Sveikos ;) Babyte Bronislava, kaip tavo to pilvo chirurgo pavardė ir kaip pas jį pakliuvai? Norėčiau nueiti konsultacijon :/
Papildyta:
B.Bronislava dekoju uz nurodyta pilvo chirurga. labai laiku paraset, mums reiketu irgi jo konsultacijos. Jis NVI dirba?
Galiu parasyt tik kaip man buvo. Dare plauciu rentgena. Viskas gerai, jokiu patikitu, jokiu negerumu. Po 4 menesiu netycia nugriuvau (trauma darbe), darem peties MRT ir nustate mts rankos kaule, po keliu dienu padare scintigrafija ir KT vidaus organu. Per 4 menesius issivyste daugybines metastazes plauciuose (pabreziu pries 4 menesiu darytas reentgenas nieko nemate). Del mts kauluose nieko negaliu sakyt kaip jos ten vystesi, bet pries metus daryta scitigrafija nieko nerode. Po metu buvo jau neazai mts. Tai, kad cia nesurasi kas ir kaip vystosi.
Pas mane dar yra darinys kepenyse, bet jo neapraso kaip mts. Gydytoja sako, kad greiciausiai cista, nors kai dare echoskopija - nemato jokiu pakitimu. Zodziu su tais tyrimais kartais mistika buna...
Pas mane dar yra darinys kepenyse, bet jo neapraso kaip mts. Gydytoja sako, kad greiciausiai cista, nors kai dare echoskopija - nemato jokiu pakitimu. Zodziu su tais tyrimais kartais mistika buna...
Aciu kad papasakojot. Baisu kaip jums nutiko. Perskaiciusi net issigandau asmeniskai del jusu situacijos. Tikrai kad mistika. Mums irgi rentgenas nieko nerode, nors ir musu poliklinikoj dare rentgena ir ligoninej. O kaip jus dabar jauciates, ar sumazejo tie mts, kiek laiko praejo nuo to baisaus 'atradimo'. kiek chemijos gavot. Atleiskit, dar nesusipazinau pakankamai su tokia liga, tai klausimais galiu nepataikyt medicininias terminais. Bet gal suprasit.
Jauciuosi as normaliai:) As gi supermoteris ;) Siuo metu kaip ir remisija pas mane. Plauciuose dalis metastaziu isnyko, dalis sumazejo, kitos liko be pakitimu, nauju neatsirado (cia sausio 2 diena darytos KT duomenis), kaulu mestazes kalcinavosi (uzkalejo), nedideja, nauju nera. Padideje limfmazgiai sumazejo ir nebeaprasomi kaip patologiniai. Darinukas kepenyse neaprasomas kaip mts. Jau praejo 1.5 metu nuo to "atradimo". O nuo ligos pradzios jau 4 metai. Ochemijos gavau normaliai:) Po operacijos 4 raudonos, kai atrado mts 6 taksanu ir 6 gemzaro (12 lasinimu) ir dabar va kita savaite gausiu paskutini lasinima 6 ciklai po 3 lasinimus vnorelbino. Bendrai nei daug nei mazai - 34 lasinimai. Cia neiskaiciuoju zoledrono, kuris stiprina kaulus ir lasinamas karta i menesi. Bet as gi supermoteris!!! Atlaikysiu viska!!!
Apkabinu jus uz jusu stiprybe. Sirdi glosto tokia jusu kova ir sveikimas. Man net gumulas gerklej sustojo, graudu pasidare. As jautri. Daug iskentejot. Jusu istorija privercia vienu laipteliu auksciau atsistot ir nepaluzti moraliskai. aciu. Isgirdau apie taskiuka ar darinuka vyro plauciuose tai net kunas man tarsi atsalo , jausmas baisus.
Praėjo 6 savaitės nuo spindulinės terapijos pabaigos. Prieš kokias 4 savaites atsirado "karščio bangos" (dažnos, varginančios, ir dieną, ir naktį). Kiaušidės pakeltos operacijos metu. Ar galėjo jas apšvitinti ir prasidėjo priešlaikinė menopauzė?
Kol chemo paskutinę lašinsiuos nusiųsiu vyra pas Rudaitį pasikalbėti pirmadienį. Kaip Babyte tavo after gydymo tyrimai? viskas puiku?
siandien buvau Santaroj- CA 125-31,kaip[ slapiu skuduru per veida,po chemijos 3 men.sikna vz.Tuo paciu uzejom pas Ruolia-puikus zmogus,ikvepe optimizmo,sake zoleles tau ne padejejos,prirase kruvas imuniteta stiprinanciu,palikau vaistinej 200eur,bet cia dzin...siaip zmogus paliko l.gera ispudi.laukem beveik 2 valandas,nors 2 zmones tebuvo.nenuostabu patys virs valandos prabuvom,net receptus israsyt padejom,kuriu visa biblija,gailiuosi,kad anksciau nenuejau