antros eiles chemija tai tiesiog antras chemoterapijos etapas po atkrycio,vaistai gali buti tie patys,gali buti skirtingi,cia jau lemia po kiek laiko atkrito,BRCA genu mutacija ir tt.cia jau chemotarapeutas skiria.O spinduliavimas nuo ko buvo gimdos kaklelio?Man kazkaip ir gimdos vezys su kiausidem manau siejasi,nes as turejau gimdos kaklelio vezi 1 stadija 2004m,Bet ten konizacijos uzteko,ech buciau zinojusi....buciau viska issiemus .Del to naujo vaisto nelabai jei turimas omeny olaparibas tai nesidomejau stipriai,bet kiek supratau jis pristabdo recidyva kamtrumpiau ,kam ilgiau.kainuoja brangiai,bet uzsienio forumuose daug moteru vartoja.matyt ten jau kompensuoja.
Vaistai bus tie patys.Tik gal kokteili sake svelniau maišys,nes neuropatija kankina,o cia gan greitai ir vel uzpils..O taip fainai jau plaukiukai ataugineja..vel nukris turbut?
Mamai prieš 20metu buvo 0stadija gimdos kaklelio..ispjove,ramiai gyvenom.Tada gimdos kuno nustate IIstad.operavo viska,spinduliavo.Po to spinduliavimo buvo blogiau nei po chemijos.Po 2metu mes pastebėjom, kad tinsta labiau,ir seip ji kažkokia prastai atrodanti buvo..tyrimai..bac III stad kiausidziu nu ir biopsiju visokiu galybe..jau dabar košė ir kune ir galvoj ir sirdy..
BRCA paskyrė pasidaryt.
O dabar klausimas iš mano puses.Man vis pamaudzia pilvo apačia,skundžiausi ginei,echo padare sako viskas svaru.Ir dar sako tau paranoja..hm..visur saukia tikrinkites bla bla,nueini tikrintis-paranoja.Kazkiek psichologijos yra,bet visgi,kaip uzbegt uz akiu dukroms?paveldimumas yra..Kokia schema pasiulytumet?i ka kreipti demesi?Ka jus savo dukrom rekomeduojat?ar pagauti anksciau nei III st neimanoma?