Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Angele @ 2017 01 17, 19:04)
Sveikatos visoms ir daug begalinės stiprybės ilgam ir sunkiam sveikimo kelyje.

Turim likučių fraxiparino, gal yra kam reikalingi šie vaistai, tiesa galiojimas neilgas jų likęs 1-2 mėn, bet gal kam pravers.

As vartoju. Kiek turite svirkstu ir kokio stiprumo? Rasykite I AZ - mielai paimsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 17 sausio 2017 - 19:22
Tegul nesupyksta mano šeimos gydytoja, vienintelis dalykas ko aš noriu iš jos tik reguliariai pratesiamo biuletenio ir kraujo tyrimo paskyrimo. Na nenoriu prisiminti atsistatinėjimo savo jėgomis po pirmos chemijos, kai per 10 dienu menstruaciju sunaudojau 10 paku paketu.
Paskaicius vaisto instrukcija supratau kad yra zmoniu kurie si vaista vartoja menesiais, tai gi dabar klausau tik onkologes, o seimos gydytoja tegul gydo gripa.
Papildyta:
cia as apie Nivestim
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2017 01 17, 16:14)
O kokie buna kraujo rodikliai kai vaistus leidziates? Mano leukocitai iki 2.5,oneutrofilai apie 0.4-0.7 buna. Kalbejom kazkada su seimos gyd. Del to augimo faktoriaustai ji kategoriskai pries juos.

Specialiai pajeskojau israsa po 3s chemijos-LEU-0.1,Neu 0,Hemoglobinas -50,Trombocitai-23,CRB-85..as visada leisdavau Neupogena 5-7kartus ,kitaip niekaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 18 sausio 2017 - 01:04
QUOTE(SVETA K. @ 2017 01 18, 01:49)
Specialiai pajeskojau israsa po 3s chemijos-LEU-0.1,Neu 0,Hemoglobinas -50,Trombocitai-23,CRB-85..as visada leisdavau  Neupogena 5-7kartus ,kitaip niekaip

Tai bent kraujas ohmy.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

skorpe kaip po operacijos?

Faustina kaip jums sekasi, jau turit tyrimu atsakymus/

Del to domejimosi ir taip ir ne, na kai klausia, tai nematau nieko blogo, kad kažkas akivaizdžiai vengtų irgi nepastebėjau, bet ir kažkaip pati durnai jaučiuos kai santuriai atsakineju, nes bijau garsiai džiaugtis jei kas geriau, kad staiga viskas nepasisuktu kitaip, nors gerumo kolkas nelabai pas mus yra, tai ir krankset, kas blogiau bijau , kad dar nepablogetu , nu aišku čia prietarai bet, bet...tai tik pasakau kad normaliai arba jei kas ikyriau pradeda lyst tada būna tik "gerai'
Atsakyti
QUOTE(Flioksė @ 2017 01 18, 10:44)
Sveikos  4u.gif
Del to domejimosi ir taip ir ne,  na kai klausia, tai nematau nieko blogo, kad kažkas akivaizdžiai vengtų irgi nepastebėjau, bet ir kažkaip pati durnai jaučiuos kai santuriai atsakineju, nes bijau garsiai džiaugtis jei kas geriau, kad staiga viskas nepasisuktu kitaip, nors  gerumo kolkas nelabai pas mus yra, tai ir krankset, kas blogiau bijau , kad dar nepablogetu , nu aišku čia prietarai bet, bet...tai tik pasakau kad normaliai arba jei kas ikyriau pradeda lyst tada būna tik "gerai'

Čia iš "juodo humoro gal", bet realus atsakymas žmonos, kurios vyras serga. Aš jos klausiu, kaip Jūsų vyras, o ji man: ačiū šiandien dar gyvas 4u.gif Žmona pati gydytoja radiologė ir aišku jos požiūris į viską truputį kitoks, nei paciento ar jo artimųjų. Bet man patiko, aš ir atsakau, kad vis dar gyva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2017 01 18, 10:52)
Čia iš "juodo humoro gal", bet realus atsakymas žmonos, kurios vyras serga. Aš jos klausiu, kaip Jūsų vyras, o ji man: ačiū šiandien dar gyvas  4u.gif Žmona pati gydytoja radiologė ir aišku jos požiūris į viską truputį kitoks, nei paciento ar jo artimųjų. Bet man patiko, aš ir atsakau, kad vis dar gyva  ax.gif

