Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

gituks, sveikinu :) Dar liko viena chemoterapija?

Aciu labai, taip liko paskutinė chemo. Klausiau Tulytes ar darysimes KT. Ji atsake, nebent norit suzinoti, kad viskas sumazejo. Jusu zymuo informatyvus, todel tikslingiau butu daryti KT, jei pajudes zymuo. Tai va, nusprendziau nesispinduliuoti be reikalo. Tuo labiau mano patirtis buvo, KT dare kai v zymuo buvo normoj, KT nieko nemate. Po menesio zymuo uzkilo ir buvo padaryta KT, kuri ir parode progresavima. Dar Tulyte sake, nebent chirurgas nori, sakau, chirurgas neoperuos kol zymuo normoj. Ji pasamprotavo, kad geriau ispjauti, matyt sudetinga ispjauti( na tipo KT rode labai nepatogias vietas pvz gastro kepenu mazga), todel nesiima. Nieko jai daugiau nesakiau, bet pagalvojau kol viskas ramu nieko nejudinsiu ir nieko nepjaustysiu. Daug medituoju, vizualizuoju teigiamus dalykus, chemo veikia. Siandien laiminga ir vsio.

P.S. kol kas EMEND veikia 

Atsakyti

Aciu labai, taip liko paskutinė chemo. Klausiau Tulytes ar darysimes KT. Ji atsake, nebent norit suzinoti, kad viskas sumazejo. Jusu zymuo informatyvus, todel tikslingiau butu daryti KT, jei pajudes zymuo. Tai va, nusprendziau nesispinduliuoti be reikalo. Tuo labiau mano patirtis buvo, KT dare kai v zymuo buvo normoj, KT nieko nemate. Po menesio zymuo uzkilo ir buvo padaryta KT, kuri ir parode progresavima. Dar Tulyte sake, nebent chirurgas nori, sakau, chirurgas neoperuos kol zymuo normoj. Ji pasamprotavo, kad geriau ispjauti, matyt sudetinga ispjauti( na tipo KT rode labai nepatogias vietas pvz gastro kepenu mazga), todel nesiima. Nieko jai daugiau nesakiau, bet pagalvojau kol viskas ramu nieko nejudinsiu ir nieko nepjaustysiu. Daug medituoju, vizualizuoju teigiamus dalykus, chemo veikia. Siandien laiminga ir vsio.

P.S. kol kas EMEND veikia 

pas mane ir zymeniui pakilus nieko nerode,tik per zarnyno operacija mikro mts pasaito limfmazgiuose.,Sita chemija kazkaip gerai kale zymeni i norma,per pirma man regis tik po paskutines i norma ileke ir isemus porta dar pakrito.

Atsakyti
FB radau apie maistą https://www.facebook...792040100830084
Atsakyti

Žinau iš kur čia, šaltinis - http://onko-stop.lt/...algyti-o-ko-ne/(ten yra daugiau šio žmogaus straipsnių). Tik reikia prisiminti, kad tai tik jo nuomonė.

Atsakyti
Laba diena,

visoms stiprybės, nežinau ar dar pamenat mane, o aš niekaip negaliu neskaityti jūsų visų

noriu parašyt dėl vaistų nuo pykinimo mano vyro atveju geriausia tiko zofranas leidžiamas būtinai į raumneis, kol šito nepasake vienas gydytojas tai aišku sesutes leisdavo per kateteri na kur joms patogiau, beti raumenis jis žymiai geriau veikė, iš pradžiu netgi visiškai nuimdavo pykinimą, tik reikia ir pačiam ligoniui stebt kad teisingai suleistų nes būna, kad pribego ir supyle kur joms geriau, taip ondesteron ta pati sudedamoji dalis bet kitas gamintojas ir jokio poveikio nuo to nebuvo teigiamo...

dar dėl tos vadinamos grupes ar nedarbingumo proc. tai apart pinigų tai mūs situacijoje, kai jau nebepajėgė dirbti svarbiausia kaip žmogui dar pakankamai jaunam, t.y. neturinciam nei pakankamai stazo, nei galimybes išeit i išankstine pensija tai garantavo draustumą valstybes lešomis, kas atleido nuo visu tu psd mokejimu kitaip ir eilinis apsilankymas pas šeimos gyd taptu oi koks brangus, tai va, čia mums buvo svarbus dalykas labai, nes išejus iš darbo belieka arba pačiam moketis arba keliaut i darbo biržą, bet kai nera sveikatos apie kokias ten biržas kalba gali buti

dar tai mamai (jau nepamenu tikslaus niko ) kur dukra serga apetitui pakelt gal tiktų atšaldytas maistas, pvz ledai o jie dar ir maistingi, pvz vyras nors ir neturejo nei karta spinduliavimo vis skundes išopejusiom gleivinemis ir burnos tuo pačiu, tai jam patiko ledai ir bet koks gerimas su ledukais ...
Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2018 01 23, 08:28)
<p>Girene, sviezios sultys tai tas pats kaip ir sviezios darzoves ;) Reikia paziureti i neutrofilus, jei ju yra tik 0,5 ar maziau tai grieztai ne viskas kas zalia ir gyva.</p>
<p>Vakar lygiai po menesio gavau 5 chemoterapija. Atsistate visi rodikliai (pagaliau) na dar truputi truksta hmglb, passikundziau, kad labai tase ir pykino, gydytoja israse EMEND tabletes. Viena isgeriau pries chemo, kitas dvi isgersiu siandien ir rytoj. Kol kas jauciuos puikiai, geriu kava su kokoso aliejum ir dar svarbiausias dalykas pamenate rasiau, kad vezio zymuo buvo sukiles iki 423 spalio menesi, tai v

