Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

Man dabar atsigavimo laikas, paprastai po spinduliu gali buti skiriamas iki 2 men nedarbingumas.

Kai pagalvoji, del slogos gali skirti nedarbinguma be problemu, o cia...

Truksta zodziu...

Atsakyti

Na as ir tikiuosi po chemo 2 menesius galimybes atsigauti.

Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2018 01 18, 23:19)
<p>Man dabar atsigavimo laikas, paprastai po spinduliu gali buti skiriamas iki 2 men nedarbingumas.</p><p>Kai pagalvoji, del slogos gali skirti nedarbinguma be problemu, o cia...</p><p>Truksta zodziu...</p><p></p>

Man žinokit ir operacija ir chemo ir spinduliai buvo, tai onkologiniam pratęsė tą mėn atsigavimui o šeimos daktarė sako tai jei jau joks gydymas nevyksta tai už ką čia tą biuletenį tau tęsia. Jinai būtų nei mėnesio turbūt nedavus. Dėl slogos tai tikrai neduoda biuletenių.
Prieš ligos nuststymą man buvo bloga, alpau. Nueidavau pas gydytoją, padaro kraujus, tyrimai idealūs būdavo. Ir jokio biuletenio. Tai žinokit, tuo metu gyvent tikrai nenorėjau ir net sakydavau, kad geriau jau ir vėžį rastų, tai bent gydytų.
Nes taip buvo sunku ir dirbt ir tt. Kad jau viskas dzin atrodė
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2018 01 18, 22:19)
<p>Man dabar atsigavimo laikas, paprastai po spinduliu gali buti skiriamas iki 2 men nedarbingumas.</p><p>Kai pagalvoji, del slogos gali skirti nedarbinguma be problemu, o cia...</p><p>Truksta zodziu...</p><p></p>

Va , mano drauges buhalteres komentaras apie ta kvaila situacija su sodros darbuooja:

......cia Jums keista, o as kai dirbu su valdiskom tai man nekeista
visi valdininkai zino labai ribotai ir cia akivaizdus irodymas, kad ji nezino iststymu
visus biuletenius tesiaseimos gydytojas, operuojantis tesia tik iki tol kol baigiasi visokie siulu isemimai, perrisimai ir panasiai
paskui viska daro seimos gydytoja
atejo labai nekompetatinga darbuotoja ir SUGADINO METERISKEI NERVUS!!!!!!!!........
Atsakyti

Aš visiškai nenustebčiau, jei tą komentarą būtų pridėjusi poliklinikos GKK, kad jiems nereikėtų nieko nedaryti.

Atsakyti

Zvaigzdes taip sudeliojo, kad chemo atideta vel, na kaip ir norejau. Be sazines grauzimo sedziu autobuse I Klaipeda. Nuo filgrastrimo lauzo kaulus  pypec kaip. Isimeciau ibuuprofeno, bet gersiu kai jau bus visai chana. Naktis bemiege, uz tat zinau, kuur yra stuburas dubens kaulai ir krutines lasta  :lol:​ 

Atsakyti

Sutariau su vadove, kad grįšiu į darbą nuo vasario, bet iki kovo dirbsiu iš namų :)

Atsakyti
sveikutes mergaites 4u.gif turiu klausyma,gal galit pasakyt ka reiškia CT2 M,M ant siuntimo taip parašyta,tlk-10 susiradau diagnoze,lupos vežys,o ka tas ct2 neaisku .po m kažkokiu kryžiuku prideta,buciau labai dekinga,kad atrašytumet,nes kaip supratau ilgai užsibusiu pas jus 4u.gif
Atsakyti

sveikutes mergaites 4u.gifturiu klausyma,gal galit pasakyt ka reiškia CT2 M,M ant siuntimo taip parašyta,tlk-10 susiradau diagnoze,lupos vežys,o ka tas ct2 neaisku .po m kažkokiu kryžiuku prideta,buciau labai dekinga,kad atrašytumet,nes kaip supratau ilgai užsibusiu pas jus 4u.gif

Labas, MABLE paprastai T raidelė (Tumor) nurodo naviko stadiją. Šiuo atveju būtų 2 stadija. 

T2: Navikas yra >2 cm (didysis matmuo), bet ≤4 cm.  Limfmazgių pažeidimo rizika prie šios stadijos būna:  Lūpa: T1/2 - 5%. Tai manau labai nedidelis procentas.  M raidele žymimos metastazės į kitus organus, manau, kad tikrai pas tave nebus. Laikykis , pradžioje aišku būna šokas. Bet mažais žinsneliais įveiksi. :4u: O gal dar blogai nužiūrėjai tą TLK kodą? Ar gydytoja nieko nepaaiškino?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luk@: 19 sausio 2018 - 14:44
QUOTE(luk@ @ 2018 01 19, 14:44)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*mable*" data-cid="71967183" data-time="1516363816">
<div>
<p>sveikutes mergaites vartotojo įkelta nuotraukaturiu klausyma,gal galit pasakyt ka reiškia CT2 M,M ant siuntimo taip parašyta,tlk-10 susiradau diagnoze,lupos vežys,o ka tas ct2 neaisku .po m kažkokiu kryžiuku prideta,buciau labai dekinga,kad atrašytumet,nes kaip supratau ilgai užsibusiu pas jus vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>

<p>Labas, <strong>MABLE </strong>paprastai T raidelė (Tumor) nurodo naviko stadiją. Šiuo atveju būtų 2 stadija. </p>
<p>T2: Navikas yra >2 cm (didysis matmuo), bet ≤4 cm.  Limfmazgių pažeidimo rizika prie šios stadijos būna: <em> Lūpa: T1/2 - 5%. </em>Tai manau labai nedidelis procentas.  M raidele žymimos metastazės į kitus organus, manau, kad tikrai pas tave nebus. Laikykis , pradžioje aišku būna šokas. Bet mažais žinsneliais įveiksi. 4u.gif O gal dar blogai nužiūrėjai tą TLK kodą? Ar gydytoja nieko nepaaiškino?</p>

aciu už atsakyma tlk-C00.1 cia vyrui yra ant lupos negyjanti žaizdele,dabar dar tik nuo gruodžio tyrimus daro.pirmadieni KT,ecoskopijos metu rado padidejusius limfmazgius,sake jau tas biesas atejo iki ten
Atsakyti
laba diena.mielosios,turiu taip pat beda,serga dukra.siandien baigia lasinti pirmaja chemija .tris dienas lasino visa kursa pirmosios.as mama,skaitau daug info,bet manau daugiau gauciau is jsus
uzdrausta daug saldumynu ir darzoviu zaliu.leidziami vaistai i pilva imuninei sistemai stiprinti.antibiotikai du kart sav.ir per diena 15 tabl hormonu.mergina jauna.pasake,plaukuciai slinks.
turejau galimybe ja tris dienas vezioti i kauno klinikas,kad palatoj butu kol sulasins.lasino tris dienas pirmaja,nors siaip turetu buti dvi.

noreciau jusu patarimu del maitinimo,vittaminu gal,nu kazko,nes nieko neismanau.pati 31m sirgau-operavo.man cgemoterapijos netaike,nes sekmingai isoperuota

aciu,jei atsakysit
Atsakyti

Girene :4u:   :console: O koks vėžys? gal tada lengviau patarti merginoms būtų

Atsakyti