Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(skorpe555 @ 2017 01 16, 20:52)
Guliu ligonineje,ryt  operuos salins gimda.Nepasiduoda gydymui... Nors buvau operuota pries metus,kai po 4men vel visko priaugo,labai veseja gimda.Nuotaikos ne kokios  verysad.gif

Viskas bus gerai, svarbu kad vienoj vietoj viskas-išims ir bus baigta su ligomis.
Papildyta:
Šiandien kažkokia hiperaktyvi jaučiuos visą dieną, gal per daug prisileidau tu neutrofilu biggrin.gif Bet matyt ta pačia proga ir pirmasis žliumbadienis po ilgoko laiko. Tiesiog žliumbiau dėl visko -skaičiau senus forumus, skaičiau remisijų statistiką (žinau, kad yra išimčių, bet vidutinis laikas man pasirodė tooks mažas), pasidarė gaila tų šeimos pinigų, kuriuos per metus išleisiu avastinui, pasijutau sudinai, kai maximoj sena pažįstama apsimetė, kad manęs nepažįsta ir paskui išprievartauta pasisveikino ir dingo kuo toliau nuo manęs. Dabar kai parašiau biški gėda pasidarė, bet tuo pačiu ir lengviau, jau nebeverkiu. Prisigaminau silkės su morkytėmis niam niam ax.gif
Atsakyti

sudo verta tokia pazistama ir del jos sukt galva neverta.o silke visada gerai tik pacios darineta....

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 01 16, 22:22)
<p>sudo verta tokia pazistama ir del jos sukt galva neverta.o silke visada gerai tik pacios darineta....</p>

O jei ta silke dar su linu semenu aliejumi....mmmmm.....
Atsakyti
Labas vakaras,

Ar yra vartojusiu vaistus Sutent, kokie atsiliepimai? Ar jie labai stiprus? Ar salitinis poveikis labai daznas?
Atsakyti

Gituks o kai susileidziat neutrofilus kaip organizmas reaguoja? Skauda ka nors po ju suleidimo?

Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2017 01 16, 19:14)
Mano draugas dirba jurininkuose tai pasiklausinejo pas ka eit. Bet pakliuvau pas visia kita, bet jauna labai maloni, tokia rami gydytoja, nuojos kazkaip sklinda pasitikejimas.

thumb_yello.gif kad patiko gydytoja.Joo,man irgi sake :jauna dar ,palaukim keleta menesiu ir t.t. ir pan. doh.gif

gituks ,ne neutrofilus leidzia,o kad pakelti ju kieki mirksiukas.gif "Neupogen(ir kiti panasus vaistai) yra baltųjų kraujo ląstelių augimo faktorius"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 17 sausio 2017 - 00:23
QUOTE(SVETA K. @ 2017 01 17, 01:18)
thumb_yello.gif kad patiko gydytoja.Joo,man irgi sake :jauna dar ,palaukim keleta menesiu ir t.t. ir pan.  doh.gif

gituks ,ne neutrofilus leidzia,o kad pakelti ju kieki    mirksiukas.gif  "Neupogen(ir kiti panasus vaistai)  yra baltųjų kraujo ląstelių augimo faktorius"

jo zinau, as juos taip sutrumpintai vadinu, nes niekada neprisimenu to vaisto pavadinimo, mano kazkoks kitoks, bet tingiu eiti iki saldytuvo paziureti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2017 01 17, 00:18)
<p>Gituks o kai susileidziat neutrofilus kaip organizmas reaguoja? Skauda ka nors po ju suleidimo?</p>

Kai pirma karta susileidau tai lauze kaulus, krutines lasta gele ir pilva skaudejo , nu taip neskaudziai bet ikiriai ta pilva, lyg sampano burbuliukai spraginetu. Kitais kartais jau kaulu nelauze tik krutines lasta gele ir pilvo tas toks keistas pojutis. Dazniausiai leisdavausi 3-4 dienas, ai paskutini karta galvoju susileisiu 5, nes kraujas niekada neatsistatydavo iki normos, na va siandien energija per krastus, nors dar pirmadieni ieskojau voratinkliu akimis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2017 01 16, 23:22)
<p>sudo verta tokia pazistama ir del jos sukt galva neverta.o silke visada gerai tik pacios darineta....</p>

JOO silkike perku tik su galva smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2017 01 16, 23:27)
O jei ta silke dar su linu semenu aliejumi....mmmmm.....

smile.gif
Atsakyti

thumb_yello.gif kad patiko gydytoja.Joo,man irgi sake :jauna dar ,palaukim keleta menesiu ir t.t. ir pan. doh.gif [b]gituks[/b] ,ne neutrofilus leidzia,o kad pakelti ju kieki mirksiukas.gif "Neupogen(ir kiti panasus vaistai) yra baltųjų kraujo ląstelių augimo faktorius"

Zinau.

