QUOTE(Faustina2000 @ 2017 01 16, 15:32)
Jus uzsienio straipsnius skaitote ?
taip,skaičiau
O kokie buna kraujo rodikliai kai vaistus leidziates? Mano leukocitai iki 2.5,oneutrofilai apie 0.4-0.7 buna. Kalbejom kazkada su seimos gyd. Del to augimo faktoriaustai ji kategoriskai pries juos.
Bet sitai manau ne seimos gydytoja turetu tirti ir pasakyt kaip juos atstatyti. Ar as klystu?
Nes pvz mano mama kraujo tyrimus daros tik su seimos gydytojos siuntimu, o visa kita reguliuoja chemijos gydytoja.
Pries kiekviena chemija ir spindulius gi visad daro kraujo tyrima. Ir jei kraujas labai blogas ir neatsistates, skiria leidziamus i pilva vaistus, kad suaktyvintu kraujo gamyba ir zinoma atideda procedura vienai dienai. Kita diena padarius tyrima kraujas buna jau beveik normos ribose ir chemija ar spindulius gauni. Per visa gydyma - chmija ir spindulius, toki vaista esu gavus tik viena karta.
Žinau, kad reik daryt kraujo tyrimus, juk mano mama jau daug metu gauna chemija
Taip jus teisi viska reguliuoja gydytoja. Man joks gydymas netaikomas, tik siaip pasidomejau, nes kai reikejo atlikt 6val.trunkancia operacija, chirurgai norejo, kad susileisciau, o seimos gydytoja putojosi, kad nesamone.
Zinokit musu seimos gydytoja irgi pries tokius vaistus.