Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

va taip ir man 3 men  ir vel,o mamai kelinta chemija bus?Kelione gerai prasiblaskymui ir aplinkai pakeist,as pernai atrp chemiju buvau islekus.

Chemija antra.Rudaicio isvadose parašyta rekomenduojama antros eiles chemija.Ka reiškia antro eiles?kad antra tiesiog?kad tolimesnis gydymas tęsiamas?

Dar prieš du metus turejo spinduliavima,po kurio turi limfodema,apie limfodema ir jos gydyma apie mama  nesenai rašė delfyje,kankinanti liga.O po viso to šūdo dar rado kiausidziu vezy..nors tu kiausidziu nebuvo seniausiai...

Po chemijos kalba apie ta nauja vaista,bet jei BRCA geno nebus,tai jo neskirs?

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2018 03 20, 13:39)
<p>Lasu septinta chemo. Jau pykina nuo fiziologinio skyscio. verysad.gif</p>

4u.gif nezinau ar pades,bet draugei Izraelyje leidzia chemija,tai pagrindinis nurodymas nuo pykinimo pastoviai ka nors kramtyti-bulkute,dziuvesi,vaisiu,nesvarbu ka,bet ziaumoti...ir leidziant ,ir namie...padeda..
Atsakyti

Chemija antra.Rudaicio isvadose parašyta rekomenduojama antros eiles chemija.Ka reiškia antro eiles?kad antra tiesiog?kad tolimesnis gydymas tęsiamas?

Dar prieš du metus turejo spinduliavima,po kurio turi limfodema,apie limfodema ir jos gydyma apie mama  nesenai rašė delfyje,kankinanti liga.O po viso to šūdo dar rado kiausidziu vezy..nors tu kiausidziu nebuvo seniausiai...

Po chemijos kalba apie ta nauja vaista,bet jei BRCA geno nebus,tai jo neskirs?

antros eiles chemija tai tiesiog antras chemoterapijos etapas po atkrycio,vaistai gali buti tie patys,gali buti skirtingi,cia jau lemia po kiek laiko atkrito,BRCA genu mutacija ir tt.cia jau chemotarapeutas skiria.O spinduliavimas nuo ko buvo gimdos kaklelio?Man kazkaip ir gimdos vezys su kiausidem manau siejasi,nes as turejau gimdos kaklelio vezi 1 stadija 2004m,Bet ten konizacijos uzteko,ech buciau zinojusi....buciau viska issiemus .Del to naujo vaisto nelabai jei turimas omeny olaparibas tai nesidomejau stipriai,bet kiek supratau jis pristabdo recidyva kamtrumpiau ,kam ilgiau.kainuoja brangiai,bet uzsienio forumuose daug moteru vartoja.matyt ten jau kompensuoja.

Atsakyti

4u.gifnezinau ar pades,bet draugei Izraelyje leidzia chemija,tai pagrindinis nurodymas nuo pykinimo pastoviai ka nors kramtyti-bulkute,dziuvesi,vaisiu,nesvarbu ka,bet ziaumoti...ir leidziant ,ir namie...padeda..

valgymas padeda nuo burnos isopejimo leidziantis.su pykinimu tai vargiai .Nes ziaumojant gali viskas lauk iseit :)

Atsakyti

antros eiles chemija tai tiesiog antras chemoterapijos etapas po atkrycio,vaistai gali buti tie patys,gali buti skirtingi,cia jau lemia po kiek laiko atkrito,BRCA genu mutacija ir tt.cia jau chemotarapeutas skiria.O spinduliavimas nuo ko buvo gimdos kaklelio?Man kazkaip ir gimdos vezys su kiausidem manau siejasi,nes as turejau gimdos kaklelio vezi 1 stadija 2004m,Bet ten konizacijos uzteko,ech buciau zinojusi....buciau viska issiemus .Del to naujo vaisto nelabai jei turimas omeny olaparibas tai nesidomejau stipriai,bet kiek supratau jis pristabdo recidyva kamtrumpiau ,kam ilgiau.kainuoja brangiai,bet uzsienio forumuose daug moteru vartoja.matyt ten jau kompensuoja.

Vaistai bus tie patys.Tik gal kokteili sake svelniau maišys,nes neuropatija kankina,o cia gan greitai ir vel uzpils..O taip fainai jau plaukiukai ataugineja..vel nukris turbut?

Mamai prieš 20metu buvo 0stadija gimdos kaklelio..ispjove,ramiai gyvenom.Tada gimdos kuno nustate IIstad.operavo viska,spinduliavo.Po to spinduliavimo buvo blogiau nei po chemijos.Po 2metu mes pastebėjom, kad tinsta labiau,ir seip ji kažkokia prastai atrodanti buvo..tyrimai..bac III stad kiausidziu nu ir biopsiju visokiu galybe..jau dabar košė ir kune ir galvoj ir sirdy..

BRCA paskyrė pasidaryt.

O dabar klausimas iš mano puses.Man vis pamaudzia pilvo apačia,skundžiausi ginei,echo padare sako viskas svaru.Ir dar sako tau paranoja..hm..visur saukia tikrinkites bla bla,nueini tikrintis-paranoja.Kazkiek psichologijos yra,bet visgi,kaip uzbegt uz akiu dukroms?paveldimumas yra..Kokia schema pasiulytumet?i ka kreipti demesi?Ka jus savo dukrom rekomeduojat?ar pagauti anksciau nei III st neimanoma?

