QUOTE(Paslaptingoji @ 2018 03 21, 11:29)
<p>Gituks,jokiu būdu nenorėjau iškelti klausimo kas būtų jei būtų.Klausiau ar imanoma užbegti už akiu sitai ligai,nes būtent ši vėži pastebėt anksti ko gero neįmanoma. Ir nepykit del tų klausimų,žiūriu žmonėms kurie yra šalia sunkiai sergancio klausimų kyla daugiau nei pačiam sergančiam.Mama mano nekelia jokių klausimų,o aš vis blaškausi,ieškau atsakymų,kurių nėra.Bet ačiū,kad sudeliojat mano galvoje taškus ant i.</p><p></p>
as irgi amzinai pilna galva klausimu... O va mama nieko,mazdaug ai 1st,gi ne pasaulio pabaiga + jau ten pasalinta ir ji daugiau galvos nesuka. Siandien turejo daryt limfmazgiu operacija,bet nukelta rytojau,nes gavo ekstriniu daug. Beeeet ir vel,pasake kad darys ryte,kad operacija pirmiau darys tuo 'lazeriu' ir jei matys kad nevyksta,tai tik tada pjaus,kad bus ilga operacija ir jei matys,kad jin jausis blogai,tai is operacines iskart parai i renimacija guldys. Ir ji nieko neklausinejo,o as jos kalusiu,tai kiek laiko ta operacija truks?kodel ji tokia sudetinga? o as dar ne LT ir nebusiu per ta operacija,tik tetis ir brolis su zmona bus,tai ryt isvis isprotesiu ziuredama i laikrodi,kad va dabar isveze,va dabar salina,bet o kiek salina tai nezinau... Taip man baisu ta nezinomybe ir kad i savo klausimus atsakymu neturiu!
kaip ir del to tikrinimosi,tarkim mama buvo tikrinta 2017m viso 6k (3 mini operacijos salinant polipus nuo gimdos) ir jokiu vezio pedsaku niekas nemate! gruodzio men paskutinis patikrinimas pries operacija irgi viskas ok,o va vasario 7d bamt jau 1st vezyes,nu ir kaip apsisaugoti? niekaip... nes po patikros gi jei viskas ok tai niekas ir neuola tikrinti kas menesi,o metuose karta,o va tada jau ir velu gali buti. Tai as kaip ir jus su iskilusiais klausimais ir be atsakymu i juos.