Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(ingriga @ 2018 02 15, 11:09)
<p>Labas rytas</p>
<p>Nairai kėliau atmintinę, o pasirodo į krūtinės onkologiją įkėliau  doh.gif  bet ir ten gal kam pravers  biggrin.gif</p>

Norejai ikelt, bet neisikele, arba as iesiog nematau smile.gif
Atsakyti

Ar nei viena nematot :hmm:

Atsakyti

Ar nei viena nematot :hmm:

Matyti,  Ingiga. Įkelta atmintinė prieš MRT. ačiū. 

Atsakyti
QUOTE(luk@ @ 2018 02 15, 17:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ingriga" data-cid="72001867" data-time="1518704569"><div><p>Ar nei viena nematot hmm.gif</p></div></blockquote><p>Matyti,  Ingiga. Įkelta atmintinė prieš MRT. ačiū. </p>

Keista...as nemaau, nei senoje nei naujoje versijoje...
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2018 02 15, 18:55)
Keista...as nemaau, nei senoje nei naujoje versijoje...

As irgi nematau.
Atsakyti

Reikės rytoj iš darbinio pabandyti  :hmm: 

Labas rytas  :lietuva: 

Atsakyti
laba.norejau paklaust,ar po3/ chemoterapijos silpmumas,pykinnimas stipreja? po dvieju jau neturime plauku.ar visoms taip greit slinko?o skirtos 6 chemoterapijos
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2018 02 16, 15:54)
laba.norejau paklaust,ar po3/ chemoterapijos silpmumas,pykinnimas stipreja?  po dvieju jau neturime plauku.ar visoms taip greit slinko?o skirtos 6 chemoterapijos

Man truputi stiprejo blogumas ir silpnumas su kieviena chemija. Plaukai nusinko po pirmos chemijos po 2 savaiciu. I antraja chemija jau ejau su kepuriuku.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2018 02 16, 16:04)
Man truputi stiprejo blogumas ir silpnumas su kieviena chemija. Plaukai nusinko po pirmos chemijos po 2 savaiciu. I antraja chemija jau ejau su kepuriuku.

uosirdziai sveikatos tau
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2018 02 15, 17:22)
<p>Ar nei viena nematot hmm.gif
</p>

Dėkui ingriga, kad rūpinatės manim 4u.gif
Nesimato ir man ką įkėlėt, bet nieko, susitvarkysiu. Neprivalgysiu ir dėl visa ko gal tokius apatinius - kelnes ir bliuskutę įsimesiu. Netiks, tai nusipirksiu.
Darysiuos nvi onkologiniam "antėja" lyg vadinasi. O ta įstaiga pačiam onkologiniam, ar kažkur netoli? Nepasižiūrėjau iš anksto.
O kaip jūs visos laikitės per šį ligų laiką? Aš jau viskas, iškritau su 39 temp... ir vaikam abiem gripas, ir man. Tik aš jau kaip ir pasveikau. Vaikam kosuliai nepraeina, ligoninėj gulėjom net...
Sveikatos 4u.gif
Atsakyti

Darysiuos nvi onkologiniam "antėja" lyg vadinasi. O ta įstaiga pačiam onkologiniam, ar kažkur netoli?

Ji randesi einant i priemima.

Gal dabar matysis :hmm:

Atsakyti
QUOTE(girene @ 2018 02 16, 15:54)
laba.norejau paklaust,ar po3/ chemoterapijos silpmumas,pykinnimas stipreja?  po dvieju jau neturime plauku.ar visoms taip greit slinko?o skirtos 6 chemoterapijos

Man sunkiausia buvo pirmoji. O kai tas 3 tabletes israse buvo kur kas lengviau. Plaukai nuslinko po pirmos praejus dviem savaitem
Atsakyti