Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(ingriga @ 2018 01 19, 16:29)
<p>Girene 4u.gif   console.gif O koks vėžys? gal tada lengviau patarti merginoms būtų</p>

po anginos operacijos vienoj pusej rado piktybiskuma.skirtos 6 chemoterapijos kursai.siandien baigem pirmaji-per tris dienas lasino
Atsakyti

Sveii, girene, aš pati save priskiriu dar prie gana jaunų, gydžiausi krūties vėžį ir rašiau blogą, dar teberašau. Galbūt jjums ar ūsų dukrai pavarčius bus kas naudinga.

Apie mitybą - http://kaipdangus.bl...ine-mityba.html

Apie kraujo stiprinimą - http://kaipdangus.bl...-operacija.html

Bendras puslapis - https://kaipdangus.blogspot.lt/

Stiprybės ir sveikatos.

Atsakyti
QUOTE(girene @ 2018 01 19, 18:09)
po anginos operacijos vienoj pusej rado piktybiskuma.skirtos 6 chemoterapijos kursai.siandien baigem pirmaji-per tris dienas lasino

Stiprybės jums,pačiai sirgti lengviau,negu slaugyti sergančią dukrą,bet vilkitės viso ko geriausia,svarbu kad žinote diagnozę,nes kol prisikasi iki jos...O atsakymų čia tikrai rasite,geraširdės moterys dalijasi savo patirtimi.Chemijos metu valgyt tik termiškai apdorotą maistą,geriausia pertrintas sočias sriubas(aišku jeigu valgosi).Šios temos pirmam puslapy yra daug info.Gerai kad suradot šią temą,aš buvau visai "žalia"nieko nežinojau,tik onko skyriuje radau info kad reikia valgyt bekvapį maistą-fermentinį sūrį,jogurtą ,dar kažko prisipirkau-nu nesąmonės,į nieką nei pažiūrėt negalėjau.Gero sveikimo! 4u.gif
Atsakyti
difuzine B lasteliu limfoma

antibiotikai du kart savaitej,na kad nepagautu viruso.hormonu tabl.10ryte6 oer piet

dabar nurasiau nuo israso

kaunietems-kur perkat perukus,jei reik?

Papildyta:
QUOTE(dvynukas 65 @ 2018 01 19, 20:43)
Stiprybės jums,pačiai sirgti lengviau,negu slaugyti sergančią dukrą,bet vilkitės viso ko geriausia,svarbu kad žinote diagnozę,nes kol prisikasi iki jos...O atsakymų čia tikrai rasite,geraširdės moterys dalijasi savo patirtimi.Chemijos metu valgyt tik termiškai apdorotą maistą,geriausia pertrintas sočias sriubas(aišku jeigu valgosi).Šios temos pirmam puslapy yra daug info.Gerai kad suradot šią temą,aš buvau visai "žalia"nieko nežinojau,tik onko skyriuje radau info kad reikia valgyt bekvapį maistą-fermentinį sūrį,jogurtą ,dar kažko prisipirkau-nu nesąmonės,į nieką nei pažiūrėt negalėjau.Gero sveikimo! 4u.gif

nevalgo

gyd.sake valgyt,kas kvepia

darau namie-nieko nevalgo

---galvoju tegu,geriaiau hamburgeris nei nieko

su skysciais ir problema.negeria.spaudziu apelsinu sultis,tai stikline isgeria
Atsakyti
Bandykit kompotą iš džiovintų vaisių (obuoliai, razinkų įdėti). Vandenį su citrina. Kad ir ne po daug išgers ir jau gerai bus.
Atsakyti

jeigu nesinori valgyt tai tegul valgo ka gali,as valgiau ir baltas misraines ir kepta vista,kad tik kazkiek stiprint organizma,pirma chemija buvo labai toksiska,nukrito keliolika kg.Antroji chemija maziau toksiska ir svoris nekrito,tad reikejojau prisiziureti.

Atsakyti
aciu,vitaminu nenaudojot?dabar i pilva reik leist imuninei stiprint 5 dienas
Atsakyti

ne ,naudojau tik kanapiu CBD alieju imunitetuo,bet jo kaina kosmine,galima ir kitais budais ta imuniteta palaikyt.

