysiu, nes tai nuodai. O vezys kas? Draugelis uzsukes taurei vyno? Bliamba, kaip mane nervina toie va pasisakymai. Bet kiekvieno teise rinktis...Pamenu FB buvo postas apie gana jauna moreti, kuriai buvo kruties vezys, ja isoperavo ir ji atsisake tolesnio gydymo... po poros metu gryzo su baisinem metastazes ir suesta vezio krutim...neduok dieve niekam to pajust...

Puikiai suprantu kas per draugelis,net maniškis labai užsispyręs kaip ožys,vieną kartą kaip užbliovė kad nerekia chemijos,apsiverkiau net,suprantu stresas dabar,bet ir man nelengviau,pati išsireikalavau kad Vilniui operuotų,rūpinuosi,o jis jau rankas baigia nuleisti
Atsakyti

Sodra moka, kas tiek dienu, kiek tesiamas biuletenis, tik pirma ismoka uztrunka kol jie paskaiciuoja. Prasyma pildziau viena karta internete. Is pradziu seimos gydytojas tesdavo kas 10 dienu, kai negaledavau ateiti po chemo, paskambindavau ir pratesdavo (taip buvom susitare). Gydytoju komisija kviecia po 120 dienu nenutraukto biuletenio ir pratesia leidima gauti biuleteni pagal situacija, tada gydytojas gali pratesti, kad ir menesiui.

Moka 80 proc atskaito mokescius dar :D

Kazkiek atsiimsit deklaruodami, bet ne šimtais.

Dėl chemo -kiekvieno pasirinkimas. Mano viena draugė siūlė atsisakyti chemo-pasiunčiau ją nx. Chemo dėka esu gyva ir vėžys sustabdytas-sudegintas-švenčiu remisiją. Kitas klausimas kiek ji truks...

Atsakyti

Mano viena draugė siūlė atsisakyti chemo-pasiunčiau ją nx. 

:D taip reikia ir daryti,bet tik chemija praejes zmogus gali suprasti kaip ji veikia,kas buvo iki ,kas po.O zmones prisiskaite bulshito apie mediku samokslus ir alternatyvius gydymo budus ,kuriuose skatina atsisakyti tradicinio gydymo (uz tai rekia sodinti i kalejima),vaiksto pas burtininkus kurie istustina kisenes ir  tada keliauja anapilin.Na ,bet cia kiekvieno reikalas.

Atsakyti
Kai mama susirgo, kai kurios giminaitės "lyg tyčia, lyg netyčia" FB pradėjo dalintis visais tais straipsniais apie gydytojų sąmokslą, apie tikrąjį chemoterapijos poveikį ir pan. Atsimenu, kiek tada verkiau - ir taip nervai įtempti, ir dar kažkas tokias pievas lyg tyčia meta....
Atsakyti
oi mergaites Jus nerealios mirksiukas.gif taip ir pasakysiu vyrui ka perskaiciau,jauciu persigalvos ir praeis visus gydymus.Geru jums švenciu,stipriu kiaušiniu,ir sveikatos daug daug wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

*mable* jūsų vyro reakcija atsisakyti gydymo yra natūrali psichologinė reakcija į diagnozę. Kartais taip būna ir suprantu, kad tuomet artimiesiems labai sunku įkalbėti gydytis. Neužfiksavau kurioje ligoninėje lankotės. Jei Santarose, Onkologinis skyrius turi savo psichologą. Rekomeduoju jums su vyru kartu, ar tik vyrui arba tik jums apsilankyti ir pakalbėti. Nors žinau kaip su vyrais ir psichologais būna. Dažnai vyrams kalbėjimas su psichologais yra nepriimtinas dalykas, bet pabandykite įkalbėti.

