Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Faustina2000 @ 2017 01 16, 15:32)
Jus  uzsienio straipsnius skaitote ?  ax.gif

taip,skaičiau
Atsakyti

Mane nervuoja, kai klausineja kaip mama. Mama, kai jos klausia irgi nervuoja.  Nenorim, kad listu ir klausinetu.

Atsakyti
Mano mama kai susirgo irgi atsirado tokių žmonių,kurie nuo jos nusisuko,nustojo bendrauti,skambinti.Mama nenori,kad jos bijotų ir vengtų,nori,kad bendrautų kaip visada,kad paklaustų kaip laikaisi.O ir man patinka kai klausia kaip sekasi tavo mamai,kaip jos sveikata.Kada niekas nieko neklausia,tai tarsi apsimeta,kad nieko neatsitiko,tarsi nieko ir nenori žinot,tada kvepia tokiu šaltu abejingumu...O kai per motinos dieną buvo suvažiavę giminės į sodybą aplankyt močiutės kapo,man pusseserė nuoširdžiai pasakė-"bijojau susitikt tavo mamą" blink.gif unsure.gif
Va kaip visiems skirtingai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 17 sausio 2017 - 14:22
QUOTE(SVETA K. @ 2017 01 17, 01:18)
gituks ,ne neutrofilus leidzia,o kad pakelti ju kieki    mirksiukas.gif  "Neupogen(ir kiti panasus vaistai)  yra baltųjų kraujo ląstelių augimo faktorius"

O kokie buna kraujo rodikliai kai vaistus leidziates? Mano leukocitai iki 2.5,oneutrofilai apie 0.4-0.7 buna. Kalbejom kazkada su seimos gyd. Del to augimo faktoriaustai ji kategoriskai pries juos.
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2017 01 17, 15:14)
O kokie buna kraujo rodikliai kai vaistus leidziates? Mano leukocitai iki 2.5,oneutrofilai apie 0.4-0.7 buna. Kalbejom kazkada su seimos gyd. Del to augimo faktoriaustai ji kategoriskai pries juos.

Na anksciau laukdavau 10 dienu darydavaus tyrimus ir budavo mazdaug leukocitu 2.3 neutrofilu 0,3, tada leisdavaus kai nuvaziuodavau chem leukocitu budavo 2.8 neutrofilu retai iki 1 pakildavo, tai paskutinius kartus susileidau po 3 dienu net nematavus, nes is patirties jau jutau kad nekazkas. Jei ne tie skatinantys tai kraujas niekaip negaletu atsistatyti, bent mano atveju. O visi vaistai turi salutiniu poveikiu, tiesiog negalvoju apie juos.
Papildyta:
Nes mano organizmui iki normos turbut neuztektu ir 6 savaiciu-tada atidetu chemija ir panasiai. nenorejau laukti, norejau zudyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2017 01 17, 14:46)
Mano mama kai susirgo irgi atsirado tokių žmonių,kurie nuo jos nusisuko,nustojo bendrauti,skambinti.Mama nenori,kad jos bijotų ir vengtų,nori,kad bendrautų kaip visada,kad paklaustų kaip laikaisi.O ir man patinka kai klausia kaip sekasi tavo mamai,kaip jos sveikata.Kada niekas nieko neklausia,tai tarsi apsimeta,kad nieko neatsitiko,tarsi nieko ir nenori žinot,tada kvepia tokiu šaltu abejingumu...O kai per motinos dieną buvo suvažiavę giminės į sodybą aplankyt močiutės kapo,man pusseserė nuoširdžiai pasakė-"bijojau susitikt tavo mamą"  blink.gif unsure.gif
Va kaip visiems skirtingai...

mano artimieji - giminės, jie skambina ir labai dažnai ir klausia. Man tai patinka. Reiškia, kad mes esam jiems svarbūs, jų gyvenimo dalis.

Bet daug abejingų yra, ypač darbe.

P.S. Pavargau nuo savo darbo kolektyvo.
Atsakyti

Bet sitai manau ne seimos gydytoja turetu tirti ir pasakyt kaip juos atstatyti. Ar as klystu? 

Nes pvz mano mama kraujo tyrimus daros tik su seimos gydytojos siuntimu, o visa kita reguliuoja chemijos gydytoja.

Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 01 17, 17:01)
<p>Bet sitai manau ne seimos gydytoja turetu tirti ir pasakyt kaip juos atstatyti. Ar as klystu? </p>
<p>Nes pvz mano mama kraujo tyrimus daros tik su seimos gydytojos siuntimu, o visa kita reguliuoja chemijos gydytoja.</p>

Pries kiekviena chemija ir spindulius gi visad daro kraujo tyrima. Ir jei kraujas labai blogas ir neatsistates, skiria leidziamus i pilva vaistus, kad suaktyvintu kraujo gamyba ir zinoma atideda procedura vienai dienai. Kita diena padarius tyrima kraujas buna jau beveik normos ribose ir chemija ar spindulius gauni. Per visa gydyma - chmija ir spindulius, toki vaista esu gavus tik viena karta.
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2017 01 17, 18:01)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kramtuskee1" data-cid="71367908" data-time="1484655289"> O kokie buna kraujo rodikliai kai vaistus leidziates? Mano leukocitai iki 2.5,oneutrofilai apie 0.4-0.7 buna. Kalbejom kazkada su seimos gyd. Del to augimo faktoriaustai ji kategoriskai pries juos.</blockquote>
<p>Bet sitai manau ne seimos gydytoja turetu tirti ir pasakyt kaip juos atstatyti. Ar as klystu? </p>
<p>Nes pvz mano mama kraujo tyrimus daros tik su seimos gydytojos siuntimu, o visa kita reguliuoja chemijos gydytoja.</p>

Taip jus teisi viska reguliuoja gydytoja. Man joks gydymas netaikomas, tik siaip pasidomejau, nes kai reikejo atlikt 6val.trunkancia operacija, chirurgai norejo, kad susileisciau, o seimos gydytoja putojosi, kad nesamone.
Atsakyti

Pries kiekviena chemija ir spindulius gi visad daro kraujo tyrima. Ir jei kraujas labai blogas ir neatsistates, skiria leidziamus i pilva vaistus, kad suaktyvintu kraujo gamyba ir zinoma atideda procedura vienai dienai. Kita diena padarius tyrima kraujas buna jau beveik normos ribose ir chemija ar spindulius gauni. Per visa gydyma - chmija ir spindulius, toki vaista esu gavus tik viena karta.

Žinau, kad reik daryt kraujo tyrimus, juk mano mama jau daug metu gauna chemija :)

Atsakyti

Taip jus teisi viska reguliuoja gydytoja. Man joks gydymas netaikomas, tik siaip pasidomejau, nes kai reikejo atlikt 6val.trunkancia operacija, chirurgai norejo, kad susileisciau, o seimos gydytoja putojosi, kad nesamone.

Zinokit musu seimos gydytoja irgi pries tokius vaistus.

Atsakyti
Sveikatos visoms ir daug begalinės stiprybės ilgam ir sunkiam sveikimo kelyje.

Turim likučių fraxiparino, gal yra kam reikalingi šie vaistai, tiesa galiojimas neilgas jų likęs 1-2 mėn, bet gal kam pravers.
Atsakyti