Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

laba.norejau paklaust,ar po3/ chemoterapijos silpmumas,pykinnimas stipreja? po dvieju jau neturime plauku.ar visoms taip greit slinko?o skirtos 6 chemoterapijos

Kiekviena chemo skirtingai pernesiau. Kai gavau pirmos eiles chemo blogiausia buvo po pirmos ir penktos. Plaukus nusiskutau pries antra, nes atsibodo kuokstus nuiminet. Dabar po 7 men remisijos gaunant antros eiles chemo blogiausia buvo po ketvirtos. Plaukai nenuslinko, bet isretejo.

Stiprybes, apkabinu.

Atsakyti
Dar noriu paklaust, kurios darėsi magnetinį rezonansą NVI, ten būna gyvos eilės, ar kurią valandą parašyta, tą ir priima? Ir kiek laiko trunka tyrimas gal žinot?Labai reikia laiką planuotis....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 18 vasario 2018 - 09:40
QUOTE(Naira @ 2018 02 18, 09:39)
Dar noriu paklaust, kurios darėsi magnetinį rezonansą NVI, ten būna gyvos eilės, ar kurią valandą parašyta, tą ir priima? Ir kiek laiko trunka tyrimas gal žinot?Labai reikia laiką planuotis....

NVI ir valdiskam ir privaciam priima pagal laika daug maz. Apie valanda kazkur....man dare peties Druskininkuose, tai is pradziu dare be kontrasto, tada kol suleido kontrasta ir vel dare, tai virs valandos ten pragulejau.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2018 02 18, 12:49)
NVI ir valdiskam ir privaciam priima pagal laika daug maz. Apie valanda kazkur....man dare peties Druskininkuose, tai is pradziu dare be kontrasto, tada kol suleido kontrasta ir vel dare, tai virs valandos ten pragulejau.

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Pasidalinkit prasau patirtimi. Pasakykit ar chemoterapijos metu galima vartoti papilda imunitetui RM10. Chemija vyrui sulasina dienos stacionare ir namuose taip pat kiekviena diena geria chemijai israsytas tabletes. Ar gaunant tokia kasdienine chemija ir vartojant RM10 papilda nesugadinsim chemijos gydymo poveikio?
Atsakyti

Klauskit gydytojo. Šiaip kai aš gydžiausi, jokios alternatyvios medicinos nesiūlė naudoti, kol vyksta gydymas. 

Atsakyti
QUOTE(Irish @ 2018 02 20, 08:55)
Pasidalinkit prasau patirtimi. Pasakykit ar chemoterapijos metu galima vartoti papilda imunitetui RM10. Chemija vyrui sulasina dienos stacionare ir namuose taip pat kiekviena diena geria chemijai israsytas tabletes. Ar gaunant tokia kasdienine chemija ir vartojant RM10 papilda nesugadinsim chemijos gydymo poveikio?

Ruolia sake vartoti po viso tradicinio gydymo.
Atsakyti

Man Ruolia pazymejo ko negalima -mano ilgam sarase,regis tik Lidoniumo.Geriau pasitart su gydytojais,kad nepripjaut grybo.

Atsakyti

Dėšinėje pusėje patino gakta (3 dienos), jautri kirkšnis, panašu į limfos sankaupas. Kaip palengvinti simptomus?

Išpjauta 16 limfmazgių. Pakeltos kojos nepadeda, lengvas masažas irgi. Prieš 6 dienas atlikta dubens ir pilvo organų echo nieko blogo nerodo.

Atsakyti

Burbule nežinau kaip jums :hmm:  bet mums sakė jeigu ištins ranka, tai važiuot tiesiai į NVI, gal pasiskambinkit pasitarti  :4u: 

Atsakyti

merginos padekit  niekaip nesuprantu kaip parasyti  atsakymą po klausimo.Rasosi visai atskiroje eiluteje.Nezinau ar cia aiskiai suformulavau klausimą. :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondiske: 20 vasario 2018 - 20:55
QUOTE(+Burbulė+ @ 2018 02 20, 15:00)
<p>Dėšinėje pusėje patino gakta (3 dienos), jautri kirkšnis, panašu į limfos sankaupas. Kaip palengvinti simptomus?
</p><p>Išpjauta 16 limfmazgių. Pakeltos kojos nepadeda, lengvas masažas irgi. Prieš 6 dienas atlikta dubens ir pilvo organų echo nieko blogo nerodo.
</p>

Aš tai kuo daugiau guliu, kuo mažiau vaikštau, tuo man geriau kirkšny. Ir lyg patinimas pamažėja. Nors kol kas pas mane gal tik vos patinę. Ir patinsta daugiau pavaikščiojus.
Tai vat ir vis nežinau ar gulėt daugiau ar per jėgą judėt, vaikščiot. Nenoriu apkerpėt...
Pasidalinkit info, jei kur nors ką sužinosit.
Man gydytioa sakė kad jei viskas gerai po magnetinio ir kt, tada į limfodrenažinius masažus siųs.
Nes gal pas mane ten limfmazgiai padidėję verysad.gif tada jau negalima turbūt tų masažų. nors aš galvojau, kad man juos visus išėmė... tai kiek jų ten yra? Man lyg 28 išėmė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 20 vasario 2018 - 22:51