KAda skirs gydyma? Man ir antra nebuvo suveikus. Trecia geri veikia.
KAda skirs gydyma? Man ir antra nebuvo suveikus. Trecia geri veikia.
Man limfmazgius sutvarke su chemija. Per paskutine KT patologiskai padidejusiu linfmazgiu nemate. Gal ir Tau taip pat pavyks sutvarkyt juos.
kai buna komisija po biopsijos atsakymo,ar ta pacia diena nusprendzia koki gydyma paskirti?idomu kaip ten viskas vyksta,cia NVI
Bronislavai linkiu istvermes.
taip. kiekviena chemija pagal skaiciu tai atskirai 6 ciklai ar kaip paskirs gydytojas.Chemijos efektyvumai buna ivairus,gali isvis neveikti-markeris kyla chemijos metu,gali veikti,opo keliu kursu neveikti,gali buti greitas atkrytis kaip man po antros.Simptomai irgi visiem ivairus:kam skausmai diskomfortas,kam nieko.
Labas visoms,
Pradėjau skaitinėti forumą, ko gero, ieškodama nusiraminimo, nes aktualios informacijos suradimas, žinojimas, kas ir kaip, veikia kaip raminamieji, suteikia šiokį tokį kontrolės jausmą. Bet dar geriau yra pasiklausinėti, kaip kiti žmonės gyvena, atsidūrę panašioje situacijoje. Todėl ir norisi jūsų visų paklausinėti. O nusiraminimo prireikė dėl to, kad sužinojusi naujausią diagnozę mamai (68m.) negaliu nustot graudintis. Prieš pusantrų metų jai buvo diagnozuotas III stadijos krūties vėžys. Tada praėjome chemoterapiją, krūties ir limfmazgių šalinimą, radioterapiją. O jau tada gydytojai mamą paleido pagyventi per šią žiemą be ligoninių. Visą žiemą jai nebuvo gerai, labai nusilpo.. Dabar vėl pradėjome lankytis Kauno onkologinėje ligoninėje. Paaiškėjo, kad vėžys nuėjo į kaulus, visur pilna metastazių. Iškarto paskyrė spindulių, po jų vėl leis chemiją. O vėliau - nežinia. Mama reagavo labai blogai, apsiverkė, nebenori gyventi. Jai nuolat baisiai skauda kaulus, temperatūra tai užkyla, tai leidžiasi. O aš pati jaučiuosi taip, tarsi mama bus šalia nebeilgai. Labai sunku palaikyti žmogų, kai jis pats viduje jau pasidavęs...
Taigi labai norėčiau, kad tos, kas susidūrė su tokia liga, pasidalintumėt patirtimi. Kas padėjo, kas ne, gal per savo patirtį atradote ką nors, ką galite patarti tiems, kas dar tik eina ar eis tuo pačiu keliu, ir ko galime tikėtis.
Bronislavai linkiu istvermes.
Aha, taip ir yra. Na tarkim man po operacios buvo skirta 4 ciklai raudonos chemijos (pirmos eiles chemija). Po 2.5 metu, kai atradom metastazes, buvo paskirta 6 ciklai (po du lasinimus) taksanu ir gemazaro (antros eiles chemija). Deja ji nedave rezultatatu, metastazes plito. Tada buvo pakeista chemija i 6 venorelbino ciklus (po tris lasinimus kiekvienas ciklas) tai jau trecios eiles chemija. Ji duoda rezultatus, ta patvirtina KT ir markeris. Kadangi duoda rezultatus, gydytoja pridejo dar du ciklus (po tris lasinimus). Tad paskaiciavus vios jau gavau 4+6x2+7x3 - 37 lasinimus ir ryt startuoju su paskutiniu 8 ciklu. Ne nu as rimtai supermoteris
Unzinka, jums taip pat linkiu islysti is sitos juodos skyles, kad tai butu pabaiga, nokautas ligai. sitiek baisiu nuodu per save perleidot ir vis dar esat pakelta galva. Stiprybes daug daug. turi pagaliau ateiti laikas kad gyvenimas jums taptu lengvesnis ir sviesesnis.
Ryt mes irgi vaziuojam chemijai NVI, dar tik ipusejom paskirta kursa, trecias lasinimas bus.
Unzinka, jums taip pat linkiu islysti is sitos juodos skyles, kad tai butu pabaiga, nokautas ligai. sitiek baisiu nuodu per save perleidot ir vis dar esat pakelta galva. Stiprybes daug daug. turi pagaliau ateiti laikas kad gyvenimas jums taptu lengvesnis ir sviesesnis.
Ryt mes irgi vaziuojam chemijai NVI, dar tik ipusejom paskirta kursa, trecias lasinimas bus.
[right][snapback]72051559[/snapback][/right]
O tai gal susitiksim:) as ir ryt varau i NVI lasintis 13.45 pas Asadauskiene.
Ir jokios juodos duobes:) As aplamai dabar ne negalvoju apie liga, pas mane dabar keliones planavimas, bilietai nupirkti, viezbutis patvirtintas, anukams dokumentai padaryti, vaikams pasai patikrinti, draudimo korteles uzsakytos, liko masinos:) Ir i trasa!!!!