Galbūt yra norinčių pasidaryti atminties ir dėmesio testus? Rašau magistrą apie onkologinių ligonių, gaunančių chemoterapiją, kognityvinius gebėjimus. Ieškau tiriamųjų. Ir man padėtumėt, ir pačioms būtų proga pasitikrinti ar atmintis bei dėmesys gerai funkcionuoja ;) būnu NVI antradieniais-ketvirtadieniais. Jeigu domina - PM, sutarsime laiką
Gerai, informuok, kada būsi, kai žinosi - atkeliausiu pas tave
QUOTE(*mable* @ 2018 03 27, 12:26)
laba diena
kai buna komisija po biopsijos atsakymo,ar ta pacia diena nusprendzia koki gydyma paskirti?idomu kaip ten viskas vyksta,cia NVI
kai buna komisija po biopsijos atsakymo,ar ta pacia diena nusprendzia koki gydyma paskirti?idomu kaip ten viskas vyksta,cia NVI
Po biopsijos atsakymų komisija dar siuntė krūvai tyrimų, o gydytojas liepė registruotis pas chemoterapiautą. Ji skyrė gydymą (jis jau buvo rekomenduotas komisijos)
QUOTE(kastuvas @ 2018 03 27, 20:50)
<p>Galbūt yra norinčių pasidaryti atminties ir dėmesio testus? Rašau magistrą apie onkologinių ligonių, gaunančių chemoterapiją, kognityvinius gebėjimus. Ieškau tiriamųjų. Ir man padėtumėt, ir pačioms būtų proga pasitikrinti ar atmintis bei dėmesys gerai funkcionuoja ;) būnu NVI antradieniais-ketvirtadieniais. Jeigu domina - PM, sutarsime laiką </p>
Tikčiau ir aš balandžio 5 d. guldo į NVŠ operacijai. Tad balandžio 10 galėtume susimatyti
O, super, pasižymiu Gal šiandien kas nors keliausit į NVI ir norėtumėte tyrime sudalyvauti?
QUOTE(kastuvas @ 2018 03 28, 10:21)
<p>O, super, pasižymiu Gal šiandien kas nors keliausit į NVI ir norėtumėte tyrime sudalyvauti?</p>
Oj, kaip gaila, akd tik dabar pamaciau. Buvau siandien NVI. Bet dar buriu kita savaite antradieni ir treciadieni. Galiu sudalyvauti
Būtų gerai, paderinsim laiką
Kastuve, lankomes nvi, bet mano vyras netiktu testams nes labai nekalbus.tokia natura jau jo.
su Undzinka prasilenkem tikriausiai. Chemija pabaigem 13.40. iseidama atkreipiau demesi i marga palaidine apsirengusia moteri kuri sedejo ant suoliuko ir gere kava. laikas kaip ir atitiko. Bet tik zvilgterejau,gal ir Undzinka buvo.
Gal kuri gali pasakyt ar chemijos kurso metu gali gereti kraujo rodikliai? nevartojam jokiu vitaminu, jokiu papildu. labai nustebau, nes siandien kraujo tyrimas yra nedaug bet pagerejes. Kaip suprantu hemoglobinas krinta, o cia eme ir pakilo. ir ne tik hemoglobinas, visi rodikliai pagereje, isskyrus leukocitus. tie truputi nukrito. Kazkaip keistai man cia atrodo.
su Undzinka prasilenkem tikriausiai. Chemija pabaigem 13.40. iseidama atkreipiau demesi i marga palaidine apsirengusia moteri kuri sedejo ant suoliuko ir gere kava. laikas kaip ir atitiko. Bet tik zvilgterejau,gal ir Undzinka buvo.
Gal kuri gali pasakyt ar chemijos kurso metu gali gereti kraujo rodikliai? nevartojam jokiu vitaminu, jokiu papildu. labai nustebau, nes siandien kraujo tyrimas yra nedaug bet pagerejes. Kaip suprantu hemoglobinas krinta, o cia eme ir pakilo. ir ne tik hemoglobinas, visi rodikliai pagereje, isskyrus leukocitus. tie truputi nukrito. Kazkaip keistai man cia atrodo.
QUOTE(Irish @ 2018 03 28, 18:08)
Kastuve, lankomes nvi, bet mano vyras netiktu testams nes labai nekalbus.tokia natura jau jo.
As as ten buvau Laukiau kol pakvies gydytoja ir geriau kavyte:) Ot kazkodel ir pagalvojau, kad ten Jus buvot.
Pas mane panasiai su krauju vyksta. Hemoglobinas visiskai nekrinta. Neutrofilai puikus, o leukocitai -taip, siek tiek pakrinta, bet pakankamai normos ribose
Bent pamaciau jus Undzinka:) Atleiskit uz pasakyma, bet is pirmo zvilgsnio atrodo kad jusu liga nera palietusi. Atrodot tikrai sveikai. Mano vyro isvaizda labai suseno per trumpa laika,daug svorio prarado.
Gal sekancios chemijos laikas labiau sutaps, keliais zodeliais butu smagu su supermoterimi persimest:) sekanti chemija mums balandzio 18. O del kraujo gal jus kazka stiprinancio vartojat? ar visa kraujo stiprybe is prigimties jums tokia?
B.Bronislava, ar sunkia chemija gausit ir kiek lasinimu bus? Gal jau saket, bet priminkit kelinta jums chemija sita bus. Vasara turetu sunku buti, nes jau dabar kai saule pasviecia, tose palatose karsta kaip pragare.
Gal sekancios chemijos laikas labiau sutaps, keliais zodeliais butu smagu su supermoterimi persimest:) sekanti chemija mums balandzio 18. O del kraujo gal jus kazka stiprinancio vartojat? ar visa kraujo stiprybe is prigimties jums tokia?
B.Bronislava, ar sunkia chemija gausit ir kiek lasinimu bus? Gal jau saket, bet priminkit kelinta jums chemija sita bus. Vasara turetu sunku buti, nes jau dabar kai saule pasviecia, tose palatose karsta kaip pragare.