Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

na va ir atsakymas 

44 x 27mm  darinys dubenyje ir kruva padidejusiu limfmazgiu.Buna ir blogiau ar ne :)

Atsakyti
B.Bronislava, neturiu zodziu net. Ar gali taip buti. cia naujai atsirades toks darinys per tris menesius ir dar limfmazgiai? ir taip po chemoterapijos?? kada suzinosit koks gydymas dabar jusu lauks?
Labai liudnai man susiskaite jusu kompiuterinis atsakymas tai klausimais apiberiau. Nepykit.
Atsakyti

Leksim pirmadieni pas gydytoja.Zidinys lokalus,galimas daiktas operuos.Chemijos turbut irgi bus.

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2018 03 17, 20:04)
<p>na va ir atsakymas </p><p></p><p>44 x 27mm  darinys dubenyje ir kruva padidejusiu limfmazgiu.Buna ir blogiau ar ne smile.gif</p>

Na ką gi labai gaila, kad neleidžia "atostogaut",vėl į ligoninę kaip į darbą.Tikėjau , kad jums bus viskas gerai.
Kitą savaitę aš irgi tikiuosi tokio ar panašaus atsakymo, nes jaučiuosi prastokai, kažkur skausnoja pastoviai,markeris didėja po truputį, ginekologas kažką užčiuopė.Kaip turbūt jūs buvot sakę- " baimės pilnos kelnės".
Stiprybės jums tolesniame gydyme.Jūs juk stipri,nepasiduosit!
Atsakyti

kiek pakilo markeris?man dar kazkoks skausmas pilvo apcioj yra.matyt del to grybo priaugusio...

Atsakyti

Svarbu kad neuztemptu su operacijos data kaip man :(

Atsakyti

kiek supratu jei bus operacija, tai cia nera kazkokia problemine vieta ,gal nereikes pilvo chirurgijos asu :)spausiu,kad nedelstu.

nesuprantu as tik tos antros eiles chemijos....kaip greit markeris krito,taip greit ir recidyvas....na siaip labai stipru stresa apturejau ,po to viskas ir prasidejo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 18 kovo 2018 - 19:09

Neseniai susipazinau su moterimi, kuri du kartus turejo remisija ir abu kartai po tris menesius. Sudina musu liga Babyte.

Atsakyti

O tas darinys dubenyje tai ant ko? Ant pilvapleves?

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2018 03 17, 18:04)
<p>na va ir atsakymas </p><p></p><p>44 x 27mm  darinys dubenyje ir kruva padidejusiu limfmazgiu.Buna ir blogiau ar ne smile.gif</p>

oh... palinkesiu greitesnes operacijos datos,o visa gydimo seka bus aiski jau rytoj 4u.gif
Atsakyti

O tas darinys dubenyje tai ant ko? Ant pilvapleves?

ant kilpines zarnos pasaito

Atsakyti

oh... palinkesiu greitesnes operacijos datos,o visa gydimo seka bus aiski jau rytoj 4u.gif

optimiste!kad tavo balsas Dievui i ausi!Dar gal konsilumas bus bla bla bla....o dar Gydytoja "pagaut" reikia.

Atsakyti