Bet pas mane granulių pokeliais supokuota.Taip nemažai ten jų tam pokelyje. Pas jus kapsulėm buvo?
Bet pas mane granulių pokeliais supokuota.Taip nemažai ten jų tam pokelyje. Pas jus kapsulėm buvo?
Gal galetum pasidalinti ka rodo sis tyrimas?
Aha, buvo tabletkomis pas mane.
Va tokios:
http://www.eurovaist...bletes-n30.html
Papildyta:
Jis rodo trombus. Polinki i juos. Pas mane buvo nuo chemijos isimetes tromboflebitas, tai net ligonineje teko pagulet.
Aciu.
O del kepenu, as vartoju Livosil.
Biuletenį tęsti GKK gali pakol intensyvus gydymas vyksta. Man tęsė nuo balandžio pradžios iki lapkričio 1 d. (operacija, sanatorija, chemijos ir spindulinis). Pasibaigė gydymas ir tiesiai siuntimas į NDNT. Jei anksčiau pasibaigsi biuletenį ir eisi Ndnt, o paskui vėl imsi biuletenį, tai yra ir kompensuojamo uždarbio, is kurrio tau vėl apskaičiuos tą biuletenį niuansų. Nes pirmas biuletenis bus jau užbaigtas, o sekantį skaičiuos vel kaip naują. Tai ar tau nebus apskaičiujamas pagal ankstesnio biuletenio pinigus? Finansiškai neapsimoka.
Nupirko man silymarin. Undzinka, Gituks pasakykit kiek kartų jį reikia į dieną gert? Ant pokelio rašo 1 kart į dieną galima per kelis kartus. O vyrui vaistinėj sakė 2 kart į dieną. Tai ar man 2 pokelius tų granulių per dieną išgert ar vieną?
Vėl kojas niežti! Tik pakalbėjau čia forume ir prisišaukiau
As geriu po viena pakeli.
Vėl kojas niežti! Tik pakalbėjau čia forume ir prisišaukiau </p></div></blockquote><p>As geriu po viena pakeli.</p>
Labai dėkui už atsakymą, nes vis galvojau kaip čia man geriau padarius
Priklauso nuo to, koks stazas, koks buvo atlyginimas. Skaiciuoja taip pat kaip senatvs pencijai. As dar ieskojau keliu popieriuku paskaiciavimui pencijos. Na pas mane 15% darbingumas, tai as gaunu 560 euru neigalumo pencijos. Tai net nezinau cia kaip daug ar ne...Tik galiu pasakyt, kad dirbdama Maximoj vadybininke ir ardama kaip suo, gaudavau 500 euru atlyginima...
oho!kokia dosni musu salis.as irgi baisiai nenoriu eit i darba:) nu ,bet,kad kolkas sveika esu :)sazine neleidzia:)
Cia akmuo i mano darza? Neigalumo pencija man paskyre ta vadinama komisija, jokiu papildomu manipuliaciju neatlikinejau. Matyt nesu jau tokia sveika as, kad skyre taip...
Linkiu visom but sveikom!
O man sazine leidzia, nes per 31 darbo metus esu sumokejus nemazus mokescius valstybei. Nesu naudojusi nei sanatorijom, nei kazkokiom ipatingom medicinos paslaugom iki sios ligos.
Cia akmuo i mano darza? Neigalumo pencija man paskyre ta vadinama komisija, jokiu papildomu manipuliaciju neatlikinejau. Matyt nesu jau tokia sveika as, kad skyre taip...
Linkiu visom but sveikom!
O man sazine leidzia, nes per 31 darbo metus esu sumokejus nemazus mokescius valstybei. Nesu naudojusi nei sanatorijom, nei kazkokiom ipatingom medicinos paslaugom iki sios ligos.
jokiu akmenu!as tik apie save kalbu.