Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Babyte Bronislava, kai pradėsi, raumenys viską atsimins ir rezultatai tikrai aplankys  :)

Dar POLA kortelės turėtojoms, greičiausiai, gavote sms žinutę apie nuolaidą Only Good Vibes plūduriavimo kapsulėje paslaugoms. Pati šią sav. išbandžiau, labai patiko :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo +Burbulė+: 02 vasario 2018 - 11:59

Ačiū,  kaip suprantu su siuntimų mažiau mokėti reikia, ar dėl diagnozės surašymo siuntimas. Reiks būtinai susiruošti.

O man pradidėjo mm :yahoo:  tai taip tikiuosi kad ir cista dings  :unsure: 

Atsakyti

Ačiū,  kaip suprantu su siuntimų mažiau mokėti reikia, ar dėl diagnozės surašymo siuntimas. Reiks būtinai susiruošti.

O man pradidėjo mm :yahoo:  tai taip tikiuosi kad ir cista dings  :unsure:

Tikrai tikiuosi,  kad dings tavo ta nelemtoji cista. Ar gerei tamoksifena paskutiniu metu? Ar padarei ilga pertrauka?  Nes ir man MM jau pradėjo ,,buksuoti,,. Kazkodel vis neprasideda. Uzknisa,  vieną gydom,  kiti pradeda streikuot. 

Atsakyti

ingrida, gal ir 59 Eur buvo, tiksliai nepamenu... Kadangi gydausi su sveikatos draudimu, tai man svarbu, kad būtų teisingas eiliškumas su diagnozėmis, kad kompensuotų. Galima kreiptis tiesiai, be šeimos gyd.

Sveikinu su mmm.

Atsakyti

Tamoxsifena buvau nutraukusi lygiai mėn. Pabijojau ilgiau negert. 01.29d. Pradejau vėl gert, vakar susirgau. Gal ta pertrauka padejo  :hmm:​ 

Atsakyti
labukas 4u.gif gal esat susidurusios su Linu Pocium iš NVI musu onko gyd ji rekomendavo,noreciau truputi informacijos,tik bijau viesai cia rasyti,butu labai malonu,kad atsakytumet i man rupimus klausymus
Atsakyti

Paskaitykite,,Pincetas.lt.'ten rasomi atsiliepimai apie gydytojus.

Atsakyti
QUOTE(Blondiske @ 2018 02 03, 22:53)
<p>Paskaitykite,,Pincetas.lt.'ten rasomi atsiliepimai apie gydytojus.
</p>

pincete,tai nuostabus gydytojas,aš Jums i až parašysiu,kas mane domina,bijau viešai rašyti

nesuprantu kodel neišsisiuncia ,rašo tokio nario nera unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *mable*: 04 vasario 2018 - 09:46

Pas mane kruties onkologija su siuo gydytoju neteko susitikt.O atsiliepimai  labai geri ir psl.Mano daktaras.

Atsakyti

Sveikos, kur visos pradingusios :)?

Aš jau savaitę dirbu iš namų, labai iš lėto, be spaudimo įsivažiuoju, visai neblogai, ypač kai galima tai daryti lovos režimu :)

Atsakyti

Burbule, o kur tu sportuoji, namuose?

Atsakyti

Sportuoju Getfit'e.

Atsakyti