O mums visoms ateinančio šventės proga palinkėsiu kuo daugiau šilumos, vidinės ramybės ir aišku kuo daugiau sveikatos :-)

Atsakyti

Gal galit kuri pasisakyt ka pusryciams valgot skanaus prie arbatos? Bulkutes, keksiukai, sureliai, tortukai jau seniai iskeliavo is musu namu ir net is galvos. jau pamirsom tokius produktus. Apie cukru tai jau net nekalbu. nors kai buvau pas Ruolia, sake galima vartoti rudojo cukraus.aisku labai saikingai. bet mes nevartojam ir net neturiu jo. Turiu tik stevijos saldiklio bet irgi nezinau ar jis nera blogiau negu tas rudasis cukrus. Prasau gal jus galit duoti kokiu 'saldziu' ideju kuo pasaldinat patiekala, ar aplamai vartojat koki saldikli, ka pacios skanaujat vietoj tu bulkuciu ir kt.
Atsakyti
QUOTE(Irish @ 2018 03 31, 18:11)
Gal galit kuri pasisakyt ka pusryciams valgot skanaus prie arbatos? Bulkutes, keksiukai, sureliai, tortukai jau seniai iskeliavo is musu namu ir net is galvos. jau pamirsom tokius produktus. Apie cukru tai jau net nekalbu. nors kai buvau pas Ruolia, sake galima vartoti rudojo cukraus.aisku labai saikingai. bet mes nevartojam ir net neturiu jo. Turiu tik stevijos saldiklio bet irgi nezinau ar jis nera blogiau negu tas rudasis cukrus. Prasau gal jus galit duoti kokiu 'saldziu' ideju kuo pasaldinat patiekala, ar aplamai vartojat koki saldikli, ka pacios skanaujat vietoj tu bulkuciu ir kt.

Mama banana arba grikiu kose valgo ax.gif
Atsakyti

Penktadienį buvau pirmoje patikroje po gydymo pas mane operavusią gyd. Apžiūrėjo ant ginekologinės kėdės. Sakė, kad viskas atrodo gerai, gleivinė po spindulinio gydymo irgi stebėtinai geros būklės. Dėl gaktos tinimo (limfos kaupimosi) rekomendavo Detralex 2 mėn., dėl karščio bangų (panašu, kad pažeistos kiaušidės spinduliavimo metu) skyrė Lanzette purškiamą Estradiolį (vietoj gelinio Divigel), po 4 dozių situacija po truputį taisosi. Dar atliko naują kraujo markerį plokščialąstelinei karcinomai, šiandien sužinosiu atsakymą. Gegužę atliks echo, kad išdėlioti tyrimus intervalais ir stebėti nuolat (man išsami echo atlikta vasarį privačiai). Kitas vizitas po 3 mėn.

*mable*, man po radikalios hysterektomijos histologinio tyrimo buvo nustatyta LVI-1. Grupavimas labai paprastas: LVI-0 - nėra limfovaskulinės invazijos, LVI-1 - yra. Limfovaskulinė invazija reiškia, kad vėžinės ląstelės aptinkamos mėginio kraujotakoje ir limfotakoje.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo +Burbulė+: 03 balandžio 2018 - 08:44
QUOTE(kastuvas @ 2018 03 28, 16:41)
<p>Būtų gerai, paderinsim laiką smile.gif</p>

As NVI. Galiu uzlekti paditestinto. Tik kur smile.gif. Rasiau vakar zinute.
Atsakyti

nuo pirmadieniu startuosiu su Topotecanu.5 dienas lasinimas tada dveiju savaiciu pertrauka.sake vaistas nebritkus tik per krauja kala-agresyvus.

Atsakyti
Šiandien buvom pas chemotarapiautę kažką rašė į kortelę,paskui nunešė pas radiologą,kitą savaitę darys kažkokius brėžinius,tik nesupratau kai pasakė ,susileisi chemiją ateisi švitinimui,ar galima tą pačią dieną daryt abi pricedūras,ar pirma praeini chemiją poto švitina,suprantu kad durnas klausimas unsure.gif žinokit man greičiau stogas nuvažiuos,ligonis mano daug ramesnis smile.gif
Atsakyti