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2018 01 17, 17:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Irish" data-cid="71963823" data-time="1516179147"><div><p>labas visom. Gal galit kuri is savo patirties pasakyt kaip gydotės, kokiu geliu tepat poopercinius randus. Randas labai kietas skausmingas.gal yra universalus tepalas kuris ir minkštintu randa ir nuskausmintų. Nuolat leidžia vaistus nuo skausmo bet tai ne išeitis.</p></div></blockquote><p></p><p>Man gydytoja rekomendavo šitą, bet kalba daugiau ėjo apie estetinį vaizdą (skatina greitesnį rando "brendimą" - nuo raudono prie balto"), dėl skausmų nežinau. <a data-ipb='nomediaparse' href='http://ligos.sveikas.lt/lt/vaistai/vaistazoliu_ir_kitur_neklasifikuoti_vaistiniai_preparatai/dermatix_ultra/'>http://ligos.sveikas.lt/lt/vaistai/vaistazoliu_ir_kitur_neklasifikuoti_vaistiniai_preparatai/dermatix_ultra/</a></p><p>Kol kas pati dar nenusipirkau, tepu Bio Oil.</p>

Ačiū kad atsakėt. Radau ir jau nupirkau vaistinėje bio oil. Pradziai su šituo o vėliau nupirksiu ir dermatix. Ir didelis ačiū kad viska rašote savo bloge. Radau tikrai daug naudingos informacijos.Jusu bloga pavadinčiau fizine ir psichologine greitąja pagalba, vilties žvaigžde ligoniams ir jų artimiesiems. Butent artimiesiems, nes sprendziu pagal save. Labai pergyvenu ir duag jegu iseikvoju kad kuo labiau galeciau padeti savo mylimam žmogui. Ačiū tau. Sveikatos visoms.
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2018 01 20, 10:40)
difuzine B  lasteliu limfoma

antibiotikai du kart savaitej,na kad nepagautu viruso.hormonu tabl.10ryte6 oer piet
dabar nurasiau nuo israso
kaunietems-kur perkat perukus,jei reik?

Papildyta:

nevalgo
gyd.sake valgyt,kas kvepia
darau namie-nieko nevalgo
---galvoju tegu,geriaiau hamburgeris nei nieko
su skysciais ir problema.negeria.spaudziu  apelsinu sultis,tai stikline isgeria

Kai buvau paskaitoje apie mityba sergant onko, tai dietologe sake, kad kai vyksta gydymas (chemija, spinduliai), svarbu aplamai valgyt! Nesilaikyt jokiu dietu, sveikos mitybos principu. Svarbu aplamai valgyt. Stebeti, kad svoris nekristu! Nori hamburgerio - tegul valgo, pica-prasau. Kava su grietinele, arbata su pienu. Svarbu gauti pakankamai koloriju. Beje i kava su grietinele galima isidet sauksteli kokoso aliejaus (cia vadinama turbine keto kava). Koloriju daug, sotumas atsiranda. Tik reikia gerti karsta.
Su skysciais irgi tas pats, sverbu vartoti. Spauskite darzoviu sultis, jei tinka tegul jas geria (ypac jei turit letaeige sulciasaude, kuri dar ir su tisciais spaudzia. Burokeliai, pomidorai, salieras, netgi svoguno maza galvute ir cesnako skiotele, gal cili ipiriuko gabalelis.
Jei jau visai prastai su valgymu, nera apetito ir svoris krenta - megace, geriama suspencija (kompensuojama, prasyti, kad israsytu).Butent tokiems atvejas skirta.
Juodo gero sokolado - gabaliukas epakenks tikrai, pasidedi ant liezuvio ir tegul letai tirpsta. Riesutai, seklos - po truputuka, po kelis sugrauzti.
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2018 01 20, 11:40)
difuzine B  lasteliu limfoma

prie kraujo ligų valgom viską, ko tik norisi, gydantis ypač, nori hamburgerio ok, duokit. Tik svarbu apdorotas maistas, nespauskit sulčių žalių, aišku gert reikia, nesigeria normaliai, duokit Cocacolos. Man limfoma buvo tik kita Hodžkino prieš penkiolika metų. Taigi tik pirmyn, gydotės ir pamatysit, dar ilgai ir laimingai gyvensit. Info labai daug apie kraujo ligas www.kraujas.lt Jei kažko norėsit asmeniškai paklaust drąsiai rašykit a.ž. visada atsakysiu. Dukra jauna gydymą atlaikys, man buvo 25 tai pats gydymas, nors ir labai agresyvus, praėjo gana sklandžiai.
Atsakyti
gal galit pakomentuot kodel netinka gerti zaliu darzoviu spaustas sultis? spaudziu morku, brokoliu, spinatu, kartais idedu siektiek spirulinos milteliu. Dar vaisiu sultis spaudziu po nedaug. Ar negerai darau. Svitinimas ir operacija jau buvo, o chemija dar tik bus.
Atsakyti