Įkraunama...
Įkraunama...

Čia gyvena viltis (59 tema)

QUOTE(Undzinka @ 2018 01 17, 21:48)
As geriau ryte ir vakare po 1 kapsule. O Liv52 geriu ryte ir vakare po 2 tabletes.

Bet pas mane granulių pokeliais supokuota.Taip nemažai ten jų tam pokelyje. Pas jus kapsulėm buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naira: 17 sausio 2018 - 20:50
QUOTE(Undzinka @ 2018 01 17, 15:51)
Ir dar labai priklauso nuo zmogaus kuris ima. Pas mane tik viena ranka is kurios galima imti krauja. Tai vienos paima be problemu, o kitos...Nepamirsiu niekad kaip privacioje Synlab laboratoijoje pridavinejau krauja, kad pamatuoti ddmerus...

Gal galetum pasidalinti ka rodo sis tyrimas?
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2018 01 17, 20:50)
Bet pas mane granulių pokeliais supokuota.Taip nemažai ten jų tam pokelyje. Pas jus kapsulėm buvo?

Aha, buvo tabletkomis pas mane.
Va tokios:
http://www.eurovaist...bletes-n30.html
Papildyta:
QUOTE(Ikulia @ 2018 01 17, 20:55)
Gal galetum pasidalinti ka rodo sis tyrimas?

Jis rodo trombus. Polinki i juos. Pas mane buvo nuo chemijos isimetes tromboflebitas, tai net ligonineje teko pagulet.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 17 sausio 2018 - 20:57
QUOTE(Undzinka @ 2018 01 17, 20:58)
Jis rodo trombus. Polinki i juos. Pas mane buvo nuo chemijos isimetes tromboflebitas, tai net ligonineje teko pagulet.

Aciu.
O del kepenu, as vartoju Livosil.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ikulia: 17 sausio 2018 - 21:02
QUOTE(+Burbulė+ @ 2018 01 17, 18:53)
<p>Butaforija tos visos komisijos hmm.gif
</p>

Biuletenį tęsti GKK gali pakol intensyvus gydymas vyksta. Man tęsė nuo balandžio pradžios iki lapkričio 1 d. (operacija, sanatorija, chemijos ir spindulinis). Pasibaigė gydymas ir tiesiai siuntimas į NDNT. Jei anksčiau pasibaigsi biuletenį ir eisi Ndnt, o paskui vėl imsi biuletenį, tai yra ir kompensuojamo uždarbio, is kurrio tau vėl apskaičiuos tą biuletenį niuansų. Nes pirmas biuletenis bus jau užbaigtas, o sekantį skaičiuos vel kaip naują. Tai ar tau nebus apskaičiujamas pagal ankstesnio biuletenio pinigus? Finansiškai neapsimoka.
Atsakyti

Nupirko man silymarin. Undzinka, Gituks pasakykit kiek kartų jį reikia į dieną gert? Ant pokelio rašo 1 kart į dieną galima per kelis kartus. O vyrui vaistinėj sakė 2 kart į dieną. Tai ar man 2 pokelius tų granulių per dieną išgert ar vieną? smile.gif
Vėl kojas niežti! Tik pakalbėjau čia forume ir prisišaukiau verysad.gif

As geriu po viena pakeli.

Atsakyti

Man chirurgas del pooperacinių randų rekomendavo, CONTRACTUBEX.Neseniai pradejau vartoti,tai del poveikio nieko dar negaliu pasakyti.

Atsakyti
QUOTE(gituks @ 2018 01 17, 22:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Naira" data-cid="71964635" data-time="1516214630"><div><p>Nupirko man silymarin. Undzinka, Gituks pasakykit kiek kartų jį reikia į dieną gert? Ant pokelio rašo 1 kart į dieną galima per kelis kartus. O vyrui vaistinėj sakė 2 kart į dieną. Tai ar man 2 pokelius tų granulių per dieną išgert ar vieną? vartotojo įkelta nuotrauka
Vėl kojas niežti! Tik pakalbėjau čia forume ir prisišaukiau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>As geriu po viena pakeli.</p>

Labai dėkui už atsakymą, nes vis galvojau kaip čia man geriau padarius smile.gif
Atsakyti

Priklauso nuo to, koks stazas, koks buvo atlyginimas. Skaiciuoja taip pat kaip senatvs pencijai. As dar ieskojau keliu popieriuku paskaiciavimui pencijos. Na pas mane 15% darbingumas, tai as gaunu 560 euru neigalumo pencijos. Tai net nezinau cia kaip daug ar ne...Tik galiu pasakyt, kad dirbdama Maximoj vadybininke ir ardama kaip suo, gaudavau 500 euru atlyginima...

oho!kokia dosni musu salis.as irgi baisiai nenoriu eit i darba:) nu ,bet,kad kolkas sveika esu :)sazine neleidzia:)

Atsakyti

Turiu itarima, kad ir del kepenu gali buti. Kas tinka kepenims valyti?

Brazil, as esu buvusi pas sporto medicinos gyd K. Linku Medcentre, dar iki diagnozes. Man tiko.

Laukiu vyro griztant, vaziuosime sportuoti 😊

aha,ir as pas ji eisiu.

Atsakyti
QUOTE(Babyte Bronislava @ 2018 01 18, 12:19)
<p>oho!kokia dosni musu salis.as irgi baisiai nenoriu eit i darba:) nu ,bet,kad kolkas sveika esu :)sazine neleidzia:)</p>

Cia akmuo i mano darza? Neigalumo pencija man paskyre ta vadinama komisija, jokiu papildomu manipuliaciju neatlikinejau. Matyt nesu jau tokia sveika as, kad skyre taip...
Linkiu visom but sveikom!
O man sazine leidzia, nes per 31 darbo metus esu sumokejus nemazus mokescius valstybei. Nesu naudojusi nei sanatorijom, nei kazkokiom ipatingom medicinos paslaugom iki sios ligos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 18 sausio 2018 - 13:23

Cia akmuo i mano darza? Neigalumo pencija man paskyre ta vadinama komisija, jokiu papildomu manipuliaciju neatlikinejau. Matyt nesu jau tokia sveika as, kad skyre taip...
Linkiu visom but sveikom!
O man sazine leidzia, nes per 31 darbo metus esu sumokejus nemazus mokescius valstybei. Nesu naudojusi nei sanatorijom, nei kazkokiom ipatingom medicinos paslaugom iki sios ligos.

jokiu akmenu!as tik apie save kalbu.

Atsakyti