aciu

QUOTE(kastuvas @ 2018 01 23, 11:26)
<p>turiu nuliūdinti, bet odansetron ir zofran yra tas pats vaistas. veiklioji medžiaga ta pati. Nebent nusipirkote stipresnę vaisto versiją pagal veikliosios medžiagos kiekį...</p>
<p>Šiaip pačiai gert neteko, bet daug girdėjau, kad geri vaistai nuo pykinimo yra EMEND. Va, gituks išbandys ir galės rekomendaciją parašyt biggrin.gif</p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="girene" data-cid="71971889" data-time="1516681262">
<div>
<p>ondansetron-veikia pusvalandi.dabar nupirkau pameginimui zofran.kol kas dar ir tas pykinimas nedidelis po pirmos.

<span>sveikatos visoms</span></p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p> </p>
<p>gituks, sveikinu smile.gif Dar liko viena chemoterapija?</p>

aciu

QUOTE(jusda @ 2018 01 23, 12:22)
Nuo pykinimo gėriau EMEND, leidausi tuos kur chemoterapiautė su chemija išrašo (pamiršau pavadinimą), cerukalį gėriau.

aciu
Atsakyti
Deganti, dėkui 4u.gif Nepavyko man rasti šios narės...šeimos gydytoja pasiūlė pirmiausiai išsitirti CEA žymenį. Esu daug informacijos skaičius, kad vėžio žymenys būna ir neinformatyvūs, ypač diagnozuojant ligą. Tai dabar tokia pasimetus...sako, va jei tyrimas rodys padidėjimą, tik tuomet siųsim kolonoskopijai. Nu bet jis gali padidėti ir esant kitų organų v.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(4blueflower @ 2018 01 23, 18:50)
Deganti, dėkui  4u.gif  Nepavyko man rasti šios narės...šeimos gydytoja pasiūlė pirmiausiai išsitirti CEA žymenį. Esu daug informacijos skaičius, kad vėžio žymenys būna ir neinformatyvūs, ypač diagnozuojant ligą. Tai dabar tokia pasimetus...sako, va jei tyrimas rodys padidėjimą, tik tuomet siųsim kolonoskopijai. Nu bet jis gali padidėti ir esant kitų organų v.. unsure.gif

Va ji smile.gif
https://www.supermam...hp?showuser=583
Parasyk jai AZ arba surask senesnius jos postus.
Atsakyti

Sveikos, pirmąkart naktį aplankė karščio bangos 😣 Po operacijos kiaušidės išsaugotos ir pakeltos, į švitinimo zoną nepateko, chemijos negavau. Tokiu laiku turėtų būti menstruacijos? Viskas normalu?

Atsakyti
Apsilankymas pas seimos gydytoja. Taigi prisiemiau visus imanomus nemokamus kraujo ir slapimo tyrimus+ kepenu fermentai+skydliaukes harmonai (turiu mazga)+ cukrus ir cholesterolis+kalis. Kardiograma. Vis neturiu kada nuvaziuoti viso to gerio priduot. Kaip specialiai padidejo susidmejimais mano veisiamais gyvunais. Viena issiunciau i Vokietija, kita issiunciu i Airija. Baigsiu su kacais, nesiu tyrimus:)
Dabar apie biuleteni. Pasirodo ilgalaikiams ligoniams (keistas toks terminas) na tarkim su luziais , onkolgoniams ir priimtas nuo sausio 1 nutarimas, kad biuleteni galima testi ne 10 dienu o 30! Mano marti su luzusiu padikauliu kad 10 dienu vis sokuodavo prasitesti biuletenio. Lyg per 10 dienu butu sugije, jei pagal gydymo protokolus gipsas laikomas 4-6 savaites. Tai va galima testi biuleteni 30 dienu!!! Bet sake, kad nelabai kas ta daro kazkodel. Ir !!! O taip!!! Biuleteni turetu testi onkolgas musu atveju!!! Na karta i menesi kaip ir normalu gaunasi, juk einam lasintis vaistu kas 3 savaites tai ir pratesia, juk ten tereikia paspausti kelias knopkes kompe. Tik gydytoja sake, kad kazkodel tas neveikia dar. Bet zinoti reikia smile.gif
Atsakyti

Paskaitineju rusiskus forumus (nors nereiketu ju skaityti) ir galvoju-kokia visgi pas mus gera medicina-kiek ja bepeiktu.Tenai zmogus atejes lasinti chemijos gali gauti tik du vaistus is 3 nes trecio tiesiog NERA :) Intraperitonine chemoterapija  aplamai kosmosas-viena kita klinika tedaro......nors aisku ir pas mus ne kazka paplitus-kiek minejo chirurgas gal kokiam20-ukui padaryta.O mes dar buna bedavojames, kad biski pavaiko ar keleta val pasedet reikia laukiamajam,

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babyte Bronislava: 24 sausio 2018 - 12:42
Milaaa aciu 4u.gif tik labai nuliudino nes kai dare kolonoskopija, atsakymas buvo g2. dabar po operacijos pasirodo kad G3. Blogai.

gituke sveikinu su tavo dziaugsmu, su gera naujiena. sypsausi ir as tiek tavo dziaugsmo matydama smile.gif O kaip tas vezio zymuo zymimas, ar tai specialus tyrimas, ar buna prie visu kraujo tyrimu. Kaip ji atpazint duotame israse is ligonines po operacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irish: 24 sausio 2018 - 19:55