Ooooo:) Pasirodo ne as viena tokia smile.gif Nes kai manes klausia, kaip gyvenu, kaip sekasi, mano atsakymas - gyvenu!
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2017 01 18, 10:52)
Čia iš "juodo humoro gal", bet realus atsakymas žmonos, kurios vyras serga. Aš jos klausiu, kaip Jūsų vyras, o ji man: ačiū šiandien dar gyvas  4u.gif Žmona pati gydytoja radiologė ir aišku jos požiūris į viską truputį kitoks, nei paciento ar jo artimųjų. Bet man patiko, aš ir atsakau, kad vis dar gyva  ax.gif

biggrin.gif , čia aišku kaip kiekvienas sakydamas priima tą pasakymą, aišku nuo to nei kad dejuosim, nei kad džiaugsimes situacija nepasikeis nei į vieną pusę mirksiukas.gif

nors aš gavus tokį atsakymą daugiau jau nebeklausčiau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flioksė: 18 sausio 2017 - 12:01
QUOTE(Flioksė @ 2017 01 18, 13:01)
biggrin.gif , čia aišku kaip kiekvienas sakydamas  priima tą pasakymą, aišku nuo to nei kad dejuosim, nei kad džiaugsimes situacija nepasikeis nei į vieną pusę  mirksiukas.gif

nors aš gavus tokį atsakymą daugiau jau nebeklausčiau  bigsmile.gif

Žinok Fliokse aš jos daugiau ir nebeklausiau, nes nu žiauriai numušdavo nuotaika, be to Jos vyro ir mano liga tokia pat, tai va, bet požiūris gydytojiškas prasimuša, ji pati pasakojo, sako manęs vyras klausia nu tai kaip tu galvoji - pasveiksiu, o ji sako, aš negaliu jam sakyt taip, todėl, kad aš nežinau, o ir matau, ir žinau apie ligą daugiau už jį.

O bet tačiau, aš tą "vis dar gyva" susakau labai linksmai ir kas mane pažįsta, tai žino, kad nestokoju juodo humoro jausmo bigsmile.gif Aš labai suprantu sergančius ir juos slaugančius, bet kai man diagnozavo ligą, šalia gulinti kaimynė pasakė, kad taip dabar man atrodo, kad čia viskas, kad jau baisiau nebūna ir atrodo visas pasaulis turi suktis aplink mane, ne. Ilgainiui susigyveni ir tai tampa tavo norma, būtent tavo, ne kaimyno ar bendradarbio. Aš susirgau gana jauna, na nei vienas draugas nenusisuko, bendradarbiai kampais nelenkė, bet gal tai labiau lėmė mano pačios požiūris.
Atsakyti
Ar jums praejus 2 menesiams po kiausidziu ir kt. galu pasalinimo nieko nesuskaudejo, nepamaude? Nes antra diena taip kartais kaip pompa sone kairiam biski biski blink.gif Blemb nejau vel viskas is naujo verysad.gif
Atsakyti
Merginos Klaipedietes. Turiu tokia problemele....Pirkau mamai bilietus is spektakli per Tiketa. Atsifiltravau Vilniu, nupirkau, per gimtadieni teikiau ir tik tada abi apsiziurejom, kad veiskmas KALIPEDOJE!!!! Gal kuri norit i spektakli Urvinis zmogus 21 diena??? 2 bilietai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 18 sausio 2017 - 14:07
QUOTE(gituks @ 2017 01 18, 12:53)
Ar jums praejus 2 menesiams po kiausidziu ir kt. galu pasalinimo nieko nesuskaudejo, nepamaude? Nes antra diena taip kartais kaip pompa sone kairiam biski biski  blink.gif  Blemb nejau vel viskas is naujo verysad.gif

patikėkit, kad tikrai ne, dar sveikam, nu čia tipo smile.gif, tą ir ana pamaudžia ir buna ir kelias dienas, o jums tiek perėjusiai tai nieko stebėtino, nors ir suprantu, kad baiminates kiekvieno skausmelio kaipir mano vyras, kiekvieną pilvo gurkltelėjimą priima panašiai
Atsakyti