Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Pas mus (Raseinius)  buvo atvykes Mantas, rekomenduoju.  Atrodo visas "sudas" istekejo.

Atsakyti

https://www.facebook.com/ManuSatnam

Atsakyti

O aš nusipirkau vakar barsuko taukų :)

O kam jie skirti?

Laba diena. Sveikatos linkiu  :4u:​ 

Atsakyti
Noriu paklaust, kaip reikia pasiruošti magnetinio rezonanso tyrimui? Pilvo organų. Ar dubens, tų vietų. Reikia vežtis kažką apsirengt gal? O jei suknelę apsirengčiau su kelnėm kojinėm (be jokių geležiukų) gal nereiktų nusirengt?
O kaip dėl valgymo galima ar negalima? Nieko nepasiklausiau kažkaip tais...
Atsakyti

Vienkartinius rūbus reikia apsivilkti, kainuoja keletą eurų (jei Afidea daro, vietoje ir parduoda). Nevalgyti 2 ar 4 val, tiksliai nepamenu.

Atsakyti

Naira o jums atmintines nedavė  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2018 02 14, 00:47)
<p>Vienkartinius rūbus reikia apsivilkti, kainuoja keletą eurų (jei Afidea daro, vietoje ir parduoda). Nevalgyti 2 ar 4 val, tiksliai nepamenu.</p>

Dėkui 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(ingriga @ 2018 02 14, 11:50)
<p>Naira o jums atmintines nedavė  hmm.gif​ </p>

Nea, lygtais nedavė. Bet reikės peržiūrėt. Bet ne , man tik siuntimą davė
Atsakyti

Kaip minėjau praėjusią sav., mane pradėjo varginti karščio bangos. Vakar pasidariau hormonų tyrimus: progesterono, estradiolio ir folikulą stimuliuojančio hormono. Atsakymai visai nedžiugina :(, progesteronas yra minimalus (0.159), estradiolis žemiau minimalios ribos (18.35), o folikulą stimuliuojantis hormonas normą viršija beveik 3 kartus (57.03). Tai taip suprasti, kad man prasidėjo klimaksas???

Operacijos metu kiaušidės buvo pakeltos, švitininimo metu jos neturėjo papulti į švitinimo lauką, tai kas galėjo nutikti? Ar tai jau visam laikui, ar yra galimybė, kad atsistatys?

Simptomams lengvinti (karščio bangos, prakaitavimas) pradėjau naudoti žolinį preparatą Klymadynon.

Taip pat atliko dubens echo-viskas gerai, ir pilvo organų echo-nepaisant šiokių tokių bėdelių, irgi viskas gerai.

Visus tyrimus atliko Medcentre. Pilvo organų echo padarė labai kruopščiai ir švelniai, nepalyginti su NVI, kur skubėjo ir viską darė grubiai, net cypiau momentais iš skausmo.

Eilinį kartą įsitikinau, kad valstybės apmokamos sveikatos paslaugos ir privačios skiriasi šviesmečiais, kaip bebūtų liūdna.

Gražios dienos visoms :)

Gražaus šventinio savaitgalio :)

Atsakyti

O chemoterapiją gaunat? Hormonoterapiją? Abu šitie gydymai gali sukelti menopauzę. Dažniausiai baigus gydymą funkcijos atsistato, bet būna visaip.

Atsakyti

Burbule :console: nežinau ar gali atsistatyti mm, reikia gal gyd. klausti ar yra tokių atvėjų 

O dėl privačių ir valdiškų, tai viskas manau nuo žmogaus (personalo) priklauso. Žiūrint pažasties linfmazgius operuotos rankos, aš irgi dažnai vos neverkiu, o vakar nejaučiau jokio skausmo. Gal dar ir nuo aparatūros jautrumo priklauso, stengiasi jos kuo giliau įspausti  :hmm: 

Atsakyti

Labas rytas

Nairai kėliau atmintinę, o pasirodo į krūtinės onkologiją įkėliau  :oh:  bet ir ten gal kam pravers  :D

Atsakyti

kastuve, man netaikoma nei chemo, nei hormonų terapija. Simptomai atsirado po spindulinės terapijos praėjus kelioms savaitėms.

ingriga, mėnesinių aš  nesulauksiu, nes pašalinta gimda. Ovuliacija teoriškai turėtų vykti ir rezorbuotis organizme.

Mane neramina kiaušinių funkcija. Ar jos pradės gaminti reikiamą hormonų kiekį, ar grįš prie normos, ar tai laikinas sutrikimas dėl organizmo streso į gydymą, ar jau pažeistos negrįžtamai?

Atsakyti