Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Naira, limfmazgių yra labai daug, jų tik dalį pašalina.

Vakar vakare vyras kojas braukiamais judesiais į viršų su frotiniu rankšluosčiu pamasažavo. Reikės kas vakarą kursą atlikti, stebėsiu, kaip seksis. Pirmadienį eisiu pas šeimos gyd. dar pasitarti. Ginekologė negali patarti daugiau nei - "stebėkite".

Šiaip daugiau rekomenduojamas aktyvumas nei gulėjimas lovoje, nes taip suaktyvinama kraujotaka.

Į NVI kol kas kreiptis nesinori, nes sugalvos dar punktuoti iškart. Tinimas kol kas nedidelis, bet jautrus, labai atidžiai stebiu.

Kadangi pas mane pašalinta dalis limfmazgių, o paskui dar taikytas spindulinis gydymas, limfodemijos rizika padidėja 50%, tai nuolatinėje baimėje.

Atsakyti
Mano gydymas buvo analogiskas,gakta tinsta kokie 3 metai.NVI gine tare "tinti gali" ir tuo viskas baigesi is ju puses. Sunkiau vasara,kai karsta.
Antakalnyje prie Silo tilto yra limfoedemos centras,buvo mintis ten kreiptis,bet kadangi labai gyvent tas tinimas nemaiso, tai taip ir liko. Sveikatos ir istvermes jums:-)
Atsakyti
Na va, visom reiškia panašiai... aš tai su siaubu laukiu vasaros... nemėgstu karščių...

Papildyta:
QUOTE(Gyvensim @ 2018 02 21, 14:41)
Mano gydymas buvo analogiskas,gakta tinsta kokie 3 metai.NVI gine tare "tinti gali" ir tuo viskas baigesi is ju puses. Sunkiau vasara,kai karsta.
Antakalnyje prie Silo tilto yra limfoedemos centras,buvo mintis ten kreiptis,bet kadangi labai gyvent tas tinimas nemaiso, tai taip ir liko. Sveikatos ir istvermes jums:-)

Gyvensim, priminkit, jūs irgi operuota?
O kaip karščio bangos nepila nuo gydymo? Aš vis laukiu kada praeis, bet jau kyla minčių, kad taip ir liks...
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2018 02 21, 16:06)
Na va, visom reiškia panašiai... aš tai su siaubu laukiu vasaros... nemėgstu karščių...
Papildyta:

Gyvensim, priminkit, jūs irgi operuota?
O kaip karščio bangos nepila nuo gydymo? Aš vis laukiu kada praeis, bet jau kyla minčių, kad taip ir liks...

4u.gif taip,pasalinta viskas,plius svytinimas. Gimdos kuno v... karscio bangos buvo,kaip ir visoms.6m po gydymo,jau lengviau daug:-):-):-) Geriau menopace,man padejo,bet nvi gavau velniu,mums sis papildas netinka, yra kitu,mazinanciu sias problemas:-) vasara daug kam sunku,karstis,prakaitavimas,tinimai...bet gi gyva ir be recidyvo,o visa kita tik smulkmenos:-):-) beje,kirksnys jautrios ir paskauda abi lig siol. Gal taip ir turi buti,priezasciu sito ieskojau,bet neradau.
Atsakyti
QUOTE(Gyvensim @ 2018 02 21, 17:38)
4u.gif taip,pasalinta viskas,plius svytinimas. Gimdos kuno v... karscio bangos buvo,kaip ir visoms.6m po gydymo,jau lengviau daug:-):-):-) Geriau menopace,man padejo,bet nvi gavau velniu,mums sis papildas netinka, yra kitu,mazinanciu sias problemas:-) vasara daug kam sunku,karstis,prakaitavimas,tinimai...bet gi gyva ir be recidyvo,o visa kita tik smulkmenos:-):-) beje,kirksnys jautrios ir paskauda abi lig siol. Gal taip ir turi buti,priezasciu sito ieskojau,bet neradau.

Ačiū už info 4u.gif
Šaunu kad gyva ir be recidyvo smile.gif

Gal gi ir man kirkšny nieko neras... pastoviai ten kažką jaučiu. Ypač pavaikščiojus daugiau.
Aš dar ir chemiją ir brachiterapiją gavau..
Ir jau po gydymo pusę metų praėjo. Bangos nepraeina. Bet gal jau apmažėjo kažkiek. Dėl jų nieko nenaudojau, dar lauksiu. Gal praeis.
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2018 02 21, 16:47)
Ačiū už info  4u.gif
Šaunu kad gyva ir be recidyvo smile.gif

Gal gi ir man kirkšny nieko neras... pastoviai ten kažką jaučiu. Ypač pavaikščiojus daugiau.
Aš dar ir chemiją ir brachiterapiją gavau..
Ir jau po gydymo pusę metų praėjo. Bangos nepraeina. Bet gal jau apmažėjo kažkiek. Dėl jų nieko nenaudojau, dar lauksiu. Gal praeis.