Atsakyti

Beje ta olapariba,gyd.Časas sake jau artimiausiu metu kompensuos Lietuvoje.Tik va jei nera to geno BRCA,tada nezinau..

Babyte,bet taip pagalvoji,jei 2004jums buvo gimdos kaklelio..kodel nešniojo visko?gimdyt jau neplanavot?Ar kokiu 40m viska šalint butu geras sprendimas? Eh..kad mes viska zinotumem🙁

Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2018 03 20, 18:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Babyte Bronislava" data-cid="72043063" data-time="1521553113"><div><p>va taip ir man 3 men  ir vel,o mamai kelinta chemija bus?Kelione gerai prasiblaskymui ir aplinkai pakeist,as pernai atrp chemiju buvau islekus.</p></div></blockquote><p>Chemija antra.Rudaicio isvadose parašyta rekomenduojama antros eiles chemija.Ka reiškia antro eiles?kad antra tiesiog?kad tolimesnis gydymas tęsiamas?</p><p>Dar prieš du metus turejo spinduliavima,po kurio turi limfodema,apie limfodema ir jos gydyma apie mama  nesenai rašė delfyje,kankinanti liga.O po viso to šūdo dar rado kiausidziu vezy..nors tu kiausidziu nebuvo seniausiai...</p><p>Po chemijos kalba apie ta nauja vaista,bet jei BRCA geno nebus,tai jo neskirs?</p>

Gal turit delfio nuorodą apie limfoedemą ? Bijau kad ir man bus... kaip ją gydot? Limfodrenažiniais masažais?
Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2018 03 20, 17:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gyvensim" data-cid="72043203" data-time="1521559479"><div><p>vartotojo įkelta nuotraukanezinau ar pades,bet draugei Izraelyje leidzia chemija,tai pagrindinis nurodymas nuo pykinimo pastoviai ka nors kramtyti-bulkute,dziuvesi,vaisiu,nesvarbu ka,bet ziaumoti...ir leidziant ,ir namie...padeda..</p></div></blockquote><p>valgymas padeda nuo burnos isopejimo leidziantis.su pykinimu tai vargiai .Nes ziaumojant gali viskas lauk iseit smile.gif</p>

Sakau tik pagal drauges patirti.praeita 4 A/C leidziama 8a is 12 taksanu.Jai padeda,kaip kitiems pasakyt negaliu.
Atsakyti

Gal turit delfio nuorodą apie limfoedemą ? Bijau kad ir man bus... kaip ją gydot? Limfodrenažiniais masažais?

Delfi jau reikia ieškoti,bet paguglinus radau ir kitus dienrašcius (mes net nežinojom).Straipsnis niekinis..frazes skambios ir melagingos,zurnaliatams viskas pofik,parase kad iveike veži,nu jiems by tik pašukaut,mama kai paskaite straipsni,sako kažkaip be ryšio jaučiuos..žodziu.Limfodemos gydym kazkiek aprašo ir jai net skambino žmones i tel konsultuotis.Limfodrenazas netinka sake..Bet jums dar nera,gal ir nebus,gal bus lengviau?!

http://r.search.yaho...hjWH3l9KtUyXLg-

Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2018 03 20, 20:23)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Naira" data-cid="72043258" data-time="1521562737">Gal turit delfio nuorodą apie limfoedemą ? Bijau kad ir man bus... kaip ją gydot? Limfodrenažiniais masažais?</blockquote>
Delfi jau reikia ieškoti,bet paguglinus radau ir kitus dienrašcius (mes net nežinojom).Straipsnis niekinis..frazes skambios ir melagingos,zurnaliatams viskas pofik,parase kad iveike veži,nu jiems by tik pašukaut,mama kai paskaite straipsni,sako kažkaip be ryšio jaučiuos..žodziu.Limfodemos gydym kazkiek aprašo ir jai net skambino žmones i tel konsultuotis.Limfodrenazas netinka sake..Bet jums dar nera,gal ir nebus,gal bus lengviau?!
<p></p><p> <a data-ipb='nomediaparse' href='http://r.search.yahoo.com/_ylt=A0geKVVGP7FavUoAYsREDN04;_ylu=X3oDMTByODJtaWUzBHNlYwNzcgRwb3MDMwRjb2xvA2JmMQR2dGlkAw--/RV=2/RE=1521594310/RO=10/RU=http%3A%2F%2Fkauno.diena.lt%2Fraktazodziai%2Faudrone-drongiene/RK=2/RS=mGlXIFt20y6fahjWH3l9KtUyXLg-'>http://r.search.yahoo.com/_ylt=A0geKVVGP7FavUoAYsREDN04;_ylu=X3oDMTByODJtaWUzBHNlYwNzcgRwb3MDMwRjb2xvA2JmMQR2dGlkAw--/RV=2/RE=1521594310/RO=10/RU=http%3a%2f%2fkauno.diena.lt%2fraktazodziai%2faudrone-drongiene/RK=2/RS=mGlXIFt20y6fahjWH3l9KtUyXLg-</a></p>

Neatidaro man nuorodos
Atsakyti

Nu reiskias nemoku ikelti🤔Tada iveskit i googla tiesiog Audrone Drongiene limfodema ir ismes straipsnius.

Atsakyti

Babyte,bet taip pagalvoji,jei 2004jums buvo gimdos kaklelio..kodel nešniojo visko?gimdyt jau neplanavot?Ar kokiu 40m viska šalint butu geras sprendimas? Eh..kad mes viska zinotumem🙁

tu zinai kas yra kiausidziu pasalinimas?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 20 kovo 2018 - 21:02