Gituks ir mano mamai tas pats po ju suleidimo....

Atsakyti
Vakar isgerem su vyru vyno ir tik tada isdrisau paziureti, galvoju busiu nubausta uz zliumbima, bet taip faina buvo nuo jusu "siltuku", kad vos vel neapsizliumbiau biggrin.gif
O del tos moters, manau ji issigando manes kitokios, manes su stigma, manes su veziu. Cia toks tipinis zmoniu poziuris tiesiog ignoruoti nemalonius reginius. Tiesiog pati neseniai kai nesirgau dar pasisveikinau su veziu sergancia moterimi, bet nieko jos neklausiau, nes bijojau uzgauti sirdi ir pasirodyti smalsia. Tai va-karma biggrin.gif
Atsakyti

Vakar isgerem su vyru vyno ir tik tada isdrisau paziureti, galvoju busiu nubausta uz zliumbima, bet taip faina buvo nuo jusu "siltuku", kad vos vel neapsizliumbiau biggrin.gif O del tos moters, manau ji issigando manes kitokios, manes su stigma, manes su veziu. Cia toks tipinis zmoniu poziuris tiesiog ignoruoti nemalonius reginius. Tiesiog pati neseniai kai nesirgau dar pasisveikinau su veziu sergancia moterimi, bet nieko jos neklausiau, nes bijojau uzgauti sirdi ir pasirodyti smalsia. Tai va-karma biggrin.gif

Labai negraziai ta motetis pasielge. 

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2017 01 17, 11:22)
Vakar isgerem su vyru vyno ir tik tada isdrisau paziureti, galvoju busiu nubausta uz zliumbima, bet taip faina buvo nuo jusu "siltuku", kad vos vel neapsizliumbiau biggrin.gif
O del tos moters, manau ji issigando manes kitokios, manes su stigma, manes su veziu. Cia toks tipinis zmoniu poziuris tiesiog ignoruoti nemalonius reginius. Tiesiog pati neseniai kai nesirgau dar pasisveikinau su veziu sergancia moterimi, bet nieko jos neklausiau, nes bijojau uzgauti sirdi ir pasirodyti smalsia. Tai va-karma biggrin.gif

Kai is mano pazystamu kas turi kokiu bedu ar ligoniu namie, as visad uzklausiu kaip sekasi ar kuo galiu padet. Pvz. darbe, jei pas kolega yra kokiu nelaimiu, ligu ir jo nera darbe, as klausiu kitu gal ka zinot, gal jam reikia pagalbos. Ir labai nustebau visai nesenai, kad cia man rupi. Kiti nei skambina, nei domisi...Tiesiog gyvena savo gyvenima. Sako, ai ka cia trukdysi, o jei kas jam negerai.... blink.gif
Tai cia panasus atvejis, pamate kitokia ir nuleido galva ir nuejo toliau. Na ka pasakysiu, na ka paklausiu....
Atsakyti
O aš kai tik sužinojom apie mamos ligą visų prašiau nelįsti man į dūšią ir ačiū visiems, kurie neklausinėjo. Ir pati daug kam ragelio nekėliau iš pradžių. Paprasčiausiai kas iš to, kad žmonės klausia, jei jie negali suprasti - kas nesusidūrę, jiems tai nuosprendis... Žinoma, buvo tokių, kurie sužinoję man papasakojo savo giminaičių, artimųjų sėkmės istorijas. Tas labai palaikė.
Žodžiu, dabar jau galiu laisviau kalbėti šiek tiek.
Mama šiandien važiuoja į chirurgo konsultaciją. Labai gaila, kad man tenka sėdėti darbe, kad negaliu būti kartu, tai laukiu žinių kas ir kaip.
Atsakyti