Del palengvinimo reiktu per apziura gines paklaust.tikrai yra zoliniu preparatu,kuriuos mums vartoti galima:-)
Atsakyti
Dekoju merginos uz trumpus atsakymus del RM10. Jus teisios, reiktu atsiklaust daktares. netgi supratau tarp eiluciu kad vis tik nereiktu dabar vartot.
Dar pasiguosiu, kad man labai sunku sugalvoti ka gaminti valgyti tokiam ligoniui. Labai stengiuosi, pavargau jau, isseko fantazija. Nusipirkau ir knygu apie priesvezine mityba, toje knygoje kai kuriu receptu tiesiog nesuprantu, nes ten ir kepta kai kas, kai kuriu patiekalu sudetyje cukrus, miltai. Negaminu nieko su tokiais produktais. Pas mane sriubos, troskinta zuvis folgoje, kartais namine malta vistiena, troskintos darzoves, ivairios salotos su kanapiu aliejum. Dar kartais keptas vienas kiausinis karta per savaite, nes vyras labai nori. Butu malonu jei padetumet man ir mitybos klausimu. Gal jusu kulinariniai sugebejimai labiau islavinti.Arba gal ne taip grieztai ziurit i mityba.
Atsakyti
QUOTE(Gyvensim @ 2018 02 21, 19:22)
Del palengvinimo reiktu per apziura gines paklaust.tikrai yra zoliniu preparatu,kuriuos mums vartoti galima:-)

O klausykit , kaip su atsigavimu po gydymo? Per kiek laiko silpnumas praeina? Nu aš ištisai pavargus, miegot noriu... jei turėčiau galimybę parom miegočiau...
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2018 02 21, 21:11)
O klausykit , kaip su atsigavimu po gydymo? Per kiek laiko silpnumas praeina? Nu aš ištisai pavargus, miegot noriu... jei turėčiau galimybę parom miegočiau...

Daug ir nuo psichologines busenos priklauso...man lengviau pasidare po mazdaug metu.problema dar ta,kad pradzioj dauguma musu i kiekviena dilgtelejima labai reaguojam ir matom baisiausia varianta,o tai irgi jegu neprideda.. bet viskas praeina:-):-):-)
Atsakyti

Naira, limfmazgių yra labai daug, jų tik dalį pašalina.

Vakar vakare vyras kojas braukiamais judesiais į viršų su frotiniu rankšluosčiu pamasažavo. Reikės kas vakarą kursą atlikti, stebėsiu, kaip seksis. Pirmadienį eisiu pas šeimos gyd. dar pasitarti. Ginekologė negali patarti daugiau nei - "stebėkite".

Šiaip daugiau rekomenduojamas aktyvumas nei gulėjimas lovoje, nes taip suaktyvinama kraujotaka.

Į NVI kol kas kreiptis nesinori, nes sugalvos dar punktuoti iškart. Tinimas kol kas nedidelis, bet jautrus, labai atidžiai stebiu.

Kadangi pas mane pašalinta dalis limfmazgių, o paskui dar taikytas spindulinis gydymas, limfodemijos rizika padidėja 50%, tai nuolatinėje baimėje.

Buvo limfoedema kojoje, griežtai uždraudė bet kokį masažą. Bet čia gal jau esant tokiai būklei, o profilaktiškai glima. Reiktų labiau pasidomėti. Dvi savaitės stacionaro, krešumą mažinantys vaistai ir gulimas režimas pakelta koja. Bet koja buvo ryškiai sustorėjusi, karšta. Vėliau ir limfocista kirkšnyje atsirado. Iš pradžių stebėjo, bet, kadangi greitai didėjo - punktavo. Nėra taip baisiai skausminga procedūra. Bet tavo atveju gal ne limfocista, jei echoskopas nerodė?

Atsakyti

Savaitgalį pirmąkart išbandžiau kalnų slidinėjimą Snow arenoje :) Labai patiko. Dar viena nauja patirtis.

Vadovaujuosi gydytojas rekomendacija - nukreipti mintis į naujas veiklas :)

Atsakyti

Sveikos, įmesiu ir čia. Suvedžiau visus man žinomus papildus. Jei ką praleidau, tai arba mano cheminės smegenys pamiršo, arba nežinau. Papildykit jei ko svarbaus trūksta, bendram labui :)

http://kaipdangus.bl...mo-didysis.html

Atsakyti