Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

B.Bronislava, gal neskubu isvadu daryt, bet labai neramu pasidare. Pasisejo toks nerimas sirdyje verysad.gifChemoterapeute tikejosi duoti chemija dienos stacionare, bet dabar po KT isvadu sudvejojo, sake konsiliume tarsis kaip geriau daryt. Uztat ir galvojam kaip galejo taip greit taskiukas ar tai zidinukas atsirast. Skaitau senas temas, toli dar esu kol iki cia prieisiu. Tik dar nieko panasaus neradau parasyta kad taip kuriai but buve. Tai ir ramybes nerandu verysad.gif

siulau energija skirti ligos tyrinejimui ir daugiau optimizmo.

Atsakyti

B.Bronislava, gal neskubu isvadu daryt, bet labai neramu pasidare. Pasisejo toks nerimas sirdyje verysad.gifChemoterapeute tikejosi duoti chemija dienos stacionare, bet dabar po KT isvadu sudvejojo, sake konsiliume tarsis kaip geriau daryt. Uztat ir galvojam kaip galejo taip greit taskiukas ar tai zidinukas atsirast. Skaitau senas temas, toli dar esu kol iki cia prieisiu. Tik dar nieko panasaus neradau parasyta kad taip kuriai but buve. Tai ir ramybes nerandu verysad.gif

siulau energija skirti ligos tyrinejimui ir daugiau optimizmo.

Atsakyti

siandien buvau Santaroj- CA 125-31,kaip[ slapiu skuduru per veida,po chemijos 3 men.sikna vz.Tuo paciu uzejom pas Ruolia-puikus zmogus,ikvepe optimizmo,sake zoleles tau ne padejejos,prirase kruvas imuniteta stiprinanciu,palikau vaistinej 200eur,bet cia dzin...siaip zmogus paliko l.gera ispudi.laukem beveik 2 valandas,nors 2 zmones tebuvo.nenuostabu patys virs valandos prabuvom,net receptus israsyt padejom,kuriu visa biblija,gailiuosi,kad anksciau nenuejau

Babyte, tu mūsų stiprioji, viskas juk įmanoma, nenusimink ir nepasiduok! Kokius vaistus tau Ruolia išrašė? Kodėl būtent imunitetui?

Atsakyti

kas sake,kad poasiduosiu?paziuresiu pasakysiu kokie tie vaistai.del imuniteto paprastai-jis zudo vezi...

Atsakyti

kas sake,kad poasiduosiu?paziuresiu pasakysiu kokie tie vaistai.del imuniteto paprastai-jis zudo vezi...

Pažiūrėjai?

Atsakyti

jo susipirkau,lidonium,funiculus,hos defence,saldynmedzio uogos,imunit,triovit(selenas),Coenzym compositum,Thalamus Compositum . Ubichinon Compositum Colchicum compositum Traumee ,Hepar Compositum

Atsakyti

O aš nusipirkau vakar barsuko taukų :)

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2018 02 11, 09:32)
<p>O aš nusipirkau vakar barsuko taukų smile.gif</p>

Kapsulese? Man vakar kalcio Suvalkuose drauge pirko. Gryno, 1000mg.
Atsakyti

pasirodo ne tik alu Lenkijoj perka... :)

Atsakyti

Buvau vakar rebefinge, pypec nuverkiau gerai. Babyte, laikau uz tave kumscius, nes tu (cia egoistiskai nuskambes) mano ateitis. Kaip tau einasi-taip ir man paskui. Visoms merginoms sveikatos ;)

Atsakyti

Pasipuosiau paskutinei chemo, po kraujo tyrimo sedziu namie. Neutrofilu 0,6. Jei nori prajuokinti Dieva-suplanuok ka nors  :unsure:​ 

Atsakyti

Buvau vakar rebefinge, pypec nuverkiau gerai. Babyte, laikau uz tave kumscius, nes tu (cia egoistiskai nuskambes) mano ateitis. Kaip tau einasi-taip ir man paskui. Visoms merginoms sveikatos ;)

kur buvai?

Atsakyti