Agnuže, jei Nivestimą leidiesi (nebent ne taip supratau), tai jis kraujo rodiklius sukelia.
Agnuže, jei Nivestimą leidiesi (nebent ne taip supratau), tai jis kraujo rodiklius sukelia.
Aga :-) Jau ir Tulytė tą patį paaiškino. Pirmas tyrimas, tai Zuikio akys didelės :-D
Is patirties patarimas, prasyk, kad gydytoja atspauzdintu tyrimus kiekviena karta. Turesi dinamika, maysi kas ir kaip vyksta, o ir seimos gydytojos galima prasyt, kad paaiskintu jei kas neaisku. As kaip cekava Zose, turiu vos ne visu (kol sugalvojau prasyt) tyrimus atsakymus, net menkiausius kraujo ar kreatinino. Man reikia turet rankose, paskaityt, pasigilint.
Babyte, papasakok plačiau. Kur čia buvai ir kaip galima patekt pas jį? Man seniai reikia sporto programos, gal pagaliau nueičiau, kad sukurtų
Labas,buvau pas sporto medicinos gydyoja K.Linku,medcentre,didele klipata neesu,treniruociu pagrindas-judejimas,kardio treniruokliai per daug nepersistengiant.
Is patirties patarimas, prasyk, kad gydytoja atspauzdintu tyrimus kiekviena karta. Turesi dinamika, maysi kas ir kaip vyksta, o ir seimos gydytojos galima prasyt, kad paaiskintu jei kas neaisku. As kaip cekava Zose, turiu vos ne visu (kol sugalvojau prasyt) tyrimus atsakymus, net menkiausius kraujo ar kreatinino. Man reikia turet rankose, paskaityt, pasigilint.
Dabar jau nebėda :-) Turiu prisijungimus prie e-kortelės, tad tiek Santarų, tiek Antakalnio poliklinikos tyrimus galima bet kada pažiūrėti :-)
Labas,buvau pas sporto medicinos gydyoja K.Linku,medcentre,didele klipata neesu,treniruociu pagrindas-judejimas,kardio treniruokliai per daug nepersistengiant.
Čia Grybo g.?
Mano treniruotės jau pradėjo duoti rezultatus Grįžta raumenų masė, ypač ant šlaunų ir sėdmenų, atgaunu atletišką figūrą
Per 3 mėn. buvo nukritę 10 kg, 3 jau grįžo
Babyte gal gali placiau papasakoti apie programos sudaryma ir kiek kainavo?
Babyte gal gali placiau papasakoti apie programos sudaryma ir kiek kainavo?
Konsultacija 59 eur,apie valanda laiko.fizines bukles ivertinimas,na ir aisku epikrize paskaite-o ten labai linksma :2operacijos,dvi chemijos.Mano atveju patarimas daugiausia judeti,kardio treniruokliai,jokiu svoriu,dviratis ir pn.
Mano treniruotės jau pradėjo duoti rezultatus Grįžta raumenų masė, ypač ant šlaunų ir sėdmenų, atgaunu atletišką figūrą
Per 3 mėn. buvo nukritę 10 kg, 3 jau grįžo
man si karta aktualu siek tiek numesti ir pastiprinti raumenis,nes per 2 tik vaiksciojimas ir 25kmdviraciu vienas pasivazinejimas
ingrida, aš taip pat esu buvusi pas K. Linkų, vasarą, dar prieš diagnozę. Kreipiausi dėl aštrių skausmų krūtinėje, ilgiau sėdint sukniubusiais pečiais (ant sofos pvz.). Keletą metų pakankamai aktyviai sportavau (crossfit tipo treniruotės+bėgimas).
Gydytojas įvertino bendrą fizinę būseną (pratimų pagalba, apčiuopos būdu), raumenų balansą/disbalansą, parodė pratimus, kuriais reikėtų stiprinti raumenis, kurie yra silpnesni, paaiškino fizinio kūno kompensacinį mechanizmą, įvertino mano kūno sudėties analizės testus dinamikoje, kuriuos buvau atsinešusi, paaiškino galimas priežastis, dėl kurių gali atsirasti skausmai, kaip partnerio pagalba atpalaiduoti įsitempusias vietas, dar padiskutavome mane dominančiais klausimais.
Man buvo skirta valanda laiko. Sumokėjau 50 Eur. Ėjau su šeimos gyd. siuntimu, po kardiologo konsultacijos, kardiogramos ir echoskopijos. Viskas buvo atlikta Medcentre Grybo g.
Šis gyd. ir seminarus veda sporto temomis.
Rekomenduoju.