Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Lasu septinta chemo. Jau pykina nuo fiziologinio skyscio. :(

Atsakyti

Lasu septinta chemo. Jau pykina nuo fiziologinio skyscio. :(

Kito kelio nera :console: o is kur imti tiek jegu ir pati nezinau..

Mamai kiausidziu oficialiai irasyta..

Blem blem apie biulioteni net nepagalvojau..bet tai ka jei zmogus turi metus nedarbinguma jis ne is vietos?tokiems ligoniams reikia poilsio nuo visko..tai ka daryt..

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2018 03 20, 13:39)
<p>Lasu septinta chemo. Jau pykina nuo fiziologinio skyscio. verysad.gif</p>

Gituks, laikykis console.gif
Papildyta:
QUOTE(Paslaptingoji @ 2018 03 20, 13:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gituks" data-cid="72042866" data-time="1521545969"><div><p>Lasu septinta chemo. Jau pykina nuo fiziologinio skyscio. verysad.gif</p></div></blockquote><p>Kito kelio nera console.gif o is kur imti tiek jegu ir pati nezinau..</p><p>Mamai kiausidziu oficialiai irasyta..</p><p>Blem blem apie biulioteni net nepagalvojau..bet tai ka jei zmogus turi metus nedarbinguma jis ne is vietos?tokiems ligoniams reikia poilsio nuo visko..tai ka daryt..</p>

Gal pabandykit savaitgalinę kelionę? Pvz į pajūrį, kad mintis prapūstų 4u.gif
Atsakyti

Gituks, laikykis console.gif
Papildyta:
Gal pabandykit savaitgalinę kelionę? Pvz į pajūrį, kad mintis prapūstų 4u.gif

Kad mes ta pajuri po ranka turim :) Mama mano labai aktyvi,ir taip visa vasara Nidoj praleis.Noriu kazko ypatingesnio..salos kokios...musu keliones dviese..bet sunkoka delioti nezinant kaip ta sveikata.Bet va bendradarbe sako i siltus krastus ne,juk siluma vezi augina :hmm:  kliedesiai?Labiau bijau del savijautos,nelabai jus turbut noretumet karstame klimate buti?turistinis irgi nekazka..zodziu svajone ir realybe prasilenkia.

Atsakyti

Sveikos, ar periodinei patikrai (ilgalaikei priežiūrai) NVI reikalingas koks nors siuntimas iš šeimos gyd.?

Praeitais metais (po nauju) seimos gyd. israse siuntima ilgalaikiui gydymui artai stebejimui :hmm:  siais metais nebereikejo.

Atsakyti
Tai galit aplankyti Druskininkus 4u.gif
Arab į kokią Rygą, Taliną pavažiuoti, netoli, o ir įdomu visai smile.gif

Dėl šiltų kraštų nežinau, daug skirtingų patarimų yra.
Atsakyti

Ačiu CoCoNut, Ryga visai idomus variantas,va jeigu mama sakys kad karsciui ne,tada reiks mastyt i kita puse..Turbut nedarysiu jokiu siurprizu,tarsimes kartu..

Jauciu nenores ji per daug silumos..ta limfodema šudina,vargina.

Atsakyti

Vadovaujantis logika, kad šilti kraštai vėžį augina - visi šiltų kraštų gyventojai sirgtų vėžiu.

Mano mamos netrukus jubiliejus, nusprendžiau padovanoti stovyklą Kretoje dviese - Kalnai ir jūra, bus nauda ir man, šiek tiek atitrūksiu nuo realybės, ir pramoga mamai, tuo pačiu laikas pabūti kartu.

Atsakyti

Na mano nuomone silti krastai netinka del karscio, kabangi salinti linfmazgiai, tai g ali sukelti limfodema  :hmm:

Atsakyti
Mes su mama liepos men. i Bulgarija savaitei vyksime smile.gif
bet va geguze pas mus i Danija turejo atvykti i anuko 5m gimtadieni,o bus biliotenyje,tai ir fsio,kelione 'nuplaukia'. Tai laaaaaaabai tikiuosi,kad ryt ta limfmazgiu operacija bus sekminga ir juose nieko neras (tik sake labai ilgai truks,nes smulkioji operacija) ir i ta Bulgarija jau tikrai isvyksime be jokiu bilioteniu ir jokiu ligu,kad uzmirsti sita visa laikotarpi.
Papildyta:
QUOTE(gituks @ 2018 03 20, 12:39)
<p>Lasu septinta chemo. Jau pykina nuo fiziologinio skyscio. verysad.gif</p>

stiprybes console.gif
Atsakyti

Turint nedarbinguma negalima skristi, suseka sodra :oh:

Gituks :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriga: 20 kovo 2018 - 15:33

Labas visoms :4u:  Noriu palinketi jums jegu,tikejimo,ramybes mintyse,šilumos širdyse.Apkabinu...vis pagalvoju kaip jūs...

Mano mama praejus chemijos ciklui,ramiai (na salyginai,jei neskaitysim limfodemos ir skausmo kojose)pabuvo du menesius..ir ka vel viskas is naujo,ratas sukasi..rado darini pazasty.. Vel chemija...buvom pas Rudaiti..atmete operacija ta hipec,sake netikslinga..

Taip ir vaziuojam visai nelinksmais kalneliais..kylam leidziames ir vel ir vel...

Galvoju apie kelione mamai..bet vis susimastau..karstis netinkamas turbut?na silti krastai..?labai sunku nuspresti kas jai tiktu,ko noretu,norejau siurpriza..bet kazi ar gera mintis :hm:

va taip ir man 3 men  ir vel,o mamai kelinta chemija bus?Kelione gerai prasiblaskymui ir aplinkai pakeist,as pernai atrp chemiju buvau islekus.

Atsakyti